![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
2 Attachment(s)
Am dat jos bara spate la ursulet...maine urmeaza sa ma apuc de smirgheluit cu 600...
Attachment 2513834 Cristi..jantele le dau cu 400E..cauciucuri noi!..o poza cu masina..acum e lasata la maxim!..In caz de le cumpara Cristi..maine ma duc dupa jantele celalalte! Attachment 2513835 @Tis-ul-Un rosu sau galben..inca ma mai gandesc..Imi place la nebunie e36:X..Bafta cu el! @ionut.alex63-Plata pentru audi in cate rate mi-o dai?:))) @DariusAlexandru-Ma bucur ca iti place interiorul la Mazda..si Da..ursu a fost lui DMS...l-am salvat eu:lol::lol:....Ma mai bucur ca ai reusit sa repari golfu...bafta cu el! @nyckmen-Toata lumea cu pisici:))..a dat boala in voi ma?:)))... @quick_silver2-Suna perfect..dar la tine cum suna Mazda+Air ride?:lol: @Tomas_SlrR-Mi se pare cunoscuta:))...Bafta |
NU CUMPARATI FORDURI au cele mai proaste motoare EVER
Am fost cu duba dupa jante pentru ea si pentru cielo , ceva piese pentru motor, spoilere si usi de la indreptat etc ... mergeam frumos pana am dat de o panta ... acolo a ramas masina (nu stiu exact ce are) ... a trebuit sa ma rog de unu sa ma tracteze 10 kilometri :???: maine ma uit sa vad ce are motorul pe Ford:???::???: sper sa pot sa il fac .. La Cielo nu am facut mare lucru :sad:, pentru ca toate piesele erau in Ford si abea acum am ajuns acasa de la 10 de cand am plecat:cry::cry: @Tis - ce gura pocita ai:lol::lol: sa vezi ce iti dau:lol::lol::lol: @Darius - mersi8)8) |
3 Attachment(s)
@Balint-Vii maine pe la mine cu duba? Platesc eu transportul...am de luat niste scaune si bancheta din piele, spoiler fata-spate, suspensii H&R Low, si un volan ptr Golf-ul meu:???:
@Equinox-Am sa vin sa o vopsesc dupa ce montez tot ce am de montat:-) , acusi! Azi nu am facut mare lucru, chituit foarte bine zonele in care rugina incepea sa iasa in evidenta(cine a vopsit masina...ori a optat pentru o vopsea foarte foarte proasta ori nu a stiut sa vopseasca masina ori amandoua:lol:), schimbat bujiile, schimbat uleiul si montat la loc spoilerele(puse doar in cate o clama):rolleyes2;) |
2 Attachment(s)
Salutare dragi colegi!!!
(Mi-am refacut si eu street legalul) Am revenit cu o noua achizitie o honda civic type-r detalii despre masina Honda Civic Type-r an fabricatie 2003 motor 2.0 inline geamuri electrice jante tabla cutie viteza manuala 5+1 197 hp(147 kW) 6000rpm stare impecabila 40.600 km parcursi Pret 9.000E Faza nasoala este ca are volan pe dreapta,dar nu conteaza chestia asta :D conteaza ca pot conduce masina :D in viitorul apropiat poate ii voi cumpara o suspensie,jante noi,un sistem audio si c-am atata ce voi mai face o voi spune periodic:twisted: :arrow:KidForDrift-ai ceva de munca cu golfuletu acela.. :arrow:R.Equinox-Hai ca ursu incepe cat de cat sa ajunga cum iti doresti :D iar mx-5-ul arata super :peace: :arrow:Tomas_SlrR-arata bine micuta asta mica ce vrei sa ii faci :) :arrow:Tis-ul-ce sa faci asa e cand ai bmw:)) :arrow:DariusAlexandru-E30-ul a fost vandut lui R.Equinox dar fara jante :)) :arrow:ionut.alex63-arata bine nissanu succes cu el :D :arrow:nyckmen-arata bine pisica succes cu ea :) iar la restu imi este greu sa comentez tuturor masinile |
3 Attachment(s)
Ok...Sa inteleg ca Darius are doar ghinion si vi se strica jocurile la toti:))
Equinoxule duminica te fac un gratar...Am tot pregatit si imi dai si mie putin mazda ta....Te-as lua sambata dar am proces dupa ce l-am batut pe unu de l-am bagat in spital pentru ca a scris m_ie pe copta cu cheia[zgariat]... Si un prieten a agatat o bordura cand si-a lasat iubita la volan:lol: aaa da si am gasit alte jante. |
-Tomas_SlrR
Asta rămāne de văzut! Arată foarte bine mx-5-ul,o vinzi sau abia ai cumpărat-o? On: Honda-ul Hatchback (Eg6-le) a fost vāndut pentru suma de 850 euro,aş dori să dau şi Crx-ul,aştept oferte de preţuri reale sau eventuale schimburi,plus/minus diferenţă īn funcţie de maşină. -R.Equinox Nu ştiu,īmi sună destul de gay,Honda şi air ride? |
O dai cu maxim 2000-2500?
Sunt interesat:D |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am descarcat pozele ! -> Urmeaza o sedinta foto profi .
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Salut !
1.Mitsubishi Eclipse GSX Ieri de la ora 8:00 dimineata pana la 15:00 dupa-amiaza am montat bara fata/spate Tuning.Ieri am fost si mi`am cumparat 4 jante Konig BriteLite R19 si 4 gume de la Toyo 255/15/19. 2.Audi S3 Ma voi duce cu el azi sa`i faca o verificare si sa`l inmatriculez,si daca am timp maine il trimit la vopsitorie...si cat va sta la vopsitorie ai voi cauta niste incaltari mai pe placul ei.[Audi S3] 3.Poze cu Mitsubishi Eclipse GSX si Audi S3: |
3 Attachment(s)
Equinox - uite acum parca mai seamana si ele un pic :D
Dms28 - ma arata bine...dar chestia e ca masina aia e mai mult de familie decat de tunat dar merge si aia Quick - deabia am luat`o ... o sa mai stea prin garaj...daca vrei una pot face rost repede si ieftin :-) Syndaniel - cand ti`am zis ca o sa iasa mult mai tare ca inainte nu m`ai crezut 8) Rid3r - audi e urat .. nu merge albastrul ala pe el..:???: Ce am facut eu la mazda mea in 6 ore :D jante BBS RS lasata jos si o sa o mai las...un pic mai incolo... :dance: Maine vine Ursul din Germania :dance: |
2 Attachment(s)
@rider: schimba urgent culoarea de pe audi :lol:
@sydaniel: poate facem o sedinta foto toti cu e36 ;) @dms: ai grija de ea @kid: vezi cum faci cu chitu de pe ea :D @darius: imi place cum arata golfu @balint: vinzi duba? ieri am fost si am luat masina,am ales culoarea hellrot :D si de ieri seara pana azi dimineata pe la 9 am montat piesele,am dat cu ea o tura si va arat si 2 poze :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning