![]() |
|
Re: - Kitsch Tuning -
Quote:
|
daca stam sa ne gandim toate se incadreaza in topic !
doar ca unele sunt chiar hidoase,unele arata acceptabil ! la fel sunt si cantece populare acceptabile,si cantece populare urate de-a dreptul... sper ca intelegeti ce vreau sa zic :| |
1 Attachment(s)
Un Porsche cu 3 eleroane (unul normal,unul are decat marginile,fara partea care traverseaza masina,si inca unul sus de tot,in varful lor :)) se incadreaza aici ?
|
Cred ca asta merge cu energie electrica!:D De la reteaua pentru troleibuze! :lol:
ORIBIL! :evil: |
cu motoru in spate si atata apasare sunt 100% ca a fost proiectat pt zbor :)
|
Quote:
o avea tigla pe deasupra??? |
Na avut bani de parasolar si si-a facut eleronul mai mare sa aiba umbra :lol: :lol:
|
Vrea sa decoleze!
|
stati ma ca nu vati dat seama ce rol are eleronul ala de pe porsche...
e masa de picnic...:)) |
ati incercat,ati incercat,dar vad ca niciunul nu ghiceste !
omul vrea sa isi puna toalele la uscat !! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta cred ca mai fost pusa !
dar nu se stie niciodata... |
vai de mine. . . ori e caterinca , ori e photoshop , ori e pur si simplu idiotzenie . . .
|
E doar idiotenie, stiu de mult timp masina :)
|
Mi s-a parut simpatic rau filmuletul, iar titlul este fenomenal: "Crying Volkswagen Golf" <object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/gy20HpzruDo&hl=en&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54 abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/gy20HpzruDo&hl=en&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54 abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object> |
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning