![]() |
|
Re: Chat
unde in cluj pot imbraca doua oglinzi in folie imitatie de carbon ?
|
Vezi la "Zona Comerciala", sunt 2 firme, Masterfol, respectiv Carofol, detalii gasesti pe topicurile lor.
|
Mai este un baiat Tony, care pune folii si se ocupa si de colantari cu carbon.....are atelier in zorilor
|
Firme folii auto -cluj!
Imi poate zice cineva ceva firme care pun folii omologate (care fac treaba buna)si daca se poate si locatia lor ?
|
Re: Firme folii auto -cluj!
Quote:
Calea Dorobantilor 17-19 Cluj-Napoca 3400 Cluj. Tel :0264-450007 sau 0745-607993, 0745-660731 http://www.folie.ro/ Pt folie(fata/spate/luneta) am platit 7mil si paravanturiile(fata) 2mil... |
Quote:
Pe scurt, Masterfol, Carofol, "Tony". |
Cautam azi pe google tobe sport si dau de tobesport.ro care ii site-u de la Sturimex :D
am intrat pe site si am vazut ca au si un configurator meserias ... Care are chef sa se joace putin ... is curios cat de aproape de adevar ii sunetu respectiv ... |
am intrat si eu pe site-ul pe care spuneai mai devreme si ma uit asa aiurea pe site si faza funni e la clienti... unde scrie dacia e defapt un opel :))
|
Ee=)))) mam uitat si io un pic "socat" :)))...dar ma gandesc...cat de departe ii sunetul din realitate fatza de asta ce ii pe site...
|
Quote:
|
|
Quote:
Multumesc! |
Quote:
in zorilor, in spate la fostul opel. tot timpul a avut preturi mai mici decat la llumar. Mi-am facut 2 masini la el si sunt ft multumit |
Are careva idee unde as putea sa gasesc gume pentru masina
Ma intereseaa 185/80/16 cu profil pentru 4x4 |
apai tu imi zici unde sa ma duc sa imi iau cauciucuri si acuma tu intrebi de unde sa iti iei? niiiice :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning