Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

teen.ager 02-07-10 16:41

Re: Discutii despre orice!

De geanta lui Udrea de 20.000 euro ai uitat. :lol:

IonutzMFF 03-07-10 02:01

Quote:

Originally Posted by vlad_:P (Post 3488314)
spor la vanzari, insa nu inteleg de ce ti-ar da cineva 80 ron pe o invitatie, cand scrie clar in articol ca este gratis daca iti cumperi un pachet de tigari :P

Invitatiile s'au dat de mult fratelo , nu se mai gasesc acum , de aceea am spus ca am o rezerva de inca 5 invitatii , 2 pers / invitatie

Norbertinio 03-07-10 10:04

Cine mai merge Duminica la Satu Mare??

_Duma_ 03-07-10 12:02

niste feciori pleaca duminica dimineata la ora 8 de la omv-ul de pe independentei, cine vrea sa ni se alature sunt bine veniti. ;)

teen.ager 03-07-10 15:17

Horatiu ce-i cu tine frate, la telefoane nu mai raspunzi de o luna buna, nici atunci cand te suna lumea sa iti zica "La multi ani!", la mesaje iara nu raspunzi, la PM nici pe atat, te vad in oras cu masina, te uiti la mine si apoi te intorci ca si cum n`ai vazut nimic, pe mess iarasi pauza. Ce se intampla cu tine?

mosky 03-07-10 16:37

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 3490228)
Horatiu ce-i cu tine frate, la telefoane nu mai raspunzi de o luna buna, nici atunci cand te suna lumea sa iti zica "La multi ani!", la mesaje iara nu raspunzi, la PM nici pe atat, te vad in oras cu masina, te uiti la mine si apoi te intorci ca si cum n`ai vazut nimic, pe mess iarasi pauza. Ce se intampla cu tine?

Si-a gasit pe altcineva!

Norbertinio 03-07-10 18:14

Quote:

Quote:

Originally Posted by mosky (Post 3490361)
Si-a gasit pe altcineva!

:lol::lol::lol::lol: Deci..nu mai pot de ras!!! :lol::lol::lol: Prea taree! :lol::lol::lol::lol:

teen.ager 03-07-10 21:12

D-astea faci tu, Schumacher pe Passat?

SpeeDBreaker 03-07-10 23:23

Tu nici macar permis de conducere n`ai si te mai legi de masina lui...:rolleyes2

MM11AJJ 03-07-10 23:38

Quote:

Originally Posted by SpeeDBreaker (Post 3491202)
Tu nici macar permis de conducere n`ai si te mai legi de masina lui...:rolleyes2

Macsim !.Teen sincer nu te supara,iti spun prieteneste .Nu crezi ca la 16 ani ar trebuii sa te bagi in seama cu baieti de varsta ta,nu cu cei de 20-30 de ani ?:):D

teen.ager 04-07-10 01:33

Chiar asa de greu ii sa apesi pe un buton cu o iconita "receptor verde" ca altcineva sa iti spuna: "La multi ani!"? Da' tot eu-s de vina.

lord_wader 04-07-10 09:17

Si daca autostrazi cu 5 benzi nu o sa avem macar asa ceva sa avem:

"Īn Singapore s-a deschis cea mai mare piscină suspendată din lume, care a costat 6 miliarde de dolari. Ce poate fi mai frumos decāt să te scalzi la 194 metri īnălţime printre zgārie-norii din Singapore īn cea mai mare piscină din lume? Turiştii cazaţi acum īn hotelul Marina Bay Sands, din Singapore sunt primii care se pot răsfăţa scăldāndu-se īntr-un bazin de 150 de metri lungime, situat la etajul 55."

https://www.youtube.com/watch?v=UcLXo...layer_embedded

O nuuuuuu...pana si Singapore sunt mai tari decat noi :lalala::inyourfac:lol: incredibil.....

:lol:

VG30DETT 04-07-10 09:22

poze de la satu mare nu pune nimeni sau ceva filmulete ?

ballack 04-07-10 23:03

Quote:

nu intru pe mess ca-s busy. nu-mi pierd vremea cu messu. am primit sms-ul cu la multi ani si-ti multumesc. sa si moara capra vecinului daca te-am vazut in oras. las ca povestim noi, tinere ...

Quote:

Originally Posted by mosky (Post 3490361)
Si-a gasit pe-O altcineva!

stii tu ce stii, dar nu-i complet :lol::lol: asa ca am completat ;)

Quote:

Originally Posted by SpeeDBreaker (Post 3491202)

lasa-l mai in pace, face si el ce poate acum, la varsta lui :-j

Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 3491233)
Macsim !.Teen sincer nu te supara,iti spun prieteneste .Nu crezi ca la 16 ani ar trebuii sa te bagi in seama cu baieti de varsta ta,nu cu cei de 20-30 de ani ?:):D

daca sta cu cei mai mari se maturizeaza, altfel ramane tot cu HI5, messenger, pitzipoance .... :lol::lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 3491384)
Chiar asa de greu ii sa apesi pe un buton cu o iconita "receptor verde" ca altcineva sa iti spuna: "La multi ani!"? Da' tot eu-s de vina.

ma, nu esti primu care-mi spune ca-s nebun ca tot raspund cu tasta rosie :D:D:D:D

trx23 05-07-10 06:33

VG30DETT diseara pun eu poze

All times are GMT +2. The time now is 14:47.

- Copyright 2026 4Tuning