Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

florin_cars 28-04-09 11:53

re: Club Ford Capri

mie acum 3 saptamani mi-a zis ca nu e omologat, cine mai stie, din moment ce in vara trecuta cauta la amicul meu(mecanic de Ford din AR) un V6 de 2L, nu cred ca se complica daca avea dieselul omologat, iar cum de 2 ani nu mai poti schimba motorizarea din D in B si invers, nu cred sa-l fi omologat recent.
Motorul original V6 nu cred ca-l mai are, daca era s-ar fi putut face, omu e si el cu masinariile, cele cu 2 roti :-P

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 2271987)
[...]dar conditia celor de la RAR era ca pe masina sa fie motorul tercut in acte la identificarea care se face la ei cand se schimba proprietarul. Mi-au explicat ca trebuie sa faca poze la seriile de la motor si caroserie si ca astea e obligatoriu sa corespunda cu actele chiar daca motorul este nefunctional. Abia pe urma se poate face inlocuirea motorului, cu altul identic, ca sa nu apara complicatii cu omologarea pt tip de motor diferit. Ei ziceau ca daca pe masina este alt motor decat ce este trecut in CIV,nu are rost sa ajung la ei pt ca masina va fi respinsa si raman cu transcrirea blocata. Asa ca aveti grija ce faceti in cazuri de'astea...Poate unii se descurca, dar e mai bine de evitat astfel de situatii.

Faza de mai sus chiar n-o stiam, e chiar nasol atunci daca cumperi o masina cu alt motor si la omologare iti cere si motorul original pt pozat seria..sucks big time :evil:

Bytzu 28-04-09 13:29

intrebare: ce sanse sunt si cam la ce bani as vinde eu fordul?

TZG@ 30-04-09 00:59

are cineva de vanzare vreo aripa fata de capri mk1? buna...

cv-03-btf 30-04-09 18:59

1 Attachment(s)
of topic.... ce rugineste langa mine..!!!

florin_cars 30-04-09 19:13

da, mai Cata, un Lexus ruginit, cate suruburi ruginite la asa o masina "noua", n-am mai vazut pana acum, sau o fi lentilele camerei telefonului de vina pentru asta? :-P

Eu zic sa-l salti rpd, si..sa mai donezi si u una, alta pentru cauze nobile, cum ar fi tractari auto cu GPL :)
scapa de DOHCu ala, ca o sa-ti moara capra de ciuda V-urilor din juru' ei :lol:

URGENT !!! Vand Ford Granada 1978 V6 2L + GPL 600Eu fix, ca atatia bani am nevoie

cv-03-btf 01-05-09 08:38

ei.. capra daca doreste... are 2 V-uri .. pe "pod"..!!! apropo.. intereseaza pe cineva cutii de viteze..?? am una cu 5 viteze ( motor 2000) si una cu 4 viteze..!!

florin_cars 02-05-09 00:21

cutiile nu sunt facute pt capacitatile motoarelor, ci pt configuratia acestora, deci cea in 5 e pt ce motoare?
am si eu 5 cutii in 4 si una in 5 :)

2 in 4 pt V6, 2 in 4 pt OHC si una in 5 pt OHC :-P

costybanica 02-05-09 15:41

@florin cars-in momentul de fata sunt in stand-by cu tot proiectul ptr ca am nevoie de cash in vederea deschiderii unui nou show-room la afacerea mea asa ca hot-rod_ul meu mai rugineste putin pana-i vine randul

florin_cars 02-05-09 22:24

si eu sunt in pana de cascaval, ca mai vreau o masina, sa fie 11 la casa mea, din care 6 foarde :(
cand intra ceva la buget, directioneaza-i spre mine pls :), piesele sunt de pe masina cu care am umblat anul trecut :wink:

nitu_ovidiu82 03-05-09 16:38

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 2271730)
Attachment 894261

Attachment 894262
asta este masina. Sunt de acord cu Criss ca cel mai sigur pe masina mai trebuie lucrat. Daca e inca de vanzare, depinde de cumparator cat e dispus sa mai cheltuie ca s-o puna la punct, si trebuie vazut care ar fi pretul. Din moment ce Capri alb e tot acolo de cand il stiu, ori nu mai e de vanzare, ori se cere prea mult pe el...

vrea 700 de euro pe el, acum, o luna cand am vorbit cu el

capricosti 03-05-09 17:46

@ nitu ovidiu 82,
incearca sa afli nr tel pt "andreirss", el ar fi interesat sa cunoasca detalii despre masina aia. Daca ii poti comunica nr de tel atunci o sa poata sa ia legatura cu vanzatorul si sa-l intrebe tot ce vrea sa stie despre motor, acte, etc.
Tu cand o termini pe a ta, s-o mai scoti pe strada ? Ai reusit sa gasesti piesele de care aveai nevoie?

nitu_ovidiu82 03-05-09 19:51

(ptr andriers) 0740325866 asta ar fi nr de tel al omului, nu mai retin cum se numeste

Quote:

Originally Posted by criss (Post 2272149)
Daca imi aduc bine aminte,cand am discutat cu proprietarul era foarte mandru ca e trecut si in acte diesel-u :-)

criss cine ii organizator pe 10 mai? sau daca-l cunosti as putea sa-ti spun si tie ce vreau?

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 2285127)
@ nitu ovidiu 82,
incearca sa afli nr tel pt "andreirss", el ar fi interesat sa cunoasca detalii despre masina aia. Daca ii poti comunica nr de tel atunci o sa poata sa ia legatura cu vanzatorul si sa-l intrebe tot ce vrea sa stie despre motor, acte, etc.
Tu cand o termini pe a ta, s-o mai scoti pe strada ? Ai reusit sa gasesti piesele de care aveai nevoie?

imi trebuie mana de lucru mai mult, piese mi-am luat, dar eu nu stiu sa fac nimic la masina si stau dupa fratemeo sa ma ajute. el vine cand isi aduce aminte ca are si nunta acum in iulie, nu stiu, sper sa o termin pana in iarna

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 2285127)
@ nitu ovidiu 82,

ar mai fii una in Sag, 2.9 v6 albastra la 1500 euro, o stii?

florin_cars 03-05-09 20:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nitu_ovidiu82 (Post 2285517)
ar mai fii una in Sag, 2.9 v6 albastra la 1500 euro, o stii?

omologat sau tot artizanal?

cine ma poate ajuta sa repar buba?:arrow:
pinionul ajunge doar :???:

nitu_ovidiu82 03-05-09 20:16

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 2285539)
omologat sau tot artizanal?

cine ma poate ajuta sa repar buba?:arrow:
pinionul ajunge doar :???:

e omologat

florin_cars 03-05-09 21:24

ai de puii mei, ~900lei impozit anual, sa-l detuneze imediat la un 2.0 V6, cred ca de aia il si vinde..ne omoara statul asta idiot, ba omologari, ba taxe mari, ba pe.... :evil:

All times are GMT +2. The time now is 07:11.

- Copyright 2026 4Tuning