![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Nu contine doua capace...fiecare ambalaj contine un singur capac..cel putin mie asa mi-au venit:rolleyes2
Nu aveam de ce sa iau 4 capace...:rolleyes2 Va multumesc, vor face echipa buna impreuna cu Cibie Oscar+ rotunde, care au si ele capace8) |
Quote:
|
Masina va fi cu bare, sau o vei lasa fara?
|
Quote:
La expozitii va aparea fara bare intotdeauna:idea: |
este oarecum umpic si vina mea :)) ca te-am pus la munca si te-am facut sa iti schimbi decizia in ceea ce consta vanzarea ei :D , datorita jantelor mele :)) si ideilor tale :D masina nu moare si-o vom " vizualiza " la urmatoarele show/expo hai sa o vedem incaltata fata spate :D sa vedem treaba
|
10 Attachment(s)
E numai vina ta mai Alex, tu m-ai corupt:D
Azi a fost o zi frumoasa de toamna si am profitat de ea din plin pentru a mai scoate la aer Gordina si a mai face probe cu jantele:-) Am montat capacele la proiectoare si m-am apucat de lucrat un nou suport de numar pentru spate, celalalt avand cerere de cumparare..poate ma specializez in facut suporti de numar replica R12 Gordini:lol: Si daca tot a venit frigul, atelierul s-a mutat in balcon cu ceea ce se poate lucra in apartament:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
A mai ramas una...
|
pur si simplu foarte frumos :D
|
Quote:
P.S: trebuie sa fac ceva cu valvele alea ascunse de pe jantele fata ca sa le pot umfla ca sunt cam desumflate cauciucurile..o rezolv eu pana in primavara:-) |
:shock:..Superb.....
Bogdan..am o intrebare la tine... Unde este busonul de rezervor?..eu nul vad... In rest ..n-am cuvinte...Bravo |
Quote:
Deocamdata alimentez prin portbagaj...:oops: Multumesc:-) |
bogdane tot respectu vin crima:D cu evazarile ce ai facut pana la urma:D
|
Pe fata nu cred ca trebuie sa intervi asa mult... vad ca stau destul de bine jantele in aripi:-P
Dar pe spate o sa ai mult rau de munca...(incearca niste anvelope mai mici sa pacalesti pasajele) dar rezultatul o sa fie unul foarte interesant Ne arati si nou ideea ta pentru pasaje? |
Quote:
bafta in continuare |
Arata extraordinar ! De pe ce masina provin triplele de iluminat numarul? Cumva de pe papuc?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning