![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
In loc sa va contraziceti ..mai bine radeti putin uitatzi-va la RObotzi Ep 4 :))
https://www.youtube.com/user/Creative.../0/YADCfQvtnbM |
pai de unde atatea clanuri?!....sau asa mai nou se numesc cluburile?
|
Cluburi , clanuri ...denumiri din popor ... s-au mai destramat din ele nu sunt chiar atatea si sincer niciodata nu le-am vazut rostu intr-un oras cu 30 de masini care participa la intalniri tuning ....dar daca asa s-a vrut uite unde s-a ajuns!
|
Eu nu inteleg rostu acestor discutii! Aseara am fost la stadion si am vazut aceeasi pasionati care participau si pana acum la intalniri si totul parea ok.
sau am vazut eu aiurea? |
Oricum cine are de venit vine indiferent de clan si cine e moderator...cred ca r trebui incheiate discutiile astea!
In alta ordine de idei diseara in poligon cev? Daca mai ingheatza un pic?:twisted: |
Quote:
Omu se mai schimba da de lovele..de p.... de masini si isi ia grade. Partea 2a la care te aprob e ca n`ar trebui sa exite cluburi daca oamenii ar fi fair play unii fata de altii si n`ar mai fi atatia figuranti si atotstiutori. Dar ,pt ca intotdeauna exista un DAR , tot timpu o sa se gaseasca unu mai cu mot sa faca vreun gest de racer prin trafic sa faca vreun accident si ghici cum va suna pt comunitate? Nici oamenii nu-s corecti, nu se ajuta intre ei cum cica ar trebui sa fie intr`o comunitate/club/clan/grupare terorista etc. pt ca omu trage sa faca numai pt el ca sa moara de ciuda fraieru de langa. Daca te ajuta careva iti scoate ochii sau tre sa-l ajuti inzecit sau mai auzi prin oras ca a facut nu stiu ce imprumut prin banca si chete ca sa te ajute pe tine ...sau alte motive de 2 lei. Pe final,ideea e ca daca nu ne schimbam atitudinile nu ajungem nicaieri decat la invidie , 10 mii de cluburi si de aici va rezulta numa cearta ,injurii si de ce nu batai. Asta-i parerea mea ... pe scurt ca dupa aia ziceti ca il plagiez (la posturi de km ) pe morph! |
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o intrebare: din ce an e conceput 4TUNING.RO si de cine?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine o fi noul moderator? sau Cum sa cunoastem mai bine comunitatea?
Daca stie careva cine e noul moderator pentru comunitarea 4 tuning din piatra neamt sa ne anunte si pe noi restul...sau dati-va cu parerea:)
|
Re: Cine o fi noul moderator?
Some say he has a digital face, and that if he felt like it, he could fire Aleks... all we know is, he's called Elodia!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning