![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Daaaaaaaaaaamn ! |
1 Attachment(s)
de ce arunci acuze aiurea ...m-am chinuit la masina aia 4 zile in continuu ...vrei sa vezi pasii la masina uitate pe digimods la work in progress ca a fost masina pt concursul de acolo ..pacat credeam ca nu se arunca cu pietre in oameni asa aiurea ...si vad ca ai o varsta ...in fine
atasez si unu din psd ca sa vezi ca e lucrare facuta 100% de mine ... sper ca te-am lamurit din cate stiam io masina exista si in realitate http://www.yoocar.de/forumbilder/IAA-Audi-iRobot.jpg |
Măi nene, ai copiat lateralu' de pe Audiu' R8 ? Răspunsu' nu poate fi decāt afirmativ, pentru că lateralu' tău şi cel de pe R8 sunt identice !
Acel R8 e deja modificat virtual, iar ce-ai făcut tu nu se face. Mi se rupe de rebrushu' pe care spui tu că l-ai făcut; e egal cu 0 ţinānd cont de la ce ai plecat. |
da am copiat lateralul de pe audi I robot ..nu R8 ...si am facut rebrush e ceva rau in asta ?? ..dc imi aduc bine aminte marele Roby a avut un seat facut cam in aceasi maniera ..si dc te uitai bine la wipuri vedeai ca se si vede ca e copiat lateralul ..ajustat , brush si rebrush ca sa ajung la rezultatul final ...nu cred ca o masina audi I robot care a fost folosite de mai multi si din cate stiu e facuta in 3d originalul nu photoshope...poate fi considerat copiat VT mai ales ca am si facut rebrush peste ...deci nu stiu ce vrei de la mine ..vrei sa recunosc ca am copiat de la audi "I robot" ok recunosc ca sa te simti mai bine ..nu am venit pe acest forum sa ma cert cu nimeni dc ai ceva de criticat la masina esti invitatul meu ..da din cate stiu in virtual tuning exisa 2 metode (c.p si brush ) combinate dau rezultate bune ....dc vrei sa iti mai dau si exemple cu audi r8 cum ai zic tu modificat de altii iti dau ...(RobbY e cel mai elocvent cu seatul lui)
|
|
2 Attachment(s)
un fel d drag car....cam nereusita...c ziceti? :oops:
|
Ok, sunt dator cu o scuză. Nu ştiu de ce trăiam cu impresia că R8u' e virtual tuning. My fault !
|
Quote:
si acum greselile... rotile :| TOTAL aiurea ! motoru` blury si stramb ... bafta! |
2 Attachment(s)
Golf Mk3 - discret tuning - :shock::shock::shock:
|
Quote:
Unde e realismu' ăla despre care tot vorbeai ? |
Quote:
|
Vedeti voi aiurea ... sau va place sa va luati de lume degeaba ...
|
Quote:
|
Quote:
|
goguleeeeee: nu mai bn il rogi u pe nenea monitor sa nu iti mai ascunda greselile?
|
Quote:
Un sfat care mi l-a dat si mie cineva: se numeste VIRTUAL tuning si trebuie sa para cat mai real, ia-ti si o saptamana la dispozitie, important e rezultatul bun ! |
2 Attachment(s)
comm please !
varianta cu carbon si fara |
2 Attachment(s)
pimpin' ..... :oops::D c ziceti? :?::?::?::!::!::?::?:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
doar putin
|
jante si shaved???? atat
|
da de a mea nu zice nimeni nimic? :sad::sad::rolleyes2 pfff...:?::!::?::!:
|
am pus si io niste masini pe paginile anterioare ...:D imi spuneti ce parere aveti va rog frumos :)
asta este pagina ::P https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari/page-792.html |
Quote:
|
3 Attachment(s)
mda.... hop si eu...ma bag putin in seama dupa secole de pauza:lol:
BRUSH normal |
ok ms mult de comentariu ..stiu unele le duc la extreme altele nu ...de ex ultima mea creatie acum pt concurs , care cred ca pe langa e si cea mai reala care mi-a iestit vreodata ...este noua preferata a mea...si nu e ozn ...dc vrei arunca o privere la "Chalange"..ms
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un q5 de la mine
|
masina asta este mare, deci cred ca mergea o grila mai mare...
si prea putine modificari ... |
3Xtreme - nu ai ce sa comentezi la lucrarea asta.... nu ai modificat mai nimic la ia
cipskate69- toata ziua faci vt... dar schimbi lucrarile prea repede... mai multa rabdare mai multa atentie la detalii. no limits design - ireala dar superba. Orcum ai plecat de la o poza praf. Platinum- Chestia cu broscuta mie nu imi place. E urata cu patima |
2 Attachment(s)
renault :oops:
|
AI STRICAT FRUMUSETE DE MASINA
ps: ce cauta cu luminile aprinse ziua :)) ca doar nu e in localitate |
Quote:
|
cip..relax.
Bara fata e smudgeish. Lipsita de detalii si de finete. Luminile nu sunt necesare, sunt un detaliu pe care ar trebui sa il adaugi in timp, dupa ce inveti mai bine. Pleoapa este fara umbra si capota nu prea mai are linii. Wide'ul fata este cam...stramb. Nu prea poate fi descris exact. janta fata nu are cauciuc si janta spate are cauciuc dar cu o luminozitate diferita fata de peisajul in care este masina. Sa zicem ca nu este o greseala asa mare. Totusi, sunt imense jantele, comparativ cu masina. Transformarea in coupe este cam..urat facuta. Priza de pe prag nu are nici o legatura cu restul masinii. Designul per total nu prea se leaga. Tints cam ireale si deschiderea geamurilor (asta e..nu?) ar trebui sa fie mai luminoasa nu mai intunecata... HUD'ul este cam fake. Mai incearca. Nu mai face atatea nebunii. |
nu mai puneti limini pe masini...k le strica :| adik faruri aprinse :P
|
cipskate69 - Lucreaza mai incet nu mai face lucrari de mantuiala... mai multa rabdare .. mai multa atentie la detalii. Daca te grabesti faci rahatu praf ca meganu asta.
Ziua la o masina "limini" -le nu se observa? Fa tu o lucrare vt frumoasa si placuta ochiului si punei si "limini" si o sa vezi ca nimeni nu o sa comenteze acest detaliu. |
Quote:
deschiderea geamurilor..nam incerkt asa ceva,,asta am incerkt: http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm |
Nu ai incercat deschiderea geamurilor? Esti sigur? [-Opening Side Window iti spune ceva?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning