![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
Rabdarea....;);) ASteptam cu drag sa vedem ce va iesi.. |
6 Attachment(s)
Azi am plecat mai repede de la servici si in plina zi de sarbatoare nationala nu m-am putut abtine si am tras o fuga la garaj unde am reusit sa montez suportul de numar:-).nu mai aveam rabdare pana in week-end cand am planificata treaba la urs, daca va fi vremea buna, cum a fost azi:-)
P.S: pregatesc o cutie de R21 de pe 2.2 benzina..sa vedem ce va iesi:rolleyes2 |
Pune o poza cu cutia de reno sa o vedem cum arata
|
Quote:
Are timonerie dubla nu? |
Quote:
P.s a iesit frumos suportu de numar :D:D |
17 Attachment(s)
Scuze de intarziere, uite si cateva din pozele promise;) sper sa-ti fie de ajutor
Ai acolo suportii, cum arata timoneria cum este si la Bolidu timoneria, cum e pozitionata cutia, cutiuta de la timoneria mea si schimbatoru si 2 3 idei cu schimbatoare:-P Daca mai ai nevoie de ceva ne auzim la telefon p.s. ia legatura cu Bolidu, a depistat niste suporti cutie lonjeron si cutie;) merita sa vorbesti cu el p.s.2 nu gasesc poza unde am polizat din cutie ca sa intre suportul, poza aia sigur e la mine pe topic, daca o gasesc o sa o postez;) |
suporti de cutie i i gasest de pe unele modele in 5 trepte de prin 90 in special eu asa am pus pe masina si potrivesc fara nicio problema tre vizitat rematul ca acolo gaseti tot ce iti trebuie ..:shock:
|
10 Attachment(s)
Va multumesc f mult pentru poze si sfaturi, mai ales lui Cristi cu care am si vorbit la telefon:-)
Azi am lucrat cate putin la ambele masini, ca sa nu se supere nici-una:-) M-am apucat de curatat cutia si de demontat de pe ea ce nu-mi va folosi si m-am ocupat si de aripile de fibra pe care le voi pregati pentru montajul de proba:rolleyes2 |
Quote:
Frumos Bogdane arata bine cutia spor la treaba :D |
Bogdane, aripile alea sunt de fibra sau sunt model pentru cele de fibra?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gaurile din apropierea locasurilor pentru faruri de pe aripile de fibra sunt cumva pentru placutele acelea dreptunghiulare reflectorizante? Le acoperi?
|
Quote:
Din cate m-am mai sfatuit cu unii baieti, primele 3 trepte sunt destul de scurte, pe 4 iei viteza maxima iar a 5-a este de consum la drum lung. Vreau ca masina sa fie sprintena prin oras(1-2-3), dar sa se tina bine si la drum lung, nu sa mi-o iau din toate directiile la 110-120..ca sa nu mai vorbim de fiabilitatea cutiei de R21/cutia de Dacie:idea: Aripile au avut semnale mari pe ele, le-am dat jos si acum le voi repara pe unde e nevoie, dar nu inainte de a fi montate de proba..avantaj mare e ca fibra o pot lucra mult mai usor daca e problema de lufturi:idea: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning