![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
2 teaser pics... :mrhappy:
|
3 Attachment(s)
ce pot sa va spun este ca.....NU SE MAI TERMINA FRATILOOOOR!!!!
|
Quote:
Era la polisat la auto solution... |
Nu e chiar perla...e Designo Mystic Blue :D
O sa il vezi FOARTE des acolo...:lol: Serios! Mai multe poze si detalii p blog (banner-ul de la semnatura mea)... |
Foarte tare masina .. am analizat-o de aproape si interiorul cu granitul ala e genial..Felicitari ca presupun ca apartine familiei. Gata cu offt..
|
da, e a unchiului. mersi frumos! :D
gata, nu mai fac offtopic! :-) |
cum pun si eu poze ca tot nu nimeresc cum HELP ME pls
|
1. dai click pe "Post reply" (in stanga jos)
2. n noua pagina dai click pe butonul "manage attachments" si se va deschide o fereastra pop=up 3. Dai click pe butonul "Browse" si selectezi pozele pe care vrei se le urci 4. Click pe "upload" 5. Scrii ceva si dai "submit reply" @DirtyPusherman foarte tare CL-ul... de fapt orice AMG e tare :D PS: Cum se numeste genul de muzica pe care il ai pe blog? |
eu pus 40 de poze
si am facut asa da acolo au artat ca au aparut pe pagina da aici nu vad nimic |
Quote:
|
7 Attachment(s)
sa o luam pe rand!astea sunt in mamafia nu e nevoie cred sa spun unde!hotel rex am fost de 2 ori....
:2gun: :2gun: |
10 Attachment(s)
:peace: :peace: asa tot eu cel cu hotelu!am poze cu caru!acum sa pun cateva din iasi!o mica parte ca ma plictisesc cat tot pun acolosunt 3 limuzine,,,2 lambo...etc nimicuri
|
10 Attachment(s)
pozele urmatoare sunt tot din iasi!este ceva cu nr de america o IMPALA si cele 3 limuzine si mai sunt
|
10 Attachment(s)
dak cineva mai vrea poze mai multe cu o anumita masina sa spuna,,,ca nu leam pus p toate!toate leam vz eu :D!acu pun niste poze din toata tara!bucresti majoritatea,la mare etc!dak ati sti cat munca a fost pana sa stiu cum sa le pun...:D :D :-)
|
10 Attachment(s)
in continuare pun poze tot din tara!am f multe si din italia ca am fost dar dak e din tara noastra punem d la noi!toate astea leam vz cam in 2 ani
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning