![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Nu va fi indemanare la Suceava (din cate stiu eu)...
|
stie cineva ceva despre un urs cabrio galben cu nr de constanta? ca mia propus cineva o combinatie cu el :|
|
1 Attachment(s)
Quote:
-daca-i vb de BMW-ul din poza asta.... daca nu, scuze :-P |
incet incet... https://www.4tuning.ro/tuning-4/masin...isti-6501.html
|
Felicitari drobet@.. ai ajuns si pe paginile revistei 4tuning :) felicitari inca 1 si mult succes cu masina.
|
Quote:
|
multumesc multumesc numai ca mai sunt si cativa carcotasi pe forumu asta;)
|
Quote:
|
Quote:
Spor la vanzare ,dude.... (poate gasesti un fan , batman...si te-ai scos) ;) just kidding !!! Quote:
Lăsand gluma , felicitari si mult succes in continuare ;) DUH ,chiar m-a atins la inimă.... japoneza, desi nu-i genul meu..este Ok... tine-o tot asa , sigur esti pe drumul cel bun ...iar daca incerci sa te " abati", de la drum... fii sigur,carcotaşii te vor atentiona :-P , gow,gow,gow...drobeta !!! |
Rugaminte !
Care pleaca la Suceava Duminica dimineata pe la ora 9 ? Astept un PM va rog :) |
se anunta vreme urata tare in weekend
|
Quote:
|
ce sa ii face daca suntem atit de rai si pacatosi ni se iau toate placerile
da e vorba aia mare a romanului nemultumitului i se ia daru poate daca o sa fim mai buni si mai iubitori de aproape o sa fie si mai bine daca vreti pun eu o pila sa fie vreme buna :lol: |
Pai pune o pila acolo si tu . Ca ar fi un miracol sa prindem vreme buna la SV . Ploua de cateva saptamani aproape in fiecare zi ...deci sa speram ca Doamne Doamne va tine cu noi :)
|
alex stii crezu sau te invat eu:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning