![]() |
|
re: Club Ford Capri
mie acum 3 saptamani mi-a zis ca nu e omologat, cine mai stie, din moment ce in vara trecuta cauta la amicul meu(mecanic de Ford din AR) un V6 de 2L, nu cred ca se complica daca avea dieselul omologat, iar cum de 2 ani nu mai poti schimba motorizarea din D in B si invers, nu cred sa-l fi omologat recent.
Motorul original V6 nu cred ca-l mai are, daca era s-ar fi putut face, omu e si el cu masinariile, cele cu 2 roti :-P Quote:
|
intrebare: ce sanse sunt si cam la ce bani as vinde eu fordul?
|
are cineva de vanzare vreo aripa fata de capri mk1? buna...
|
1 Attachment(s)
of topic.... ce rugineste langa mine..!!!
|
da, mai Cata, un Lexus ruginit, cate suruburi ruginite la asa o masina "noua", n-am mai vazut pana acum, sau o fi lentilele camerei telefonului de vina pentru asta? :-P
Eu zic sa-l salti rpd, si..sa mai donezi si u una, alta pentru cauze nobile, cum ar fi tractari auto cu GPL :) scapa de DOHCu ala, ca o sa-ti moara capra de ciuda V-urilor din juru' ei :lol: URGENT !!! Vand Ford Granada 1978 V6 2L + GPL 600Eu fix, ca atatia bani am nevoie |
ei.. capra daca doreste... are 2 V-uri .. pe "pod"..!!! apropo.. intereseaza pe cineva cutii de viteze..?? am una cu 5 viteze ( motor 2000) si una cu 4 viteze..!!
|
cutiile nu sunt facute pt capacitatile motoarelor, ci pt configuratia acestora, deci cea in 5 e pt ce motoare?
am si eu 5 cutii in 4 si una in 5 :) 2 in 4 pt V6, 2 in 4 pt OHC si una in 5 pt OHC :-P |
@florin cars-in momentul de fata sunt in stand-by cu tot proiectul ptr ca am nevoie de cash in vederea deschiderii unui nou show-room la afacerea mea asa ca hot-rod_ul meu mai rugineste putin pana-i vine randul
|
si eu sunt in pana de cascaval, ca mai vreau o masina, sa fie 11 la casa mea, din care 6 foarde :(
cand intra ceva la buget, directioneaza-i spre mine pls :), piesele sunt de pe masina cu care am umblat anul trecut :wink: |
Quote:
|
@ nitu ovidiu 82,
incearca sa afli nr tel pt "andreirss", el ar fi interesat sa cunoasca detalii despre masina aia. Daca ii poti comunica nr de tel atunci o sa poata sa ia legatura cu vanzatorul si sa-l intrebe tot ce vrea sa stie despre motor, acte, etc. Tu cand o termini pe a ta, s-o mai scoti pe strada ? Ai reusit sa gasesti piesele de care aveai nevoie? |
(ptr andriers) 0740325866 asta ar fi nr de tel al omului, nu mai retin cum se numeste
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
cine ma poate ajuta sa repar buba?:arrow: pinionul ajunge doar :???: |
Quote:
|
ai de puii mei, ~900lei impozit anual, sa-l detuneze imediat la un 2.0 V6, cred ca de aia il si vinde..ne omoara statul asta idiot, ba omologari, ba taxe mari, ba pe.... :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning