Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Most_Wanted 17-01-09 13:43

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Care ati vazut emisiunea de la tv neptun cu TRA`u ? :D

leonard 17-01-09 14:00

poate o urca cineva si aici ...ptr aia care nu au vazut printre care si eu:D

Sofro 17-01-09 15:03

@c0a...ala negru avea numere rosii cumva?

SMocKey21 17-01-09 15:40

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1987857)
Abeeeee bubaaa :) mi-a venit impozitul la masina , pe langa taxa impozitului m-am trezit cu o suma surpinzatoare de 5 mil amenda sau amenzi ... eu unu nu am primit nimic tot anul si nici nu am fost oprit :) chiar sunt curios de unde si cum.

acelasi rahat si la mine ;),scrisoare de la Dnul Primar,urmata de o instiintare de plata precum as avea amenzi de circulatie restante :)))

LE-daca as dori o copie dupa procesele verbale unde trebuie sa ma duc? Politie sau trezorerie?

unEL 17-01-09 15:55

Stie cineva ceva de un golf5 argintiu ca ar fi sarit in lac ieri noapte ?

DyZ 17-01-09 16:17

ce ? :)) unde in tabacariei ? :))

YZF-PWR 17-01-09 18:36

Aseara , dar nu a sarit/cazut in lac , saracu era cu prietena ... cand sa plece era in viteza si a apasat ambreiaju din gresala si s-a dus la vale:) a ramas pe burta dar nu mai avea mult sa se duca de tot.
Intr-un final l-am chemat pe salvatorul situatiilor de genul Laur ZZR cu platforma electrica:) care a mai scos tot asa de acolo unu... mai tare era ca a fost asa umed pe jos ca atunci cand tineam noi de golf a inceput sa vina platforma inapoi nu masina:) ... pana la urma a iesit , doar soferul putin suparat ca facea lumea misto de el si s-a facut un pic de choKapiK in fata prietenei :P

vizal 17-01-09 19:56

si eu care credeam ca era nepotu :D

GABBY_ 17-01-09 20:49

sa inteleg ca amenzile alea sunt abureli sau chiar e serios?am vazut ca trebuiesc achitate la financiarul de pe tulcei

YZF-PWR 17-01-09 22:31

sunt pe bune acele amenzi , de-aia e bine dupa ce iei amenzi in decursul anului sa pastrezi chitantele de la ele , sau o copie , ca aceste amenzi unele nu sunt procesate ca si achitate de multe ori , iar tu le poti dovedi cu chitanta si daca nu sunt din ele , ghinion.
Am patit asta ani la rand , uneori erau pe bune , alteori ne-inregistrate dupa achitare.

c0a 18-01-09 01:37

Quote:

Originally Posted by Sofro (Post 1988741)
@c0a...ala negru avea numere rosii cumva?

unul din ele avea sigur numere rosii doar ca nu mai stiu care :)

CT-89-POT 18-01-09 12:18

vizal stai ma linistit n-am fost eu:d spre deosebire de altii eu stiu cum sta treaba cu pedalele :D. Vrei sa vorbesc cu Mazare sa faca un circuit pe traseu la 40 sa te dai cu el?

vizal 18-01-09 12:38

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 1990554)
vizal stai ma linistit n-am fost eu:d spre deosebire de altii eu stiu cum sta treaba cu pedalele :D. Vrei sa vorbesc cu Mazare sa faca un circuit pe traseu la 40 sa te dai cu el?

daca esti barosan si poti...de ce nu:-P

dar tu crezi ca poti sa termini circuitu cu gofu ala?:???:

unEL 20-01-09 03:19

Stilpii de la intrare in mamaia pe la oxford, cine/cum i-a "ciufulit"?

aikman 20-01-09 10:47

http://www.piticu.ro/2008/09/01/asa-...ndex.html?cp=1 cea mai tare campanie .... merita vazuta

All times are GMT +2. The time now is 20:07.

- Copyright 2026 4Tuning