Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

cipskate69 27-05-08 13:24

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by mrsika (Post 1554165)
un audi r8..
nu prea ai c sa faci la asha o mashina..asha k nu m-am bagat la nush c modificari

nu ai facut mari modificari...mai nimica..da e faina...daca ii schimbai culoarea oare cum arata?un negru? sau ceva inchis....:D

keemo 27-05-08 13:28

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1555998)
cum e? :cry:

omule ...incearca modificari usoare..... suspensii , geamuri , jenti culoarea....apoi modificari masive (spoilere , eleroane ,vent`uri , brush/cp ...etc, etc, etc...). sincer sa iti spun...dacia ta arata ciudat....spoilerul e urias ...si cred k e bun la iarna...stii la ce ma refer.
bafta !

cipskate69 27-05-08 14:17

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1556028)
omule ...incearca modificari usoare..... suspensii , geamuri , jenti culoarea....apoi modificari masive (spoilere , eleroane ,vent`uri , brush/cp ...etc, etc, etc...). sincer sa iti spun...dacia ta arata ciudat....spoilerul e urias ...si cred k e bun la iarna...stii la ce ma refer.
bafta !

da sa stii k e buna prin brasov,,,la munte...:)) ms ;) sa mai pun una sa o vedeti? :D:D

keemo 27-05-08 14:22

pai...maine cred k e ok sa postezi ink o lucrare.... REGULA :
1 lucrare / zi

HoricutzWSR 27-05-08 14:23

...incearca data viitoare sa iei jante de pe masini reale:) si 3d tot virtual tuning e :P

cipskate69 27-05-08 16:17

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1556101)
pai...maine cred k e ok sa postezi ink o lucrare.... REGULA :
1 lucrare / zi

Nu stiam...ms de informatie... ;) si trebuie sa stiti k cea de maine e facuta tot inainte de toate sfaturile care le-am primit ;) pace:)>-

Reme 27-05-08 16:47

2 Attachment(s)
pun si eu daewoo-ul Smallblock de la challenges. Ce parere aveti?

cipskate69 27-05-08 16:49

pai dak e vb de battle-ul matiz..park lai pus....:-??

cobbo 27-05-08 18:11

2 Attachment(s)
un polo micutz....

keemo 27-05-08 18:27

frumos frumos.......imi place la nebunie....dar singura chestie p care am observat-o k fetele nu se reflecta in capota...ori sunt vampiroaice !? :P
good job !!

cipskate69 27-05-08 23:21

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TFK (Post 1554117)
una facuta mai de plictiseala :)

si yo tot la plictiseala :P ;)
c zici kemmo ? :-? am mai evoluat opic ? :D:D

MARI_NSL 27-05-08 23:46

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1557180)
si yo tot la plictiseala :P ;)
c zici kemmo ? :-? am mai evoluat opic ? :D:D

frate da ce va place sa stricati masina asta ...

daca le face-ti la plictiseala . nu le mai postati aici ... :twisted:

nu cred ca ai mai evoluat nici opic :lol:

cipskate69 28-05-08 00:08

ia uimestema,zimi tu c am stricat la ea...:?::!::?::!::?:

Trickz 28-05-08 00:32

selectii urate, smudge, blur, culoarea masinii e Gri Desaturat din paleta de culori BMW:lol:, bad boys care mai mult strica restul kitului decat sa il completeze, jantele puse urat si nu completeaza stilul masinii. Asta venind de la mine, doar un comentator. Mari mai e si fan infocat al BMW si sunt sigur ca stie stilul marcii destul de bine, pe langa vt;)

no limits design 28-05-08 00:44

Quote:

Originally Posted by cobbo (Post 1556447)
un polo micutz....

frumos cobbo...bravo....lumina de pe fete e prea galbena:lol:

cobbo 28-05-08 02:10

3 Attachment(s)
ms guys ptr comentarii...fratioru' mai mic...tot polo

MARI_NSL 28-05-08 02:16

bara fata este alta culoare .... si roata fata mi se pare pusa aiurea ....parca este prea in spate :-?

bobohtml 28-05-08 11:12

3 Attachment(s)
BMW 318 (pisicuta)

bobohtml 28-05-08 11:20

@cipskate69 - Site false.. Jenti strambe, cauciuc ireal nu coincide cu cel din stanga, ornament bara fata ireal, selectii strambe. Modifica masina mai putin si rezervati timpul pentru detalii.

@cobbo - janta spate iesita prea in afara, bara fata nu coincide culoarea cu restu masini, bara fata dreapta ai o umbra de pom... faru din dreapta se vede aiurea, cauciuc dreapta fata... ciopartit si ingust

mrsika 28-05-08 21:47

2 Attachment(s)
ultima lucrare..modificari putine..insa mie imi palce cum a iesit..
brush..+jante(c/p)

cipskate69 28-05-08 22:01

2 Attachment(s)
sa nu mai zica cineva ca sa nu le mai postam.pt asta e forumul si partea "comentarii lucrari".sa zica cine c vrea despre anumite masini. e o tara libera,ashai? ;))

asta lam facut cum am stiut mai bina....asta e dak nu e bun. :???::sad: :D

mrsika 29-05-08 00:00

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1559175)
sa nu mai zica cineva ca sa nu le mai postam.pt asta e forumul si partea "comentarii lucrari".sa zica cine c vrea despre anumite masini. e o tara libera,ashai? ;))

asta lam facut cum am stiut mai bina....asta e dak nu e bun. :???::sad: :D

eu zic sa faci c/p..k ink nu ai aptitudini necesare pt brush
ml-u e urat..fara suparare..
ai merge cu asha cva pe strada?
bara fata zici k e plug:|

cipskate69 29-05-08 00:04

Quote:

Originally Posted by mrsika (Post 1559404)
eu zic sa faci c/p..k ink nu ai aptitudini necesare pt brush
ml-u e urat..fara suparare..
ai merge cu asha cva pe strada?
bara fata zici k e plug:|

stiu k nu prea le am..da imaginatia mea e :bolnava,strikta.si poate si bogata....:!::?::!::?: nush..;)) da oriqm e VT si nu ma gandesc sa fac o masina cel putin acum sa arate prea normal...pana mai reusesc ceva nu mai postez nimic...sa fac ceva ce va place voua..real...bft ;)

Reme 29-05-08 00:32

@ cobbo - polo 9N - ai incercat tu ceva foarte frumos, body kitt-ul e foarte fatos si arata foarte bine pe masina, doar ca nu l-ai nimerit la culoare ;) si masina originalul e un pic blurry (calitatea pozei cu telefonul) si ar fi mers, nu e gresit ce ai facut tu, niste buze pe rotile din spate dar pe jantele astea ;)

@cipskate69 - bmw E36 - ai stricat un E36 Cabrio de toata frumuseatea!

@bobohtml - bmw E36 - frumoasa culoarea cameleon, jantele schimbale si evacuarea aia de la prag...in rest mie unu imi place!

@mrsika - 207 - foarte curat ai lucrat, se vad mici urme la nasul masinii

@cipskate69 - ML - nu mai incerca brush, incearca c/p e mai simplu si mai bine acum, mai incolo inveti brush. spoilerul ala zici ca e de plug de iarna!

bobohtml 29-05-08 01:45

@cipskate69 - din punctul meu de vedere o masina modificata frumos nu trebuie sa iasa in evidenta prin bari exagerat de mari, praguri imense... o lucrare frumoasa are la baza atentia la detalii. Modifici mai putin si esti atent ca lucrarea ta sa fie cat mai reala. Toti am inceput cu copy/paste (eu tot practic). VT subtil este placut ochiului. Cu cat mai multe elemente pe masina cu atat pierzi din detalii. Incearca sa stergi elementele urate de pe masina...ornamente,linii,manere,etc. si sa adaugi unele ce tie ti se par mai frumoase. Nu trebue sa te superi sau sa o iei ca pe o jignire daca ti sa spus ca ai distrus o masina. Post`eaza in continuare lucrarile si modifica treptat din ce in ce mai mult. VT`ul nu se invata in cateva luni. Succes. :P

@Reme - :O E36 :O Am un prieten care are asa ceva si scrie clar in spate 318. Tocmai de asta am aleso. Poate ai dreptate nu te contrazic.. da... care e diferenta?

cipskate69 29-05-08 13:23

am incercat si cu c/p da nu imi iesea deloc....:| o sa mai incerc...ms de sfaturi

Reme 29-05-08 16:43

Quote:

Originally Posted by bobohtml (Post 1559529)
@cipskate69 - din punctul meu de vedere o masina modificata frumos nu trebuie sa iasa in evidenta prin bari exagerat de mari, praguri imense... o lucrare frumoasa are la baza atentia la detalii. Modifici mai putin si esti atent ca lucrarea ta sa fie cat mai reala. Toti am inceput cu copy/paste (eu tot practic). VT subtil este placut ochiului. Cu cat mai multe elemente pe masina cu atat pierzi din detalii. Incearca sa stergi elementele urate de pe masina...ornamente,linii,manere,etc. si sa adaugi unele ce tie ti se par mai frumoase. Nu trebue sa te superi sau sa o iei ca pe o jignire daca ti sa spus ca ai distrus o masina. Post`eaza in continuare lucrarile si modifica treptat din ce in ce mai mult. VT`ul nu se invata in cateva luni. Succes. :P

@Reme - :O E36 :O Am un prieten care are asa ceva si scrie clar in spate 318. Tocmai de asta am aleso. Poate ai dreptate nu te contrazic.. da... care e diferenta?

nu zic ca nu se potrivesc, merg de minune, doar ca ai folosit aceeasi janta si in fata si in spate, cel putin eu asa vad de aici!

bobohtml 29-05-08 16:59

1 Attachment(s)
@Reme nu m-ai inteles.. eu ma refer la modelul bmw`ului... eu stiu ca e 318 mai vechi nu e36...

Gabi 29-05-08 17:04

Quote:

Originally Posted by bobohtml (Post 1560556)
@Reme nu m-ai inteles.. eu ma refer la modelul bmw`ului... eu stiu ca e 318 mai vechi nu e36...

Glumeşti, nu ? Generaţia se numeşte E36.

316 - seria 3, cu motor 1.600 cmc.
318 - seria 3, cu motor 1.800 cmc.
320 - seria 3, cu motor 2.000 cmc.

... şi aşa mai departe.

bobohtml 29-05-08 17:13

aha... nu le am cu bmw`urile defapt am condus doar o singura dar sunt interesat de achizitionarea unuia.. .:X dragoste la prima pedala. Stiam ca sunt pe serii 1-7 dar de generati.... THX :*

Manson 29-05-08 18:23

incepatorii sa mai treaca pe la toturials.....aste 2 de pe pagina asta nu stiu daca se numesc masini modificate....

Rares_CRM 29-05-08 22:11

2 Attachment(s)
ultima mea lucrarea :rolleyes2

cipskate69 29-05-08 22:20

Quote:

Originally Posted by bobohtml (Post 1560556)

e frumos facut si colorat...da am o intrebare...roata din fatza e stabila.nu s misca..aia din spare e in miscare. ar fii trebuit sa se miste sau sa faca un burnout? daca e de miscare..nu merge.mai degraba un burnout..da iti trebe ceva fum p akolo ;) 8)

Manson 29-05-08 22:28

Quote:

Originally Posted by crm0412 (Post 1561097)
ultima mea lucrarea :rolleyes2

unde ai facut shaved se vede...selectii destul de colturoase la roata cand ai copiat cauciucul...si la grila se vede unde ai astupat numarul...putin tuning si slab....parererea mea

bobohtml 29-05-08 22:29

@cipskate69- vroiam sa dea impresia ca si cand sta pe loc ar fi miscare... jumatate de photo e in miscare jumatate nu... asta era si ideea daca era burnout fundalu nu trebuia blur`uit si exista si fum :P

@crm0412 - frumoasa lucrare curata.. dar putine elemente schimbate.. macar culoarea

cipskate69 29-05-08 23:49

2 Attachment(s)
M-am chinuit umpic cu c/p....acum voi sunteti cu parerile.....:-):oops:

Chrysler Grand Voyager

Manson 30-05-08 01:17

pune si u donorul la bara spate te rog frumos..

cipskate69 30-05-08 13:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Manson (Post 1561453)
pune si u donorul la bara spate te rog frumos..

am pus-o . da d c? nu e bine facuta?:sad:

TFK 30-05-08 14:37

1 Attachment(s)
Scion xD
Cum e?

OmB* 30-05-08 15:06

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 1562070)
Scion xD
Cum e?

In principal e bine realizat ... singurul lucru gresit e faptul ca pe bara apar reflexiile alea albastre de la cer/soare ... trebuia sai faci si un bg... in rest arata bine

All times are GMT +2. The time now is 12:06.

- Copyright 2026 4Tuning