![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
da.scapati de carburatoarele de dacia...nu fac amestecul cum trebuie...ori prea multa benzina ori prea mult aer si deasta intrerupe...si mai ales dak miroase a gaze foarte tare...sigur din aia e...
|
1 Attachment(s)
carburatorul de pe masina este cel din imagine. SImplu corp , motorul de pe masina e 1.6. Nu am apucat sa verific filtrul de benzina.
|
1 Attachment(s)
Caut si eu o janta ca cea din poza este modelul lat 5.5 j nu 7 cat am crezut eu :D ET 18 sau sunt dispus sa dau la schimb o injectie de m10 pe 4 jante modelul acesta :)
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=cmTujKAK8qU
in sfarsit, dupa doi ani de munca am reusit sa ma plimb si eu azi cu masina :lol: .cu ajutorul lui danielson am aerisit si ambreiajul si am dat cateva ture cu ea.pun si cateva poze ;) |
Felicitari, Damane!
Sunt convins ca esti bucuros ca in sfarsit ,dupa 2 ani de munca , ai putut sa scoti "marele alb" la o tura. Urez tuturor pasionatilor de e21 astfel de succese, si la vara sa ne intalnim cat mai multi. La masina mea am scos filtrul de benzina si am suflat in el. A curs o zeama rosiatica, ruginie din el...nu era "mal" insa nu era nici perfect lichida. Am sa cumpar un filtru nou. Filtrul de acum e un filtru bosh pe care am dat 40 de lei acum 2 ani. Ce parere aveti sa iau un filtru "original bosh" sau sa cumpar un filtru universal cu 5 lei ? Ar exista dezavantaje in cazul celui universal ? si care ar fi acelea? |
Quote:
|
Quote:
carburatorul pierburg 1b este pentru motorul de 1.5 75 cai |
Dau o injectie de m10 nu are debimetrul si releul de la pompa de ijnectie in rest pare a fi complecta cine e interesat pm pentru pret poze maine seara.
|
Dap imi cer scuze nea luat valul :D am gasit roata multumesc andreigame ,caut acum prinderile de centura cele de pe scaune :)
|
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
se vinde rechinul. cine este interesat rog sa imi dea PM sau la telefon 0753625526.masina are itp,asigurare,fiscal..motorul si cv sunt date jos dar se dau si alea...negociabil
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning