![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
..................................................
|
Leule
Tu te plictisesti frate acasa? Sau ce? Vad ca ai postat la ora 7 dimineatza Bora...la 9 Opelu asta :???: Stai mai mult pe o masina si lucreaza-o...punei spoilere,praguri,jante k-lumea. Renunta la vinilurile astea de kko, cu pokemon si altele |
da , sa mor io daca am ce face ... pei pe laptop nu merg jocurile noi ... si asa ca stau si fac masini ascult muzik ;) aaa si unde ai gasit tu ora la care am postat ? da intradevar am postat la 7.30 cam aja ....
|
2 Attachment(s)
astept pareri :D...
|
Quote:
|
Leul* incepi sa devii enervant cu "lucrarile" (daca se pot numi asa) tale foarte slabe. vrei sa-mi zici ca tie chiar iti plac masinile astea asa cum ti-au iesit ? ....ia si tu tutoriale si exerseaza pentru tine, nu e nevoie sa ne arati ABSOLUT tot ce lucrezi.......si cand crezi ca ai mai progresat mai baga cate o masina si cere pareri........tu nu cred ca ai ce cauta pe topicul "Comentarii Lucrari" yo zic sa te muti pe topicul "Aici invatati sa faceti Virtual Tuning ! "
|
Quote:
|
la astra aia....pleoapele ireale...ala roshu ce e sange???....iar multe masini leule
|
eeh, lasati ca se invata el ;)
|
@ leul - bora - jnatle trebuie schimbate si vinylul e ireal si la fel si eleronul ireal total
astra gtc - ploape ireale, vinylul nu se potriveste, mie jnatele imi par plate (doar mi se par) @nitrous_oxyde - golf - grila ireala, aerisirea M3 style nu da bine, de ce e janta spate asa in interior?, auzi ai doua eleroane pe masina sus acolo |
2 Attachment(s)
last chop pls c&c
|
Quote:
|
mersi mult
|
L33Loo
Bravo ma .. chiar lucrezi bine. Tu le faci sigur? :???: La Loganu Break te-ai bagat? |
da le fac singur ... ms mult si tie ... la logan break nu m-am bagat pt ca m-am oftigat
am incercat sa respect conditiile ( fara schimbarea bglui etc) si mi-a iesit un *** defapt era ceva dar aveam nervi si am dat delete la psd :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning