![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
iesenii rullz...taci ca e bine :))
evenimentul a fost ok...mie unu mi-a placut si nici nu mi-a parut rau ca am batut atata drum....pacat de incidentele de dupa hai FRT curaj....data viitoare iese mai bine ;) |
[QUOTE=Cartman;3487027]iesenii rullz...taci ca e bine :))
evenimentul a fost ok...mie unu mi-a placut si nici nu mi-a parut rau ca am batut atata drum....pacat de incidentele de dupa hai FRT curaj....data viitoare iese mai bine ; hai frt se poate ....hai spartane ca poti HAI BAIETII ca se poate |
Critici avem muulti pe forum , dar cineva care sa organizeze ceva , zero . Nici o data nu va exista organizare perfecta , Bravo Spartan pt eveniment si bafta in continuare . Sper sa fiu acasa cand e urmatoarea etapa .
Cartmane , am fost vecini de bloc... doar ca eu stateam la 2 blocuri distanta , la D4 unde era parcat un audi 80 alb :-P |
saptamana viitoare cine merge la suceava?
|
Quote:
|
cum, nu stii? eveniment :D
da-mi si mie id-ul tau |
stiu ca e eveniment ... dar nu stiu in ce consta :"> ...
|
expo,indemanare,drift
|
audio ceva?
|
Quote:
|
Are cineva vreun loc liber in masina pt suceava saptamana viitoare ? nu cantaresc mult si nu ocup mult loc in latime ,ci doar in lungime :-P
|
pe ce data ? si unde(tot la mall)?
|
Quote:
|
multumesc tuturor de incurajari si suport :)
La suceava se anuntase urmatoarele: 10-11 iulie, Suceava, Etapa e drift oficiala in Campionat, car-audio etapa demo si tuning Nu cred ca va fi indemanare, din pacate, in schimb show mare de drift :) Razvan LKN organizeaza si va iesi show, ca de obicei. FRT va fi acolo.... |
inseamna ca trebuie sa vand mai repede masina sa pot sa trec si eu la urmatoarea etapa :>
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning