![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
uITE AICI O POZA CU CULOAREA sper sa iasa acum hai k astept multumesc din suflet poate mo faci din profil :D:D e vorba de culoarea Gri Carbon nu stiam cum ii zice :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
se incumeta cineva si la mine ? ( am o poza in pagina anterioara). ms
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.S: incearca sa gasesti poze cu janta direct pe masina ca sa se vada si discurile k asa se vede aiurea zici k nu are discuri :| Attachment 1118574 |
1 Attachment(s)
Salut Dan si multumesc, foarte frumoasa lucrarea :) ... Chiar da bine cu carbon dar ma gandeam sa fi coborat cu folia pe bara in jos, ar fi fost mai completa cred :). uite o poza... altceva nu am gasit :(, poate te ajuta la ceva. Poate reusesti sa pui un prag ceva :) cu putin negru in interior , ca as vrea sa pun un spliter la bara din fata si e de culoare neagra. multumesc.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1118838 |
Eu sper ca tu glumesti....:shock:
|
Nu mi-o lua in nume rau dar topicul asta a ajuns bataie de joc....eu va inteleg ca vreti sa-i ajutati pe toti dar ce ar fi sa facem o limita de 1 masina /zi? o zi sa lucrezi numa la o masina,sau mai mult timp,dupa ritmul de munca al fiecaruia....
|
no comment. thx anyway.
|
Quote:
Cum spune si Gabi la sfarsit , " Respectati regulile pentru a fi respectati! " A ajuns topicul acesta de tot rasul, inainte intram mai des, era mai mare dragul sa vezi lumea fericita dupa ce i se facea VT. Acum masini facute in graba, poze cu telefonul fix , VT de .... aici nu critic intentia, insa eu cred ca e corect ca mai intai sa inveti bazele VT'ului , sau voi experimentati pe masinile oamenilor. Nu cred ca sunt cel mai in masura sa vorbesc despre VT , nici 5% nu sunt capabil sa fac din ce fac unii de pe forum , insa ar trebui sa va ganditi a doua oara inainte sa postati o masina VIRTUAL TUNATA :| . Nu m-am referit la nimeni in particular, am vorbit in general despre ce am vazut in ultima suta de pg. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, I know, the truth hurts ! |
1 Attachment(s)
salut, scuze ca revin din nou:oops:, dar as vrea si eu un wallpapper:lol:
|
Incearca aici : https://forum.4tuning.ro/534-editare-...e/page-80.html ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning