![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
mai bine faceti o cheta si puneti un pomelnic la taicamiu .... sa am si eu bani de drum :)))
|
esti belea copile la munca nu la intins miina :D lasati ca vreme buna o sa aveti o sa va dea BUNUL DUMNEZEU din plin sa aveti parte de soare si de femei frumoase ca ce e frumos si lui ii place
MAI AM O PROPUNERE HAIDETI SA STRINGEM CEVA HAINUTE SI CEVA MINCARE PENTRU ACEI OAMENI NECAJITI DIN SUCEAVA SI SA LE DUCEM CA AU RENUNTAT MINERII LA O MASA NOI NU PUTEM RENUNTA LA CEVA VA ROG MULT HAIDETI SA II AJUTAM CU CE PUTEM SI NOI CLUBURI MICI SI MARI DIN IASI VASLUI DE ORI UNCDE CE ZICETI FARA DISCRIMINARI SI CERTURI FIECARE DA CIT POATE SI CUM POATE OARE SE POATE SA FACEM ASTA PENTRU NISTE OAMENI AMARITI SA DEMONSTRAM SI NOI LUMII DIN JURUL NOSTRU CA NE PASA VA MULTUMESC |
A SAU CINEVA DINTRE VOI CARE CUNOASTETI SAU PUTETI AJUNGE LA ORGANIZATORI VORBITI CU EI SA DONEZE 30% DIN TOT CE SE STRINGE PENTRU ACEI OAMENI
SUNTEM ROMANI SI AVEM MARE NEVOIE UNU DE ALTUL SI ASA NE CHINUIE GUVERNU SI TACEM DIN GURA SAR SIMTI CEVA IN TARA ASTA DACA AM STRIGA CU TOTII |
Quote:
|
ok macar propunetile sa faca o urna pentru sinistrati eu am mai vorbit cu ceva prieteni si poate poate stringem ceva si facem un drum sa ducem ceva la acei oameni haine si ce mai avem si nu ne mai trebuie in semn de solidaritate ca tot oameni suntem
cam ar fi timpul sa mai facem si bine si sa ne mai iubim si aproapele sa lasam deoparte ura si sa ne unim sa ii ajutam pe acei oameni cum putem si cu ce avem |
salutare fratilor care mergeti duminica la suceava mai am cateva locuri care sunteti lasati un pm sau daca se pleaca in coloana anuntatima si pe mine :D
|
Quote:
|
pe la 6 care ii interesat si vrea sa mergem toti odata la 6:30 la petrom pacurari plecarea la 6:45 drumuri bune:lol:
|
SUUUPER a fost evenimentul !!!! felicitari lui Mishu pt locul 2
|
ceva noutati cum a fost la suceava
|
Quote:
|
Quote:
|
bravo pt cei din iasi care au participat
|
hai baietii ca se poate
|
salut costane, nu am mai auzit de ceva vreme de tinehttp://www.freesmileys.org/smileys/smiley-greet022.gif
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning