![]() |
Re: Propuneri moderator Piatra Neamt
Quote:
Eu nu m-am propus singur ca moderator ! Si daca as avea o " problema personala " cu tine stai linistit ca as rezolva-o face to face si nu online ! In gluma sau nu in P Neamt este o singura persoana compatibila sa imparta si capra si varza si sa aiba efect munca lui de moderator ! O voi zice sau vota la momentul potrivit ! |
Lasa-l ma impace pe individul ala!...nu vezi k o da pe filozofie deacum!...cu el probleme se pot rezolva doar face to face, k de mai mult nu prea il duce capul.
|
Quote:
Da ok e pentru Neamt, dar majoritatea membrilor sunt din Piatra Neamt ,..nu 2-3 din TG neamt sau 3-4 din Roman,,,,ce facem ? se strange "majoriatatea" acolo unde e sii vrea "Minoriatatea" nu prea vad sensul si logica . De aceea trebuie sa fie cineva din Piatra Neamt ..cum a fost si pana acum . |
Pt. Relaxx....ai mai facut rost de radiatorul ala de la lincoln?:)
..asa daca tot se posteaza in afara subiectului...si nu se iau masuri deloc |
Sunt 10 grade afara ! Vine primavara ...
|
Quote:
Sper sa am un raspuns cand ajung la Piatra. Ti-am spus, era un simplu radiator de BMW. Uita-te pe masina si spune-mi cum ai intrarea si iesirea (stanga sus, dreapta jos, care si cum) si da-mi un PM sau un telefon. Sigur gasesc ceva sa mearga acolo. De siglele alea "noi" mai ai nevoie? |
Quote:
|
Nu stiu, pe mine ma intrebi? :)
In ultimele 48 de ore oamenii au postat informatii pretioase, chiar daca nu stiu ca au facut-o. Momentan topicul si directia abordata sunt productive. |
Quote:
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
https://www.4tuning.ro/bloguri/zgomot...01/26/apasa-l/
si inca unul! https://www.youtube.com/watch?v=GuCtR..._order&list=UL mai postez odata acest link...nu am primit feedback data trecuta pt ca s-au invalmasit toate pe aici! Sa ne mai descretim fruntile... |
2 Attachment(s)
Ultimele idei de tuning pentru pasionatii de BMW din Neamt .
|
Quote:
|
Am postat un Replay la sectiunea " MASINI made "ByAlin" " ma ajuta cineva referitor la ceea ce am zis acolo ? de preferabil un raspuns de la un cunoscator in cauza ..sau chiar de la "ByAlin "
multumeesc :shock: |
Quote:
o sa raspunda alin ;) |
Quote:
O p**ă roz din fier cu luminiţe... Mediocrule, e o sticlă de Chateau Lafitte din 1787 OMFG, OMFG, pune-mi un shot ! Nu, că ţi se arde sursa Te rog dulce ca o savarină ! Te caci pe tine cu stropi, şaibă cu ochi !'' Sunt geniali baietii...pur si simplu geniali! https://www.youtube.com/user/CreativeMonkeyz |
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
- Copyright 2026 4Tuning