![]() |
|
Re: Chat
se mai fac ceva intalniri joi seara sau cand se fac?...si daca da unde?eu nu sunt din cj si nu prea stiu multe detalii
|
Re: Incarcare cu freon AC CJ
La targul auto ma refeream ... scuze n am precizat exact .. deci e tot Sambata la iesire spre Gilau si nu duminica cum auzisem eu . Multumesc mult Kent8 !!!
|
sa fii iubit.
vrei sa cumperi sa sa vinzi ceva? |
Un Vectra B an 1997 sa cumpar ...si sa vad pt un amic de un a6 an 2006..inmatriculate....ai idee cum stau preturile la astea ???
|
cred ca esti cam printre putinii de pe acest forum care cumpara ceva :P mno bafta ca apoi vine wob si urla ca facem off-topic :P
|
buna seara
|
asta e tare de tot... doamne fereste sa pleci si sa lasi masina nesupravegheata... saracu` o sa aiba parte de un soc la intaorcere
|
nu stiti anu asta cand vine 4tuning la cluj ?
|
cam pe undeva pe la mijlocului lui septembrie
|
stie cineva un loc in cluj unde se pot croma jante ? ceva atelier ...
|
Are cineva vreun Nokia 6230i si vrea sa-l combine?...
|
chiar in spate la pretectia consumatorului.
ii strada aia mica, paralela cu dorobantilor. intri pe langa spalatoria, go-verdak (sper ca am retinut bine numele) si mergi pana in capatul strazii. acolo o sa vezi o casa mai parasita, o hala, ceva asemanator. o sa vezi 3-4 trepte si o usa, intri si intrebi. parca am inteles ca dureaja cam 6-8 ore o duci seara dimineata la 9-10 o ridici. e, daca mergi azi, nu cred ca lucreaza cineva, dar poti incerca. |
stie cineva daca la noi este vre-o firma care se ocupa sau face scuturi pt motor
|
Cauta pe forum, ca am vazut cateva titluri cum ca ar face scuturi pentru orice tip de masina!
|
Quote:
am vazut dar in principiu m-ar interesa daca gasesc undeva in cluj asa ceva am gasit ceva in bucuresti dar nu as da 5 mil pe un scut :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning