![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
3 Attachment(s)
Vine iarna baieti.....mult prea repede de cum ne asteptam....asa ca va rog frumos, care ma ajuta si pe mine cu punerea jentilor de tabla pe masina mea, asa cum apar pe cea mova, sa-mi puneti jenti cu marginea rosie, si-un set cu marginea alba :twisted: sa vedem cum dau mai bine.
Va astept ;) |
1 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1129152 -Alb! Attachment 1129153 -Rosu! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Mersi mult baieti ;)
|
Multumesc baieti!
|
2 Attachment(s)
Quote:
frumoasa initiativa cu angelu-rile si jantele super tari :) da neavand ce sa fac m-am chinuit si eu sa imi modific singur masina :) na stiam cate ceva da nu stiam sa pun culoarea neagra pe masina si sa reflecte lumina si cerul adica gen oglinda neagra bun sa radeti da sunt incepator in adobe |
3 Attachment(s)
Salutare. Cand aveti timp, puneti-mi si mie jantele wolfrace katana 2 pe Fiatul meu va rog. (daca se poate sa pastrati dimensiunea de 15" in poza). Multumesc.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1131015 |
3 Attachment(s)
Cine poata sa imi faca de ma deschiderea usilor in sus sa fie masina neagra si restul sa fie ROSU asa mai deschis si alte combinati de culori
si la poza din dreapta cu Prelungirea de Capota va rog faceti un efort sa incercati sa puneti Angels Ayes astea @ Multumesc Frumos cu STIMA astept lucrarile Dvs. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Reusita [poza] multumesc ai talent pur :D
Amu asteptam o combinatie de culori sa vad cum o vopsesc :) |
Masina asta trebuie coborata neaparat, macar un virtual.
|
D0ryn fa si tu 1 poza coborand masina este Under constructie :) mai am sa pun ANgels Ayes care le-a pus colegu pe masina sa ii dau o nunta de culoare frumoasa si Semnalizari pe led + suspensie sport si daca reusesc un Body Kit , STOPURI pe leduri genti cu buza etc are...
|
1 Attachment(s)
uite o varinata de la mine!sper sa iti placa:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning