![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Mitza nu fi rau ca te alerg pe autostrada:twisted::lol:.
PS Clare poze:twisted:. |
Quote:
claritatea pozelor?....atat il duce capu` p lunganu`.... |
fck u all .... si eu vreau la intalniri:(
las k sapt ce vine ... va fac eu poze sa vedeti ce inseamna....se intampla JOI seara... se intampla muncii ... se intampla CURSEEE :) https://www.youtube.com/watch?v=Vnnj_...eature=related |
Quote:
|
Eu v-am salutat. Noapte buna:twisted::))
|
Noapte buna Alex, ma retrag si eu, noapte buna la toti !
|
Ms pt poze fane.Pozele cu masinile au iesit cam miscate..miscate rau :( din pacate
|
bai fratilor :))eu sunt responsabilul cu pozele...dar ce vreti sa fac daca mie imi ingheata mainile ca nu sare nimeni in ajutor cu manusi:))....tremuram tot ...data viitoare vin cu trepiedul...l-am uitat acasa:Dcat de curand pun pozele si de pe l110:D
|
Neatza...;)!
|
o intalnire ceva ?
|
de dimineata asa vrei intalnire aaa??:-)cand mai stabiliti intalniri mai anuntati si pe mess sau printr-un sms ceva (daca vreti) ca nu stau mereu pe forum......misto intalnirea de aseara,pacat ca n-am stiut de ea ca veneam si eu:sad:
|
Quote:
@Kameleon, lasa un nr de tel, un ID de mess si te anunta lumea, nu e problema EDIT: SI K TOT ERA SA UIT, NEATZA FETELOR!!!! |
Bine fane ... te iert de data asta :)))))) 8)
|
Quote:
|
Dar voi repede va mai mutati... am vb si eu cu trafy sa vad ce face si imi zice ca e pe blvd cu baietii.... zic hai ca trec si eu .. in 20 de min nu mai era nimeni :))
Data viitoare propun sa se faca intalnirile direct la o benzinarie ceva sau bar... pt ca fratilor a venit geru` :)) Intalnire ceva ?! de-o tigare repede si doua bancuri?! :D Restu` e CanCan! :paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning