![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
jantele separat la ce pret le dai?
|
Quote:
|
http://tinyurl.com/btcyoqm poate va intereseaza :)
|
Quote:
|
Multumim de info rechinu! Am vorbit ieri cu proprietarul si zicea ca are cateva parti cu rugina, dar nimic grav. Si daca tot suntem la capitolul asta, e un rechin verde in Satu Mare care nu merita nici macar un telefon. Am vazut acum 2 luni masina si e praf pe dedesupt, cardanul bate ca surdu in tobe. Motorul e M40, dar e montat incorect, loveste admisia in pompa de frana si curge ulei peste tot din el. Tre sa mentionez ca omul vrea 1350 de euro pe masina aia. Daca mai stie cineva rechini de vanzare, dar in stare buna sunt curios.
Spor(t) la treaba tuturor. |
2 Attachment(s)
upp si la rechinul meu..scaune recaro,parbriz nou,plafon retapitat,bancheta spate retapitata,brate noi,bielete noi,placute si saboti noi cv 5trp,servodirectie,sudata,antifonata, vopsita de 6 luni.itp,asigurare,fiscal.neg 0753 625 526 ar fi pacat sa ajunga bucati pt ca masina chiar e buna si s-a muncit mult la ea.se poate omologa foarte usor si ieftin un m40 1.6 sau 1.8
|
Quote:
|
era pe la inceputul verii (parca) unul neinmatriculat postat aici .... foarte frumos, albastru, stare originala .... daca ai chef, cauta pe paginile anterioare
|
Eu stiu ca trebuie sa treaca 35 de ani parca sau 30 ?:)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
praguri de exemplu se gasesc la 150lei bucata ... insa atata timp cat interiorul, motorul, structura de rezistenta e ok .... e foarte bine . oalele spate sunt boala la e21, daca era ruginit inseamna ca nu si-a bagat nimeni nasul in ele si deci nu s-a sudat cu oxiacetilena. Mi se pare destul de convenabil sa iei un rechin complet (cu piese originale, ornamente nezgariate, etc) si sa bagi inca 10 milioane in tinichigerie si antifon si toate cele. ma refer la cei care cauta originalitate, ptr cine vrea motor mare si curse,atunci intr-adevar nu se merita.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning