![]() |
|
Re: Diverse discutii
cat despre film da, ma asteptam la mai mult dupa atata reclama....e prea multa fictiune..prea bla bla....
|
a aparut taxi 4,si cred k nu e un fake pt k e pe un tracker romanesc :D
|
eu am tras pana acum 2 versiuni din TAXI4 de pe torent si ambele erau vrajeala...adik facut film de o ora jumate din trailer..se repeta la nesfarsit
|
stiu,dar asta nu cred k e fake pt k e pe tracker romanesc privat si nu isi permit uploaderii sa puna asa ceva,sunt la 50 % si o sa ti spun intr o ora max dak merge ;)
|
ok...daca nu e vrajeala sa imi dai si mie detaliile <de unde si cum sa il iau> ca vreau sa il vad
|
filmul merge,l am incercat, uite trackerul aici,dar vezi k trebuie sa ti faci cont,sper sa mai fie deschis signup-ul,dak nu stiu k mai e ink pe unul kre dupa cate am eu idee iti poti face cont si acolo ;) http://torrents.fun-network.ro/browse.php
|
mai bine urki torrentu` direkt si gata...sa nu mai stam sa ne facem usere pe ink unu torrent(cel putin yo kre am la activ vreo 7)
|
dak nu iti faci cont nu il poti lua ;) ....chiar dak urc eu torrentul
|
Am vazut akum Van Wilder 2...............A fost mai Belea primu;)
|
apel la vecinul meu bogdan: ba, in plm zi-i si tu cunostintei noastre comune taz ca 4motion e un tip de tractiune 4x4 ca pe mine nu ma crede si ma ia cu sf-uri d-ale lui.
intrebare pt. taz: un bmw 300coishpe ix, are tractiune in x? |
par normal,4motion si ix si dx sint tractiuni 4x4 :D
|
va multumesc stimate coforumist.
|
si 4Matic e tot 4x4 nu?
|
da da bla bla...4matic 4motion 4wd , x