![]() |
|
Re: Ce masina credetzi ca este?
U serious?Va luatzi partea unul celulalt...ce frumos...oltene...ce frumos...
In fine...o sa pun alta masina...daca pe voi nu va deranjeaza...Pt ca vad k "s-a" stricat ideea thread-ului... Cred ca am voie sa pun acum,pt k a fost ghicita anterioara:lol: |
pana la urma ce masina era aia de pe prima pagina ..ca era faina :)
|
1 Attachment(s)
La ce masina te referi?...Uite alta.....
E buna?Shtitzi ce e...I'm doing my best u know... p.s. Foarte tare observatzia cu dintele...serios...we could have somethin' here... |
vezi, daca vb frumos si pui poze e posibil chiar sa ne jucam cu tine.
florine..executa-l :))) |
Florin nu se pune...el sigur stie...sper k nu va deranjeaza ca pun masini mai vechi...o sa vina si vremuri mai bune:P
|
Quote:
|
Bine...fie...:P...da' Florin shtie...ce masina e?:D...
|
of si nu mai pot pleca in Oltenialand:cry2: , k am prea multe masini, consum mare, bani putini, prietena e singura acolo si....bre..dinteus..tu mai cumperi o Granada de la mine..sau acu te dai pe concursuri pe aici ?:)
ce?...ce masina?..ah..tu vrei sa-ti ghicesc masina, aha...pai nah....fie :lol::pistoles: Maserati Khamsin 1973-1982(V8 DOHC 4.9L 280Cp) este un model cam uitat de lume, fabricat in 421 exemplare dk informatiile sunt corecte din care poate 300 au supravietuit, deci e un model pt Impatimitzi si Pasionati ai marcii :D |
1 Attachment(s)
La naiba!...tre sa gasesc ceva chiar uitat de lume...mie imi place mult precedenta...gasesc eu masina si te fac...candva...sper...
Granada nu mai iau...no tengo dinero ... no more...i-am beut...la anu iau ceva mishto...sa vedem... recunosc k imi e frik:(( |
hehe...
asta e un Vauxhall Victor, am vrut sa cumpar 2 din astea....3 stiu in tara(2 in bucale si unul in jud BV) :lol: :lol: haideti alta..:wink: |
Ventora :rolleyes2
Are mai multe denumiri :shock: Acu ce sa mai pun?:(( baga si u una-doua...:D...sa vad daca mai gasesc eu cva... |
1 Attachment(s)
N-are nimic ca stresez topicu' asta nu?(si pe florin..):twisted:
|
si din asta am vrut sa cumpar vreo 2 rosii fara acte/numere din pacate..k din alea cu acte nu-mi permit
Fiat X1/9 designed by Bertone :D:D Quote:
http://www.motorbase.com/vehicle/by-id/1278766636/ nu mai pun demult pozne k e mai fain sa ghicesti si sincer forumu' asta e putin tembel la concursul celalalt nu-mi trimite deloc mail de REPLY la Topic, iar aici din knd in knd. baga |
ah..cel din poze e unul TURBO...ce prinde 301km/h >>>
http://www.amworks.com/video/Fiat_x_...05_07_17_2.MPG |
Nu ma mai joc!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning