![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
si la mine :???: :???: :???:
|
N1ghtG3o - Angel Eyes nu tzia iesit....
- Intercooler Stramb de numa - amandoua jentzile sunt deformate .... - Eleronu pe spate nu l-ai gatat si nici prelungire prin luneta nu ai. - cred ca ai vrut sa faci neoane in aerisirile de deasupra intercoolerului si dedesuptul acestuia.... - faru din stanga are alta forma decat cel din dreapta...... - si culoarea mi se pare cam ireala Ai de grija la selectzi .bafta striker_vali - n-ai prea modificat prea multe,janta spate stramba,plaasa din bara fata ee cam mare si nu da bine .succes |
1 Attachment(s)
Ceva mai frumos decat pana acum ! Am facut un kit pentru Logan ! Am luat doar cateva piese de pe alte masini, spoilerul fata e made by me ... poate va place ... Am incercat sa fac niste angel eyesuri frumoase ...
|
2 Attachment(s)
Ai janta de spate putin plata si angel eyez ma sperie cand ma uit ( tiau iesit ) , mai exerseaza pe masini cu lunii curbe ... sunt mai usor de modificat ( sfat ) ! Mitsu Evo VIII Most Wanted ...:-P :-P :-P
|
wlady ... carbonu e binisor facut ... se vad diferente de culoare intre fostele ornamentele negre de plastic si croseria masinii ... jantele mi se par cam plate ... plasa din masca si spoiler nu are umbre si reflexii ... ai vopsit numai o oglinda ... angel-eyes-urile sunt ireale ... (eu unu) nu sunt de acord cu z-style vents pe spoiler ...
|
"lol" AM UITAT OGLINDA !!! Doamne.... anyway o sa mai fac ceva la ea dar cum fac umbre si reflexii la masca ?
|
leul : janta spate plata si neoane ireale
|
2 Attachment(s)
Hummer ... Wellcome to the club ...
|
4 Attachment(s)
leule: la evo puteai sa il cobori mai mult si sa ii pui ceva jante mai misto si ceva body kit... si neonu e cam ireal...
hummeru arata ceva mai bine... dar putin tuning.... acuma si ceva de la mine... e mai veche dar am uitat sa o postez pe aicea... nu e ceva prea deosebit... deoarece eram in lipsa de tipm... :/ |
2 Attachment(s)
comentatzi plz...:D:D
|
Quote:
mai multa atentie |
Leul ... ai riudcat usa aia si nu se mai vede interioru (volan, oglinda, bordu) ...
RA_2fast4u ... la civic ... la gura centrala a spoilerului in partea mai apropiata plasa ajunge pana jos ... iar in departare buza park se prelungeste peste plasa ... la subaru nu ai greseli ... dar mie unu nu-mi place plasa aia ... big_ballz ... aceeasi janta si pe fata si pe spate ... nu ai discuri de frana ... unde ai prelungit caroseria peste stop "linia masinii" e stramba ... stalpii geamurilor vopsiti sunt blurry ... |
@ N1ghtG3o - 1.ireala la culoare
2.angel eyes ireal 3.spoilerul spate e urat asa marit 4.eleron ciudat 5.neon ireal 6.intercooler stramb @Wlady - 1.ce sunt puncterle de pe faruri? 2. vopsea un pic ireala 3.prize de aer strambe 4.jante plate 5.corbunul e bine realizat ;) @Big_ballz - 1.culoare stridenta 2.jantele vin bine ;) 3. nu da bine vinylul @Leul - 1. ideea e misto ;) 2.carbonul e bun ;) 3.jante plate 4*****isul e ireal 5.ploape ireale 6.neoane ireale @ra2 - 1.grila naspa la subaru 2.ce e chestia de pe capota carbon sau vopsea? 3.putin tuning la subaru 4.poate nu trebuia acoperita grila la civic 5.ambele arata bine, dar mai bine civic-ul ;) |
Reme ai inceput concursul de a strange cat mai multe posturi in cel mai scurt timp ? :lol:
|
2 Attachment(s)
Dodge magnum ! Ceva west coast ... iarasi ! Am facut un body mai mare ... jante etc ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning