![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Sarbatori fericite 4tuning!
Eu de Paste mananc gogosi =]]]]]]asta ca sa-si taie r.equinox venele:pp |
3 Attachment(s)
Hristos A Inviat! @Dary762-Stai linistit ca nu imi tai nimic..Sa dea Domu sa faci alergie de la gogosi=))=)) :dance::dance: |
3 Attachment(s)
r.equinox - fortza rau nissanu nu il urci si tu cand ai timp ?
vin si eo cu o taraba de golf 2 cu fata de jetta paste fericit tuturor de pe acest thred cine are sa imi dea si mie bmw m3 e 92 ca peste tot il caut si nu il gasesc pentru mwm |
7 Attachment(s)
audi rs 4
|
3 Attachment(s)
audi a6 c5.
|
2 Attachment(s)
@quick_silver2-Arata foarte bine!
BMW 530d Touring F11 |
4 Attachment(s)
C10 :oops:
|
8 Attachment(s)
motanu meu cabrio care stie sa faca de toate
r.eouinox - bmb rau de tot 5 ul ala de unde l-ai luat ?? ca il vreau si eo si mai vreu si un e 92 ca ala de pe gom nu merge decat 2.3.0 |
paste fericit 4tuning:>:> si hristos a inviat... si poate ma prinde si pe mine saptamana aceasta postand pe forum... ca nea nu am mai postat si eu o masina pe aici de zile bune... Ce pot sa zic masini peste masini frumoase numai am cuvinte de loganu lui radu mult succes in continuare la el..
|
in primul rand: Hristos a inviat!
in al doilea rand: ma bucur foarte tare sa vad ca va place loganul meu (promit ca maine voi face barele cu bandou si full plastic) in al treilea rand: radu A.K.A nu ai mierlit-o ma?=)) imi place ce ai facut din carcaletele ala;) equinox- nissanul e belea bobi- ce este mai important ar fi ca dupa atata timp nu evoluezi aproape in nimic. Nici macar nu ai inteles ca nu se face dublu post. Macar grafica daca o aranjai dar hai sa zicem ca poate nu ai placa calumea dar stilul trebuia sa il mai slefuiesti. Hai sa luam de ex pisica aia: deci e cabrio, asa ca ce cauta un gard in ea? motorul nu prea se potriveste, jantele nici atat si nici aliniamentul rotilor, ce sa mai vorbim de acel portabaj sau de bara din fata de care spui ca cineva ar fi aruncat cu rah*t pe ea si nici intreaga culoare nu o prinde. Daca faceai niste poze mai ok atunci mai salvai putin pt ca cu niste poze bune poti face o prostie de masina sa arate bine. Acum nu lua in nume de rau ce am zis, ci ca pe niste sfaturi;) dms- nu te mai lauda si aratane ce sti:D |
5 Attachment(s)
Si de la mine un E36 Cabrio :D :D :D O papusica :oops::oops::D:D:D;)
|
Quote:
|
Quote:
Apropo , Adevarat A Inviat ! |
7 Attachment(s)
R.Equinox frumos si 370z si bmw :>
quick_silver2 dragut. :D Radu A.K.A. G.R.M. nervos rau c10`u :)))) Nissan GTR |
3 Attachment(s)
Radu A.K.A. G.R.M.-Masina asta e in calduri..Ridica curu:))>..neaparat...Dary..Dute ma la ea putin:))...Bravo Radu..A iesit super
@razvan17r-Mie imi place..Arata binisor @ebone-Tavaaaaa(vorba lui CrazyK1d)..Masina arata super..imi plac mult cadrele :oops::oops: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
hristos a inviat!!! si am revenit cu un audi a4 b6 am stat la curu lui 1 ora si ceva pana i-am gasit piesele care trebuiau :) astept parerea fiecaruia....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
@razvan17r-Mersi!
@dms28-Arata bine. :tetter: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
salutare!!! m-am gandit sa mai fac si eu un bmw ursulet ca nu prea la mai facut nimeni... am vazut numai pisicutze,dar ursi neah!!! da stiu rotzile pe fata stau \/
equinox-frumos a6-le mafia style :D radu-ce se mai aude de logan |
3 Attachment(s)
sorry de dublu post dar a fugit... si am revenit cu ursu refacut :D
|
1 Attachment(s)
O poza cu bestia :D
|
Bestia merita o culoare mai agresiva gen Gri si Negru...Cum iti place
Oricum B E S T I A L Si daca tot vorbeam de Nissan 370z-uriXD https://i.imgur.com/xWJtP.jpg https://i.imgur.com/mJexe.png https://i.imgur.com/vTbuz.png https://i.imgur.com/UkCyR.png |
2 Attachment(s)
Noh noh sa curga ursii:lol:
|
4 Attachment(s)
a iesit un urs... si iese toti ursi de la hibernare :D si eu mai revin cu un loganas cat de cat... si ce pot sa zic frumos pj nu am cuvinte... ii sta bine si pe urs :) frumoase 370z-urile :D
|
Mi-ar putea face cineva un e36 copue maro?
|
9 Attachment(s)
:shock:Vw Golf 2 German Style:shock: Pareri?:bat::bat: @Robicutz-M-ai vrem M-ai vrem!..Frumoasa @UserName615-frumoasa foc! @Polo6n2-Imi place mult..parca te cunosc de undeva:oops:..cred.. @dms28-Frumos |
UserName615 - ba sa mor eu pe voi nu va vede nimeni cand postati masini mai mari decat pagina si eu nu mi-am pus bine semnatura aia si gata frate :| .
Imi place toata masina da pune si tu poze normale R.Equinox - Frumos , plafon german si radiator chinez :-bd |
Quote:
|
3 Attachment(s)
nuprea ai sanse pe aici :-j iti zic eu.. poti sa incerci de multe ori. eu ti-am zis. arata foarte bine masina .
USDM , JDM si Mafia Style EDIT : bai baieti ma gandesc sa fac un slrr cu cele mai bune moduri facute pentru el . sa il descarce toti si sa fac eu toate preturile cat mai aproape de realitate, am sa incerc sa ii scot si toate bugurile (daca pot ) sa micsorez si chestia aia de la cheat-ul de bani . sa fac un fel de update cand apar moduri noi si bune . poate face cineva niste "misc-uri" gen cric prostii dastea . ce ziiceti vreti ? vreau sa va aud parerea ca sa stiu daca sa ma apuc sau nu .. o sa aiba multe miscuri si addons-uri . o sa fac si eu unele . PS: pentru cei care nu posteaza pe masina mea virtuala :) |
3 Attachment(s)
crazy- nu sunt eu amator al acestor stiluri mai ales sa omori masina aia care e old school dar mrg, atrag privirile...bv
user- ai supra-estimat masina dar e draguta. Un mic sfat: data viitoare da joc cauciucurile de iarna : ) ) robicutz- aia DA! equinox- LUUUMEEEE LUUUMEEEEEE! Equinox si-a calcat pe onoare si a pus mai mult de 3 poze=)) macar ai avut cu ce;) Acum si eu putin prin SLRR pt ca de cand ma ocup de masini pt joc am uitat cum e jocul defapt P.S.- ultima poza pot spune ca este abstracta, te lasa sa iti imaginezi ce vrei tu. In opinia mea ma gandesc ca incep sa dau din cur cand apare garda:D Edit: crazy- ca sa fac caterinca de Gadea de la antena sau ce mortii lui e...ideea ta este salutara! Imi place ideea dar din pacate eu nu te pot ajuta cu nimic pentru ca nu stiu sa lucrez cu scripturile jocului:( Cel mult daca vrei anumite masini pt joc si am de unde sa fac rost de model le voi face cu mare placere. Rugamintea mea este sa incluzi Logan Prestige al meu. Bafta |
Quote:
|
Quote:
|
radu_cainamisir - nu lucrezi si tu la modelu ala de touring ? de bmw vorbesc eu . as vrea sa ii vad sasiul
|
Quote:
|
Quote:
Si radu as fi foarte onorat sa iti incerc loganul....Eu de foarte mult timp il caut dar nimeni:(Ne intelegem cumva?Cum vrei tu... |
UserName615 - ma care e faza cu 2.3.0 Le Live Edition aia ? e ceva de multiplayer ?
Te Bagi cu mine in echipa ? ca singur cum am sp si dincolo nu m-as baga ca sunt multe moduri si nuprea am chef.. sa stau sa fac singur . care vreti sa va bagati imi dati pm. facem alt topic . si ii gasim nume . mai multe balarii :) |
6 Attachment(s)
un nissan skyline r 35 si nissanul bunicului care l-au furat arabi si l-au trasformat intr-un monstru
|
Pentru cei ce vor loganul trebuia sa mai astepte putin.
Am intampinat niste probleme si am nevoie sa ma ajute Maryus dar nu il pot gasit (macar asa dau de tine frate). Problema e ca imi trb scripturi noi pentru ca am de exportat multe piese si nu am suficiente de in locuit. MARYUS HELP!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning