Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

D3m0N 08-07-10 10:39

Re: Cafeneaua Ieşenilor

mai bine faceti o cheta si puneti un pomelnic la taicamiu .... sa am si eu bani de drum :)))

criminales 08-07-10 12:17

esti belea copile la munca nu la intins miina :D lasati ca vreme buna o sa aveti o sa va dea BUNUL DUMNEZEU din plin sa aveti parte de soare si de femei frumoase ca ce e frumos si lui ii place
MAI AM O PROPUNERE HAIDETI SA STRINGEM CEVA HAINUTE SI CEVA MINCARE PENTRU ACEI OAMENI NECAJITI DIN SUCEAVA SI SA LE DUCEM
CA AU RENUNTAT MINERII LA O MASA NOI NU PUTEM RENUNTA LA CEVA
VA ROG MULT HAIDETI SA II AJUTAM CU CE PUTEM SI NOI CLUBURI MICI SI MARI DIN IASI VASLUI DE ORI UNCDE CE ZICETI
FARA DISCRIMINARI SI CERTURI FIECARE DA CIT POATE SI CUM POATE
OARE SE POATE SA FACEM ASTA PENTRU NISTE OAMENI AMARITI SA DEMONSTRAM SI NOI LUMII DIN JURUL NOSTRU CA NE PASA

VA MULTUMESC

criminales 08-07-10 12:26

A SAU CINEVA DINTRE VOI CARE CUNOASTETI SAU PUTETI AJUNGE LA ORGANIZATORI VORBITI CU EI SA DONEZE 30% DIN TOT CE SE STRINGE PENTRU ACEI OAMENI
SUNTEM ROMANI SI AVEM MARE NEVOIE UNU DE ALTUL SI ASA NE CHINUIE GUVERNU SI TACEM DIN GURA
SAR SIMTI CEVA IN TARA ASTA DACA AM STRIGA CU TOTII

KAmikazee2005 08-07-10 16:50

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3502236)
A SAU CINEVA DINTRE VOI CARE CUNOASTETI SAU PUTETI AJUNGE LA ORGANIZATORI VORBITI CU EI SA DONEZE 30% DIN TOT CE SE STRINGE PENTRU ACEI OAMENI
SUNTEM ROMANI SI AVEM MARE NEVOIE UNU DE ALTUL SI ASA NE CHINUIE GUVERNU SI TACEM DIN GURA
SAR SIMTI CEVA IN TARA ASTA DACA AM STRIGA CU TOTII

Criminales degeaba vei vorbii cu organizatorii pentru ca nu o sa existe nici un castig nimic. nu exista nici o taxa de participare nici pentru spectatori.. totu e free.. deci.. nu e buna ideea de a dona 30%.

criminales 08-07-10 17:43

ok macar propunetile sa faca o urna pentru sinistrati eu am mai vorbit cu ceva prieteni si poate poate stringem ceva si facem un drum sa ducem ceva la acei oameni haine si ce mai avem si nu ne mai trebuie in semn de solidaritate ca tot oameni suntem
cam ar fi timpul sa mai facem si bine si sa ne mai iubim si aproapele sa lasam deoparte ura si sa ne unim sa ii ajutam pe acei oameni cum putem si cu ce avem

drobet@ 10-07-10 10:31

salutare fratilor care mergeti duminica la suceava mai am cateva locuri care sunteti lasati un pm sau daca se pleaca in coloana anuntatima si pe mine :D

o`neal 10-07-10 13:29

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3507122)
salutare fratilor care mergeti duminica la suceava mai am cateva locuri care sunteti lasati un pm sau daca se pleaca in coloana anuntatima si pe mine :D

pe la ce ora pleci drobet@ ?

drobet@ 10-07-10 14:41

pe la 6 care ii interesat si vrea sa mergem toti odata la 6:30 la petrom pacurari plecarea la 6:45 drumuri bune:lol:

wolfdexterus 11-07-10 20:45

SUUUPER a fost evenimentul !!!! felicitari lui Mishu pt locul 2

criminales 13-07-10 14:54

ceva noutati cum a fost la suceava

wolfdexterus 15-07-10 16:51

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3515268)
ceva noutati cum a fost la suceava

Evenimentul a fost super :D, baietii sau dat foarte bine, au facut senzatie a fost plin de spectatori, vremea a tinut cu ei, sau axat cel mai mult pe drift, la expo a fost cam slabut iar cei care au venit pt sunet....au luat tzeapa ca nu sa mai facut :|

CiRiNeL 15-07-10 16:52

Quote:

Originally Posted by wolfdexterus (Post 3520546)
... iar cei care au venit pt sunet....au luat tzeapa ca nu sa mai facut :|

bine punctat...

criminales 15-07-10 17:20

bravo pt cei din iasi care au participat

criminales 15-07-10 17:21

hai baietii ca se poate

wolfdexterus 15-07-10 19:05

salut costane, nu am mai auzit de ceva vreme de tinehttp://www.freesmileys.org/smileys/smiley-greet022.gif

All times are GMT +2. The time now is 06:51.

- Copyright 2026 4Tuning