Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

julaikos 19-10-09 20:56

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

hmm...bara fara daca era fara prelungirea aia(buza sau cum ii spune) mi-ar fi placut mai mult,iar pragurile putin mai inguste(la nivel cu bara fata fara buza) ,la fel si spoilerul spate,dar cu alta forma...nu prea il prinde pe oltcit bine spoilerul rotund in spate :D
multam fain,am si eu photoshop dar nu-mi iese frate,orice i-as face zici ca lucrez din topor :|

motzu 19-10-09 21:09

2 Attachment(s)
salut baietzi vreau si eu sa scot bandourile la masina mea si sa fie facuta in 2 culori capota pavilion stalpi portbagaj negru si pana la linia de la jumate de la masina apoi restu rosu.
bara fatza pe viitor o vreau exact cum e aia pe ala negru..

manu_96xls 19-10-09 21:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by motzu (Post 2733673)
salut baieti, vreau si eu sa scot bandourile la masina mea si sa fie facuta in 2 culori (capota, pavilion, stalpi, portbagaj negru si pana la linia de la jumate de la masina, apoi restu rosu.
bara fata pe viitor o vreau exact cum e aia pe ala negru..

Foarte mică poza, mai mult de atāt nu se poate face.;)

XtreZz 19-10-09 21:34

1 Attachment(s)
eu zic ca nu trebuie mari modificari la oltcit...adica niste jante si geamuri fumurii ar fi ok...parerea mea!

revin cu edit la celelalte poze maine...sa vad si ce idei mai imi vin!

motzu 19-10-09 21:45

1 Attachment(s)
ms mult....da poza era cam mika
pun una si cu fatza la masina eliminat bandou bara fatza daca se poate si tot asa capota neagra
ms

passatb4 19-10-09 22:51

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 2733817)
pun una si cu fatza la masina eliminat bandou bara fatza daca se poate si tot asa capota neagra
ms

m-as baga eu da sa zic serios ce vrei u faci e tiganie.... na adevarul ala e gusturile nu se discuta
pt tine si viitor bandourile de pe bari nu le poti scoate :D deoarece ai suruburi in spatele lor sa discutat intr-un topic eu am deschis subiectul asta daca vrei sa faci masina rala si nu ozn adica ca si cum sar putea realiza daca vrei alta culoare la masina sau alceva sa ma anunti si o poza cu lateral fata mai mut daca ai ar fi perfect sau lateral

clawmvp 19-10-09 23:01

2 Attachment(s)
la un pro ceed se poate face ceva ?

Craxy 19-10-09 23:15

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by motzu (Post 2733817)
ms

le-am facut in graba ultima n-am mai apucat fac,capota cum trebuie dar daca vrei o fac maine

passatb4 20-10-09 03:31

2 Attachment(s)
numai gata am ramas fara idei fara inspiratie :)) cred ca iau o pauza sa imi revin :D sau sa imi iau surse de inspiratii:)

vwgolf_trei 20-10-09 11:57

1 Attachment(s)
cine imi face si mie culoarea la masina sa nu mai fie lucioasa sa fie mata,multumesc

XtreZz 20-10-09 12:02

1 Attachment(s)
:arrow: OLTCIT

XtreZz 20-10-09 19:24

1 Attachment(s)
nu am mai putut sa editez postul anterior asa ca am mai postat o data

motzu 20-10-09 19:51

ms....se pare ca nu da bine 2 culori pe masina....raman la o singura culoare un rosu perfect:D

semjke 20-10-09 21:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by clawmvp (Post 2734126)
la un pro ceed se poate face ceva ?

Sper sa-ti placa :)

clawmvp 20-10-09 22:15

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 2736902)
Sper sa-ti placa :)

chiar imi place :) daca nu-ti cer prea mult mai poti face 2 versiuni negru mat si lucios ? :) (la jante ma refer) mersi mult !

ps : si o singura versiune ar fi ok :D

thx in advance.

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning