![]() |
|
Re: Club TICO
Salut!Va rog pentru cei din Bucuresti una din problemele pe ordinea de zi sa fie cea a tricourilor.Asa voi hotarati un model noi din Ploiesti un model si asa hotaram din doua unu.
deci :1 - culoare 2 - ce sa scrie fata (model ce si cum ) 3 - ce sa scrie spate (model ce si cum) 4 - propunere firma sau persoana fizica in vederea realizarii imprimarii (cred ca tricourile putemsa le luam de la un angro ceva) O propunere nu aruncati cu pietre:lol: |
@Club: ma trec si eu pe lista pentru vineri la Polivalenta. :)
@lucian: veniti si voi la Bucuresti odata si discutam la niste seminte :lol: |
Prezent vineri la Polivalenta. Se anunta intalnire mare! Liviu sa nu uiti semintele alea bune! :)
|
Quote:
sa nu trebuiasca sa imi fac eu altul:lol::lol: |
salutare!!! cumparam tricouri simple de o anumita culoare (eu zic sa votam o culoare potrivita) si mergem sa le imprimam. Foarte buna ideea!!!8):D
|
vinde careva vreun tico ?....
astept oferte .....:) |
Quote:
asteptam si alte opinii... |
gri sau negru pt tricou
|
Quote:
|
Quote:
negru parca totusi nu venim de la o inmormantare.. |
3 Attachment(s)
Salut! Ce hotarare s-a luat la ultima intalnire de la Bucuresti?
Noi cei din Ploiesti am hotarat asa: 1 - culoare - albastru 2 - fata - in partea stanga (15cm;15cmm) emblema aceea cu tico club dedesubt nikul ficarui user 3 - spate - emblema mare pe spate si ticoclub.ro dedesubt 4 - legat de pret achizitie si pret imprimare se va lua o decizie dupa ce hotaram punctele 1,2,3. Pun si ceva poze de la intalnire ::oops: Attachment 2061579 Attachment 2061580 Attachment 2061581 |
eu nu vad poze de la intilnirea de vineri dela polivalenta si comentarii in legatura cu tricourile si de ce nu si cu stikerele.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
|