![]() |
|
Re: - Kitsch Tuning -
Quote:
nu stiu cum pot unii sa-si bata joc de masini in asemenea hal.... |
si a batut joc de masina si de banii lui numai cati banii o fi dat pe spuma aia de a bagat o in masina cred ca daca o pui pe apa o sa pluteasca ca barca
|
Quote:
foarte interesant.. ii pune si faruri de 206 :)))) |
Ce-s astea domle, mai ales CITROEN-ul ala?
Generatie noua de pluguri de dezapezire ? Are īn fata īn dosul acelor gauri frezele de aspiratie pt. zapada? :D :D :D :D |
Seat-ul asta e un exemplu clar al tuning-ului spaniol. Eu nu pot intelege ce poate sa le placa asa mult sa le incarce cu fibra si spuma. Cred ca are 3 metri latime si cantareste 5 tone!!!!!!!!!!
|
Dar inainte era facut chiar frumos...
Niste jante,un eleron,ceva bari & praguri... S-au gasit ciobanii care se cred la "Chop Shop"... |
Quote:
|
Quote:
Voi va-ti gandit ca acele poze sunt doar o faza a prelucrarii( faza in care face modelul 1:1 din care sa scoata matrita) ? eu nu consider ca e kistch pentru felul in care arata, daca puneai niste poze cu masina in stadiu final atunci poate aveam alta parere. ;) |
Īmi īnchipui ce se īntīmpla daca "trozneste" siliconatul ala.
Ce face descarcerarea mai īntīi? Vine cu foarfeca mare de taiere, cu aspirator-u sau cu matura si farasu? :rolleyes2 |
FROST DANI tot ce vezi tu acolo spuma aia o sa ramana pe veci pe masina pt ca dupa ce o sa termine de finisat o sa puna fibra direct peste iti spun sigur si de ce nu ti sa r parea kitsch doar vrea sa puna faruri de peugeot 206,nu spun ca nu e de apreciat indrazneala lui dar hai sa fim seriosi:rolleyes2:rolleyes2ti sa r parea ca iese ceva super car????
|
nu mi s-ar parea ca iese super car...dar nush..poate omul a pus farul ala la caterinca acolo iar pana cand o sa termine de lucru mai are mult de "mancat". si zic ca nu e kistch pentru ca nu e inca in stadiul final...poate omul se razgandeste intre timp si ii pune faruri cu angel eyes.. u never know :)
|
Aia cu farurile escamotabile, idea īn sine e excelenta dar e prost aplicata.
Īn loc de farurile originale a pus tabla. Acolo daca punea o masca de plasa peste tot botul masinii ca la CHARGER iesea top. |
6 Attachment(s)
Uitati aici arta! :oops: |
Aiurea..dintr-un Scirocco chiar se poate face ceva frumos..
|
ai ai ai saracu scirocco :(((((
ps. a vz omu pe la tv si a bagat si el difurile in bord :))) omg... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning