![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Interesat :) dar daca observi la maneri este o dunga puteai sa faci de acolo in sus negru
Modificai si culoarea mai deschis rosu dar itentia e foarte buna |
salll am facut o prostie pe ce apas sa imi minizeze imaginea am pus o poza in program si am dat sa mi-o arata pe toata pagina la program acum nu pot baga 2 poze :(
pe ce dau sau cum dau |
2 Attachment(s)
:lol::rolleyes2
|
Doamne , ca banii sa am cum va iesi :) pur talent pozele Multumesc si toata stima
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Nu ca te laud dar cred ca la culoare ai reusit pana acum cel mai bine , pacat ca nu am poza facut cu grila sport si Prelungirea de capota in pozitia asta ai talent imi place negru ca e lucios si cred ca asa o voi vopsi :D ca e o ideie buna si arata frumos
Multumesc pt poza ta ai talent pur :D Stima si respect pt pozele tale |
Quote:
|
Chiar te-as ruga sa vad cum arata atunci :) si iai antena din fruntea masini ca acum nu are antena aia i-am luato dar nu am facut poza in stilul ala
|
1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva:lol::lol:
|
Intentia conteaza Bravo danutzcag pentru incercare
|
multumesc Dan.Zyx.
|
da danut e bine da la proiectoare ai cam dato in bara e alta culoare altu:D oricum ploapa e bine :D
|
3 Attachment(s)
Va rog nishte wallpapere dak se poate... Incercatzi sa pastrati vremea ploioasa... :)
|
6 Attachment(s)
salutare...as avea si eu o rugaminte dak nu deranjez:oops:
..as vrea sa imi revopsesc ursu meu si m-am gandit la un alb sau portocaliu..nu sunt hotarat inca...atasez cateva poze..ramane la aprecierea voastra care e mai buna...va rog dak puteti sa ii schimbati culoarea sa imi fac si eu o idee cum ar da mai bine,sau dak merita sa trec la alta culoare...multumesc anticipat:!: |
2 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning