![]() |
|
Re: Club CIELO
Ideal ar fi sa gasesti doar etrierii. Te costa mai putin si ai implicit, mai putin de munca.
Eu m-am interesat prin vara la 2 dezmembrari ametite din orasul meu, insa in afara de cateva Loganuri nu prea mai aveau nimic demn de luat in seama. |
vin si eu cu problema la voi.mai ales la cei care au GpL pe cielo...cand sunt pe gaz si e motorul cald daca accelerez mai brusc da un rateu de zic ca-mi iese filtrul prin capota...specific am facut revizia la GpL(reglat,schimbat filtru etc),bujiile au cam 10.000 km si cand este motorul rece nu face asa...DECI ce poate fi? :(.Am ajuns sa ma injure lumea in oras ca deabia ma misc cu ea pe GpL de frica sa nu-mi bubuie iar :|
|
Pai e cam bogat amestecul. Pateam faza asta daca acceleram si comutam brusc de pe benzina pe GPL. Dadea un rateu sanatos dupa care-si revenea.
Banuiesc ca ai instalatie secventiala, deci tre sa mergi la laptop. |
nope e aia lovato din fabrica prin absortie nu secventiala...:|
|
Pai si cum reglezi debitul GPL?
|
1 Attachment(s)
@geo sunt total pe dinafara cu modelele ce le`ai zis tu de nenumarate ori...
am vazut o instalatie BRC nu era secventiala si tot asa dadea rateuri... a spart de 2 ori capacul de la filtru de aer ... si a facut o gaura cu o clapeta in el...poza! si cica nu mai are treaba! |
E o supapa de refulare. Toata presiunea acumulata iese pe acolo si nu mai rupe capacul.:lol:
|
cand am facut revizia a umblat baiatul la ea si cica "se regleaza automat"...nu stiu ma depaseste de asta nu stiu ce sa-i fac ca ma dispera :(( cum bubuie cand merg pe gaz accelerez ca mosii intr-un minut pana la 3.000 de ture sa numai bubuie ma injura lumea la semafor ...:|
|
Monteaza supapa de mai sus pentru inceput. Totusi baiatul care a umblat la ea, sa mai umble o data si sa o rezolve, mai ales daca mai ai garantie.
|
,multi patesc asa ceva.....sau daca nu vrei sa iti pui supapa ia un filtru sport provizoriu dala de 50 ron si il montezi si mai vezi ce se intampla...sa ai grija sa bagi mufa de la el pe langa teava in filtru sport cel nou..ca are o mufa pe ea carcasa de plastic a celui original.
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine imi poate spune unde gasesc in Craiova sa vopsesc niste pleoape.
Ajung de sarbatori in Craiova, iar pleoapele le iau de la cineva de acolo, nevopsite! Stie cineva sa imi zica sa merg la sigur??? Eventual si un numar de telefon. Trebuie s ale vopsesc gris! Ms |
Quote:
Recunosc ca am montat, insa motorul meu are 7100km de la RK, deci nu-l doboara:lol: Daca mai am masina pana da caldura, cel standard ii v-a lua locul. |
depinde si ce filtru sport pui....eu am zis provizoriu sa puna unu pana regleaza gazu...eu am filtru sport pe masina de vreo 40-50mii km si tot asa imi trage dar l-am schimbat la timp si la 5mii km il spalam in cada cu dusu sa iasa prafu din el si la 15 mii altu nou..ca incepea sa se rarefieze plasa....in conditiile astea nu cred ca e vreo problema...daca mergi 30mii cu unu si nu umblki macar sa il speli clar infunzi motoru de atata praf.
PS;cand i-am dat sfatu sa puna un filtru in loc de clapeta am zis si de mufa de la carcasa de filtru original care trebuie bagata pe langa cel nou.....adica inauntrul lui....si tin sa insist asupra acestui lucru ca o sa se aprinda check enginu ala galben ca o pompita si masina o sa traga greu si consumu o sa fie sporit....deci sa nu uitati de mufa aia. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning