Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

kraven_4_all 01-03-07 08:42

Re: Diverse discutii

blondule...no comment....ma km doare si akum putin gatu` de la plekri si skimbari...trage prea periculos let`u....e ...marfa ...!!!akuma dak nu ma inshel ...kt am mers noi cu el blondule...n`a mers cu 2X4??...vreau si o plekre cu 4X4...dar nu pe teren accidentat cum spunea bobby aseara:D!!!

GRS`u...prea marfa mashina...sper sa ajunga si zambilik mea din fatza scarii in starea aia intr`o zi cu soare...sau makr, sper, k FZN`u...imi place mult mashina ...autohtona fakuta ..prea super....

de una bukta Sonata neagra cu folie +DVD:D...nu prea am ce sa comentez...balena pe shosea...abia simti gropile in ea...confort de nu mai zic...si ...foarte putin zgomot la rulare cu viteza.."de croaziera"(180km/h)

Jan Todd, sign off!!

dragos2900 01-03-07 10:16

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 776198)
dar nu prea e bine sa comparam cun V6 aspirat cu un motor turbo ;) senzatii diferite...

Dar un V6 Turbo?Ce senzatie...:dribble:

bogdan_wrc 01-03-07 10:24

da...dar si cat $$..si un prea merita..decat daca bagi masina la ||...

PH86MIN 03-03-07 16:29

baieti,in seara asta va mai strangeti pe la sala??k as vrea sa vin si eu o fuga pe acolo,dak e ceva va rog sa mi spuneti si pe la ora!!!!

shantzu 03-03-07 17:58

pai cred ca o sane strangem....pe la 8-9-10 cam asha :mrhappy: e greu de spus...
nu ai numarul nimanui din comunitate ? sa suni sa vezi unde suntem ..

PH86MIN 03-03-07 18:09

am decat nr lui platon :(( k vreau sa vin si eu pe acolo,dar sa stiu o ora mai exacta asa k si sa vin pe acolo si sa va ast,sau sa vin si sa nu fie nimeni,k sunt rupt d oboseala,si in al doilea rand nu stau nici in pl :(,te rog eu shantule dak aflii ceva bagi rpd un replay,k ti am spus care e treaba :((

PH86MIN 03-03-07 18:18

am vb cu platon acum,si nu stie dak vine nimeni,el zice k nu,am vb si cu andrei_hrz pe mess si nici el nu stie,mi a zis k dak aflu ceva sa ii zic si lui,deci ce facem???ne mai intalnim la sala sau nu???

kraven_4_all 03-03-07 18:45

fa o plimbare pana aciulea si knd ajungi...da un semn si poate om fi pe undeva....

PH86MIN 03-03-07 18:52

k baieti,eu o sa trec pe la sala in max o ora o sa fiu acolo,si d data asta o sa vin si cu masina :D

platon911 04-03-07 02:32

bine mey minule......ti-am vazut si io "furia albastra " in seara asta ;).....km nervoasa lume pe la sala :) stii ce zic.......

PH86MIN 04-03-07 03:15

nervoasa nervoasa,dar nu stii ce faza am patit eu dupa ce au plecat baietii

shantzu 04-03-07 09:47

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 779834)
bine mey minule......ti-am vazut si io "furia albastra " in seara asta ;).....km nervoasa lume pe la sala :) stii ce zic.......

erai si tu la sala inainte sa plecam ? :rolleyes2 nu te-am vazut.. . . .
MIn-ule ce ai patit ?

PH86MIN 04-03-07 10:22

cum mai shantzule nu am stat amandoi si am vb,ai uitat,nu erai u park??te rog eu sa mi dai si mie id u k vreau sa vb ceva cu u il legatura cu treaba "cu ce am patit" !!!

shantzu 04-03-07 10:25

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 780050)
cum mai shantzule nu am stat amandoi si am vb,ai uitat,nu erai u park??te rog eu sa mi dai si mie id u k vreau sa vb ceva cu u il legatura cu treaba "cu ce am patit" !!!

eu vb de platon daca a fost , nu de tine :) cum sa uit ca am vb cu tine :)

kraven_4_all 04-03-07 11:25

shantzule a fost mha si platon...dar cum nu mai shtie sa salute...nu aveai de unde sa shtii k era printre noi...

All times are GMT +2. The time now is 06:10.

- Copyright 2026 4Tuning