Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

semjke 08-10-09 10:11

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 2698748)

mici modificari, sper sa-ti placa.

TunerInProgres 08-10-09 10:19

1 Attachment(s)
uITE AICI O POZA CU CULOAREA sper sa iasa acum hai k astept multumesc din suflet poate mo faci din profil :D:D e vorba de culoarea Gri Carbon nu stiam cum ii zice :P

TunerInProgres 08-10-09 10:26

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 2702419)

Semjke jante black polish cu buza...e bestila,demential e :pelvic_th :dance: :peace::dribble: :love:

DaNn.ZyX 08-10-09 10:31

Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 2702450)
uITE AICI O POZA CU CULOAREA sper sa iasa acum hai k astept multumesc din suflet poate mo faci din profil :D:D e vorba de culoarea Gri Carbon nu stiam cum ii zice :P

Sorry dar nu imi iese culoarea nu pot sa fac griul ala mat de pe bmw,poate incearca altcineva k mie nu imi iese :|:sad:

TunerInProgres 08-10-09 12:31

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 2702419)

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 2702480)
Sorry dar nu imi iese culoarea nu pot sa fac griul ala mat de pe bmw,poate incearca altcineva k mie nu imi iese :|:sad:

da man asteptam poate o face cineva...iti multumesc enorm pt efortul depus esti un devarat 8)ai mare talent man sa il stapanesti sanatos bafta multa

challange29 08-10-09 13:36

se incumeta cineva si la mine ? ( am o poza in pagina anterioara). ms

DaNn.ZyX 08-10-09 14:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by challange29 (Post 2699172)
Inca un mic efort daca se poate ? :) un 15"-16".

O idee+capota&plafon imitatie carbon
P.S: incearca sa gasesti poze cu janta direct pe masina ca sa se vada si discurile k asa se vede aiurea zici k nu are discuri :|
Attachment 1118574

challange29 08-10-09 17:51

1 Attachment(s)
Salut Dan si multumesc, foarte frumoasa lucrarea :) ... Chiar da bine cu carbon dar ma gandeam sa fi coborat cu folia pe bara in jos, ar fi fost mai completa cred :). uite o poza... altceva nu am gasit :(, poate te ajuta la ceva. Poate reusesti sa pui un prag ceva :) cu putin negru in interior , ca as vrea sa pun un spliter la bara din fata si e de culoare neagra. multumesc.

DaNn.ZyX 08-10-09 19:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by challange29 (Post 2703524)
Salut Dan si multumesc, foarte frumoasa lucrarea :) ... Chiar da bine cu carbon dar ma gandeam sa fi coborat cu folia pe bara in jos, ar fi fost mai completa cred :). uite o poza... altceva nu am gasit :(, poate te ajuta la ceva. Poate reusesti sa pui un prag ceva :) cu putin negru in interior , ca as vrea sa pun un spliter la bara din fata si e de culoare neagra. multumesc.

O idee asa cam pe fuga :D:DSper sa-ti placa:P
Attachment 1118838

KTA87 08-10-09 22:14

Eu sper ca tu glumesti....:shock:

Cozmescu-Alin 08-10-09 22:27

Nu mi-o lua in nume rau dar topicul asta a ajuns bataie de joc....eu va inteleg ca vreti sa-i ajutati pe toti dar ce ar fi sa facem o limita de 1 masina /zi? o zi sa lucrezi numa la o masina,sau mai mult timp,dupa ritmul de munca al fiecaruia....

challange29 08-10-09 23:46

no comment. thx anyway.

VaLeX 09-10-09 11:00

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1017771)
REGULAMENTUL TOPICULUI:

Poza/le postate trebuie sa fie:
- minim rezolutie 1024 x 768;
- clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, NU cu telefonul) si nu miscata;
- masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real;
- masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente;
- de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate).

In concluzie, cine vrea sa-si vada masina modificata, poate sa posteze o poza, 2, 3, N pe topicul asta, dar, OBLIGATORIU, masina din poza/e trebuie sa va apartina (voua, sau mamei, tatalui, etc.), nu a vecinului, nu poze luate de pe net, ci masina VOASTRA!

Respectati regulile pentru a fi respectati!

Cum spune si Gabi la sfarsit , " Respectati regulile pentru a fi respectati! "

A ajuns topicul acesta de tot rasul, inainte intram mai des, era mai mare dragul sa vezi lumea fericita dupa ce i se facea VT. Acum masini facute in graba, poze cu telefonul fix , VT de .... aici nu critic intentia, insa eu cred ca e corect ca mai intai sa inveti bazele VT'ului , sau voi experimentati pe masinile oamenilor. Nu cred ca sunt cel mai in masura sa vorbesc despre VT , nici 5% nu sunt capabil sa fac din ce fac unii de pe forum , insa ar trebui sa va ganditi a doua oara inainte sa postati o masina VIRTUAL TUNATA :| .

Nu m-am referit la nimeni in particular, am vorbit in general despre ce am vazut in ultima suta de pg. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, I know, the truth hurts !

pustiu_FUG 09-10-09 13:50

1 Attachment(s)
salut, scuze ca revin din nou:oops:, dar as vrea si eu un wallpapper:lol:

cmdbass 09-10-09 13:52

Incearca aici : https://forum.4tuning.ro/534-editare-...e/page-80.html ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:48.

- Copyright 2026 4Tuning