![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Long time no see.
Ce parere aveti....? |
Quote:
|
andy - nu prea o avantajeaza pozele si grafica , si rotile din spate sunt prea bagate inauntru din ce reusesc sa deslusesc din poze :d
tomas - nu mi se pare ca o dezavantajeaza bodykitul , fiecare cu gusturile lui oricum , si in legatura cu blocatu jocului la caucicuri , intra in error.log din fisierul jocului si vezi acolo problema :) |
Din pacate nu mai am slrr-ul vechi si nu mai stiu ce programe trebuiau pentru grafica.
Stiu ca era ceva pt a o imbunatati dar nu mai stiu exact ce...Se poate va rog frumos un link? |
nu mi se pare normal ca aive body kitul ala si lasat la pamant daia am zs ca strica deoarece e lasat jos si mie chiar nu imi place
|
Quote:
eu ma refer ca se vede pixelat, trebuie facute setari din placa video pentru a se vedea mai clar.. |
3 Attachment(s)
scuze de dublu post :)
V36 :arrow: |
2 Attachment(s)
jink- bai deci imi place masina si reflexia, le ador! dar ai taiat prea mult din poze, trebuia sa mergi cu cadrul mai aproape de masinasi apoi sa tai...si ar fi fost buna si alta mapa, dar e foarte bine BV!
..::AnDy007::..- nu e rea ideea bv am mai avut timp putin de slrr si m-am gandit sa mia dau si pe aici, asa ca am facut stopurile la bora. Daca intereseaza pe cnv m-ar bucura... P.S- poza de la spate nu are ENB ca sa va face-ti o idee ( incepe sa imi placa fara enb ) |
radu - da ai dreptate am taiat cam mult din poze :( in fine, stopurile arata foarte bine dar parca sunt prea "iesite in evidenta" .. nu gasesc termenul potrivit. aici voi insira cativa termeni ce pot defini parerea mea despre stopuri :lol::
tipatoare, "prea sharp mergeau mai blur", stridente.. etc oricum textura arata bine :) si nu mai folosi enb :d |
3 Attachment(s)
Cotet
|
dragutel , pacat ca se suprapun rotile cu aripile :(
|
Quote:
1. ultima poza in care ai incercat sa stergi cu PS alea de pe portbagaj...n-a iesit 2. da-o draq de trb, este ai atatea motoare pt SLRR si SLRR Editor si tu tot motor de-al jocului pui? arata urat |
6 Attachment(s)
Ce parere aveti de rosia mea italiana?
|
Tare ultimile pag...sambata postez si eu:) andy mai apropie camera;)
|
3 Attachment(s)
andy - nu-mi place deloc!!! rotile prea mari pentru un punto , suspensiile atarna p-acolo , grafica e rea si pozele nu sunt bine facute, incearca cu F9 si centreaza masina pe mijloc .. sau macar uita-te pe un site cu masini / tuning / stance etc si incearca sa copiezi unghiurile :)
|
imi dati si mie va rog un link de download la slrr 2.3.0:D:X?
|
5 Attachment(s)
Postez si eu un Buick :peace: :D
Imi cer scuze pt. grafica , dar mai mult ... nu se poate :)) |
5 Attachment(s)
am mai facut o incercare...
nu e cine stie ce dar am nevoie de ceva sfaturi pt grafica mai buna...:( |
razvan / andy - nu se intelege nimic din pozele voastre , sunt prea apropiate de masina..
andy - incearca sa faci pe un fundal luminos , pe zi . oricum e o mica-mare imbunatatire la grafica fata de punto :) |
Quote:
Daca departez foarte mult camera de masina se vede jalnic , intelegi ? :) Nu pot sa joc pe high pt. ca am o petarda de PC |
6 Attachment(s)
un corrado pe care mi l-au desenat vecini si loganul meu taxiu
|
3 Attachment(s)
aveam si eu un logan taxi , asa de amuzament :
|
8 Attachment(s)
Quote:
...la 500 de km la ora nu mai era nici un logan...doar scame de logan...bucatele:)) Si inca ceva cu grafice pe max asa cum miai zis:) pareri?(scuze pentru gume care sunt putin mai late decat trebuie) |
Quote:
Cine se baga la concurs pana maine poze cu masina si filmu , pana la ora 22:00 |
4 Attachment(s)
:rolleyes2
mai trec si eu pe aici frumoase masinutze all uni mai aveti de lucrat bobi ai facut-o lata cu corrado |
7 Attachment(s)
Ce parere aveti?
|
Quote:
|
Quote:
Frumoase masinii baieti! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Ceva de seara Wet And Horny Pareri?:oops: |
Quote:
eu ii dau Like! ;) |
3 Attachment(s)
dary - asta era si ideea sa fie cat mai de panarama de caterinca
r.equinox - frumos skyline tomas_sllr - frumos rechinu jink - pai daca tot ai si tu un taxiu hai sa ne facem o firma de taximetre virtuale :)):D:D revin si eo cu nissan skyline r 35 gtr astept o parere o sugestie o critica orice sunt bine venite toate |
Quote:
Dislike pentru jante. |
3 Attachment(s)
N`am mai postat de mult pe aici. Buna treaba baieti :D
Ceva Old School si in acelasi timp si Stanced |
1 Attachment(s)
Teaser !
|
1 Attachment(s)
Quote:
Un Logan |
Quote:
|
ebone - frumos rau crx-u tau
quick_silver2 - dragutz eclipse tomas_sllr - frumos loganu este cumva loganu acela cu portbagaju stock fara carbon ca daca este ala il vreau si eo ca de mult caut asa cva ? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning