Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36 (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/88517-trucuri-secrete-info-stiam-e36.html)

myky99 04-02-12 18:55

Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36

incearca totusi sa dai jos electrovalvele sa vezi daca merg corect.... ale mele au fost praf.... si avea tendinta sa creasca apa

Daniel_Toa 04-02-12 18:59

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4864381)
incearca totusi sa dai jos electrovalvele sa vezi daca merg corect.... ale mele au fost praf.... si avea tendinta sa creasca apa

Ma iertati , dar nu stiu ce sunt alea electrovalve :oops:

dice36 04-02-12 19:03

1 Attachment(s)
Astea sunt

Daniel_Toa 04-02-12 19:41

Quote:

Originally Posted by dice36 (Post 4864393)
Astea sunt

eu am un 1.8 i pe curea .. nu imi aduc aminte de alea :) Ma duc maine la garaj si le caut . Si cum se schimba ? sunt ieftine ?

dice36 04-02-12 19:49

pai ai de desfacut colierele la cele trei furtune, sa scoti mufa care intra in electovalve, apoi ridici de ele in sus si iese, mai greut da iese. sa iti faci stoc de antigel ca o sa curga.

Daniel_Toa 04-02-12 19:54

Quote:

Originally Posted by dice36 (Post 4864468)
pai ai de desfacut colierele la cele trei furtune, sa scoti mufa care intra in electovalve, apoi ridici de ele in sus si iese, mai greut da iese. sa iti faci stoc de antigel ca o sa curga.

Pe 03.01.2012 am schimbat antigelul ... :D , sa cumpar acum altul ... imi vine rau :cry:

dice36 04-02-12 20:00

:) da, stiu cum e, dar nu trebuie mult, 2-3 litrii max sa fii sigur.

Daniel_Toa 04-02-12 20:22

Quote:

Originally Posted by dice36 (Post 4864497)
:) da, stiu cum e, dar nu trebuie mult, 2-3 litrii max sa fii sigur.

Cred ca o voi achizitiona noua daca este ieftina + radiator nou ( s a rupt aerisitorul , si l am astupat cu poxilina :D ) , dar sa se mai incalzeasca putin , ca nu pot sa tin in mana nici o cheie nimic ca inghet .

Sparkle_81 04-02-12 20:36

Cum a dat frigul , a si dat boala in ele ! :x
Fiare ..... ce sa le faci . :D

Daniel_Toa 04-02-12 20:49

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4864562)
Cum a dat frigul , a si dat boala in ele ! :x
Fiare ..... ce sa le faci . :D

Vine si vremea lor :D ( primavara - vara - toamana )

GOGU_VL 04-02-12 22:10

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 4864386)
Ma iertati , dar nu stiu ce sunt alea electrovalve :oops:

DIN CATE IMI ADUC EU AMINTE TU NU AI CLIMA......DECI ELECTROVALVELE DESPRE CARE SE VORBESTE AICI TU NU LE AI PE MASINA ;)

dice36 04-02-12 22:23

Sincer nu stiu daca au sau nu modele fara clima, dar pe realoem exista si varianta pt cele fara clima. Si teoretic daca nu ar avea s-ar incalzii tot timpul caloriferul din aeroterma.
Daca vorbesc prostii imi cer scuze, dar nah problema lui am avut-o/o am si eu si asa am rezolvat-o, intr-adevar masina mea are clima, dar la modul cum e facut circuitul credeam ca toate au aceste electrovalve.

GOGU_VL 04-02-12 22:32

Quote:

Originally Posted by dice36 (Post 4864747)
Sincer nu stiu daca au sau nu modele fara clima, dar pe realoem exista si varianta pt cele fara clima. Si teoretic daca nu ar avea s-ar incalzii tot timpul caloriferul din aeroterma.
Daca vorbesc prostii imi cer scuze, dar nah problema lui am avut-o/o am si eu si asa am rezolvat-o, intr-adevar masina mea are clima, dar la modul cum e facut circuitul credeam ca toate au aceste electrovalve.

REALOEM-UL NU FILTREZA 100% O MASINA......SA STII DE LA MINE ;) SPRE EXEMPLU, ITI DA BARA FATA DE ///M, DAR POATE MASINA N-A AVUT PACHET ///M......ITI DA ELERON LTW, DAR MASINA N-A AVUT ASA CEVA DIN FABRICA......ITI DA PROIECTOR, DAR POATE N-A AVUT PROIECTOARE DIN FABRICA ;) SI LISTA POATE CONTINUA.......

dice36 04-02-12 22:42

1 Attachment(s)
Dap stiam ca nu filtreaza, mai ales cand nu bagi un VIN anume. Doar ca aici sunt doua P/N-uri unul pt clima si unul pt model fara.
Ma rog asa am interpretat eu. uite poza sa vezi la ce ma refer, masina aleasa e 318, m43, '94

trusca 05-02-12 04:36

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 4862871)
Banuiesc ca am demoni in ea :) In primavara asta mi am propus sa ii fac o festanie la un preot :D Sincer ma gandesc si la termostat , sa fie ala o problema ?

aceiasi problema am avut si eu .. se ridica apa la jumate dar caldura mai putina .. am verficat radiatoru am mai completat cu antigel ( nu stiu unde se dusase antigelu ca era la nivel intr-un timp ) si de atunci am caldura si nici nu tre sa se ridice apa la jumate ca baga caldura

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2026 4Tuning