![]() |
|
Re: Club CIELO
Ai de vanzare?:rolleyes2
|
nop dar dezmembrarile sunt in floare :D si nu cred ca e mai mult de 40 sute:d
|
@mike -> clar am inteles ce inseamna grad :) cat despre schimbul de ferodouri .. nu cred k ma pot descurca asemenea unui mecanic care face zi de zi acest lucru.. asa k voi lasa in seama lor treaba asta ... si inca o chestie: orice a`s face nu nu pot produce inghetul rotilor de pe spate cu echiparea standard? in rest merci pt explicati (tuturor). despre punte spate de opel este in plan dar sa treaca odata iarna asta!
|
aveti idee careva cam la ce pret este un injector???pt motoru 1.5 8v.
|
50-70 ron la sh(depinde cat de calic e vazatorul) ... si 110 ron la magazin!
|
am o intrebare...capota a fost vopsita acum vreo saptamana la cuptor bagata tot...si ieri am scapat putin lac....pot sterge cu diluant/benzina?
|
Quote:
|
am inteles de la "x-ulescu" ca merge o astfel de modificare si cu ajutorul modelului opel vectra gt 1991:shock: montate si asemenea se face modificare la frana de mana sau toata puntea!
@geo zga ai asa ceva montat pe masina sau ai tamburii stoc... si daca ai montat asa ceva care au fost costurile si modificarile!:?: |
Nu am asa ceva, INCA... spun "inca" fiindca in urma cu aproximativ o saptamana am avut nevoie de o franare mai buna si.... nu a fost. Asa ca urmatorea investitie in masina va fi o punte spate cu discuri. Puntea costa la mana a 2a intre 200 si 300 ron, depinde de la cine o cumperi si in ce stare e + garnituri noi si placute + alte eventuale piese pe care le poti gasi defecte la ea.
Manopera nu pot sa-ti spun cat ar fi... dar banuiesc ca tot cam cat puntea in sine. A zis corect "x-ulescu", e Vectra A ceea ce ai spus tu. |
asa mult sa coste o punte de sh.... plus ca manopera costa cat piesa in sine... + reconditionare... adica la 1000 ron iti faci franarea pe spate, multi bani.. mai bine imi pun discuri mai mari pe fata cu etrieri cu tot si cred k am franare si mai buna ! nu stiu... chiar sunt bulversat, ce ai alege etrieri cu discuri sau punte cu discuri?
|
Salutare baieti!!! Am si eu o intrebare: cum pot face si eu sa ajung membru cielo club!?
|
Quote:
|
parca suna mai bine 600 decat 1000 ... dar prima data tre sa cumpar puntea ... am gasit la un baiat dar sta in alba iulia si nu are cum sa o trimita, vroia 250 ron dar transporul ma costa o gramada k are multe kg... poate gasesc pe la dezmembrari prin cta... banuiesc ca se potriveste si de astra gsi?
|
Inca nu am cautat, dar s-ar putea sa ma intereseze daca nu vand masina intre timp!:lol:
|
Nu cred sa coste chiar 1000 ron, a zis bine Felix... mai curand undeva la 600 ron cu totul.
Eu asi alege puntea spate, nu se compara frana pe disc cu cea pe tambur. Repet, pt a 10a oara: Kadett E, Astra F si Vectra A. Nu conteaza ca e gt, gsi... oricum doar pe modelele "sportive" s-au montat discuri pe spate. E vorba de model, nu de motorizare. Poate fi si diesel, atata timp cat este unul din cele 3 modele de Opel si are punte cu discuri pe spate... e bun. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning