![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
puteti sa imi spuneti si mie cumva cum fac sa se potriveasca rollbar'urile cu masina ,si scaunele din packul ala de pe GOM ,parca race parts pack se numea ...nu reusesc cu nimic sa le asez(scaunele) mi le pune prea sus iar cu acele fisiere care le-am cerut de mutam piesele nu merge...si mai mult pentru scaune l-am cerut :(
|
GHxOxST - SLRR EDITOR :) "ZA Beste " :) doar cu el poti sa modifici usor pozitia scaunelor custi de protectie si etc
|
4 Attachment(s)
Am facut un bmw cu "tuning de cartier" adica stiti voi genul acela de masina capota,plafon si portbagaj de culoare neagra si masina alba (unii pun si eleroane din acelea mari) tevi de esapament sa te faca sa iti clantane dintii din gura si jenti cati mai mari....da genul acela de masina care cand esti la trecere intra in tine si te omoara pe loc pentru ca la volan este un tanar de 18-19 ani.
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Supra Pozele is needitatePortocala mecanica:lol: @sorinsidesmokelfs Tare povestioara, si din pacate e cam reala. Ai uitat sa spui de sutele de cai putere:lol: @CraZzy_K1D Frumoasa Honda, o sa fac si eu una;) |
radu - ooooooooohhhhhhhhhhhhh :O:O:O killer supra :O:O criminala :)
sorinsidesmokelfs - am si eu daia pe aici :))) .. da ii trebuiau niste 20-uri :)) |
Ms pt aprecieri vorba lui radu e cam reala.....
|
Quote:
Ma gandesc cum ar fi sa avem in realitate cateva masinute:D |
sorinsidesmokelfs dupa parerea mea jantele ar trebui mai mari pe BMW sau macar cele dupa spate mai mari.Si daca ai putea sa imi dai si mie masina asta sa o tunez si eu:D
|
3 Attachment(s)
Mitsubishi...
|
sorinsidesmokelfs tu la 18 ani nu ti-ai dori sa ai un BMW tunat si cu multi cai?Sau ai prefera un LOGAN care te rogi da el sa ajungi acasa de la scoala.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pikkolo uite bmw-ul :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |