![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
bai baiatule ia vezi cum vb cu nea maryus
Ms marius ca mai corectat Ce versiune ai ?? ca sa stiu daca iti merg masinile Si noi am asteptat atata :P si nu am murit |
Quote:
|
Quote:
...VladM asta dak nu vrei sa astepti atat iati un premium account si nu e bataie de joc u vrei totul pe tava pregatit ? doar nu ai invetat tu apa calda ;) |
da :))) postez si eu mai incolo masina .. mai lucrez la motor sa scot mai multi cp
|
Quote:
|
mama ce tupeu ai in tine joci si tu de 2 zile slrr si vii cu vorbe deastea
veziti tu de jucariile tale :P nu tiam zis nimic urat sa ma iei cu vorbe dastea |
Quote:
|
vezi ca am fost de fiecare data cand am putut la 4tuning days
|
Pai daca stai in Bucuresti cum dracu. In loc sa-ti traiesti copilaria,tu stai pe net. Dute afara si joaca-te cu prietenii,traieste copilarie,nu zic cu rautate,nu ca eu as fi mai mare,am doar 18 ani dar cand aveam 13 ani nu eram in casa mai mult de o ora pe zi.
|
@VladM: stai calm omule, n-are nimeni treaba cu tine atata timp cat tu n-ai treaba cu nimeni.
In primul rand daca vrei sa fi respectat si sa ti se raspunda frumos la intrebari/cereri trebuie sa citesti forumul mai intai, totul ti se va parea mult mai clar. In al doilea rand, nu poti da buzna aici si sa insulti in stanga si in dreapta ca esti mai mare sau ai fost la evenimente organizate de 4tuning. Acesta este un forum special pentru jocul SLRR, aici membrii vechi de incredere si cinstiti si-au legat prietenii pentru pasiunea de tuning si pentru acest joc. In concluzie, fi mai calm, mai intai cauta pe forum, apoi spune ce n-ai inteles sau n-ai gasit, si noi cu siguranta te vom ajuta, dar atata timp cat esti recalcitrant si vorbesti urat la adresa noastra nu faci decat sa dai dovada de om necivilizat si fara respect fata de semeni lui. Merci anticipat ! Iti urez o zi placuta :) |
ori cum nu cred ca ti-am zis ceva asa urat sa ma iei cu vorbe dastea ti-am zis sa vezi cum vb cu maryus ... el te-a ajutat si tu ii vb asa ... nui frumos
|
Prietene,nu pot sa citesc 297 de pagini,am cerut frumos ajutor si mi-ati sarit in cap ca nu stiu ce si recunosc m-am enervat,pentru ca atata timp cat am vorbit frumos vreau sa mi se vorbeasca frumos.
|
Quote:
Iar daca iti place jocul, si vrei sa stii totul despre el, ai sa citesti toate paginile, eu nu te oblig sa le citesti, nici nu am cum sa te oblig, doar iti pot da de ales anumite obtiuni :) |
daca marius era nesimtit sau figurant iti spunea sa folosesti google
|
3 Attachment(s)
@VladM
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning