Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

kraven_4_all 28-02-07 09:30

Re: Diverse discutii

si ce zici il iei???....yo kred k`l pun pe lista p`asta la dreptul afacerilor..ma uit k la felu` 13 la grilele alea!!!...ai fakut rost de ceva rezolvari bobby`?...yo 1 dak as produce neshte bani m`ash duce cu ei vineri:D

DONU' 28-02-07 09:38

Mah, drept sa-ti spun, n-am avut timp sa ma uit fiindca am fost cu alergatura cu masina si cu munca. O sa vorbesc cu frate-meu sa vad daca le poate rezolva el ca doar a terminat dreptul...
Fa cum crezi..., daca poti si vrei, du-te la raliu..., dar baietii raman peste noapte.

kraven_4_all 28-02-07 09:41

cum mha sa ramana peste noapte??..ciprian zicea aseara k seara sunt inapoi...!!yo asha am inteles de la el....dak e sa ramana peste noapte iti dai seama k n`am ce cauta:D...si orikum...nush dak fac rost de bani...deci nu e totu` batut in cuie...

bogdan_wrc 28-02-07 09:42

pai eu am cu ce ma duce, dar duminica. mai devreme nu pot, oricum merci. ma gandeam ca poate mai vine lume pe acolo, la BV

kraven_4_all 28-02-07 10:55

sambata ei nu pot sa vina k au examen dak nu ma inshel, nebunu cu ciprian:D...mai agitam un pic spiritele p`akolo!:D...

dragos2900 28-02-07 14:32

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 774978)
Sa-mi faci si mie o intrare frumoasa pe forum la VW ;)

Asta inseamna ca parasesti forumul Opel? :sad:

DONU' 28-02-07 14:53

Azi mi-am luat "La revedere" de la ei...
Vezi pe topicul de Intalniri..., pe acolo...

dragos2900 28-02-07 15:18

Cand o sa te spulbere o Vectra turbo sa iti aduci aminte ce mai fug Opelurile! :P :lol:

bogdan_wrc 28-02-07 15:21

vb de turbo cu turbo? sau de V6 cu V6? cand o sa-l spulbere un vectra cu V6.... atunci vedem cine de cine ii e dor? ok? :D

shantzu 28-02-07 15:22

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 775464)
Cand o sa te spulbere o Vectra turbo sa iti aduci aminte ce mai fug Opelurile! :P :lol:

cand o sa spulbere turboul o sa se gandeasca ca a facut bine ca l-a luat :)

dragos2900 28-02-07 15:24

Nebunilor glumeam si eu ...si eu as fi facut la fel stati linistiti...imi place enorm vento....mult mai mult ca vectra...8)

Skma 28-02-07 18:12

Quote:

cand o sa-l spulbere un vectra cu V6....

Nu fi asa sigur ! Ai mers cu asa ceva?!:D SI referitor la ce ai zis ca Don-u o sa uite repede vectra iti spun ca o masina ca asta nu ai cum sa o uiti !:twisted:

Vectra POWA!

Sa vezi ce-i da rusinica LET_u :lol:

kraven_4_all 28-02-07 18:21

in momentu de fatza da...il manank letu`...dar sa vdm mai inkolo:D

blondu'DOG 01-03-07 07:12

M-a zapacit Sucitu aseara.Shantzu stie la ce ma refer.......Trage pericol Letu' , sa moara Petre......2 cârje cu scârtâituri i-a dat aseara si m-a bagat in boala. Respect pt. sonatu' asta pe care-l cunosc de cand eram la gradinitza si care imi strica constant toate "mashinutzele" de jucarie pe care apuca sa puna mana. De mic era dus cu bidonu' .Sper sa ajunga si VR6 sa traga bine si sa-mi dea senzatii cum mi-a dat LET- u' aseara.Respect si pentru Boby.BAFTA!!!

bogdan_wrc 01-03-07 07:30

da..va ajunge unde sa fie bine, dar nu prea e bine sa comparam cun V6 aspirat cu un motor turbo ;) senzatii diferite...

All times are GMT +2. The time now is 05:44.

- Copyright 2026 4Tuning