![]() |
|
Re: Diverse discutii
Nu cred ca are nimeni aceasta alarma. Ne pare rau, insa nu te putem ajuta. Incearca sa intrebi undeva la topicurile despre electronica auto, am impresia ca exista un topic si cu alarme.
|
Re: Am nevoie de ajutor !!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
yo am impresia k iti trebuie ochelari dragoshe...ce am zis yo si ce zici u....
am zis k nu pentru mine...citeshte si u k`lumea |
poi ar fi:
1.Cazieru 2.Taxa de permis 3.Taxa de examinare auto 3.Adeverinta de studii de la scoala 4.Fisa medicala 5.Copie dupa buletin 6.Poze permis impreuna cu forumularu kre il primesti knd faci pozele(io am facut la PHOTO BABY); 7.Anexa kestionar minim 20 puncte 8.Formularu de la scoala de soferi de care se ocupa secretara (semnaturi bla,bla.....) 9.Dosar cu sina astea sunt actele ....are de alergat....;) |
Don-ul,iar erai azi la munca??:D,k iar ti am vazut masina acolo,pakt k nu pot scoate poza d p tel k i am facut si poza la BON :D
|
Quote:
de zilele astea o sa vezi un vento cu burta pe asfalt pe acolo ;) |
astept cu nerabdare sa vad vento ul,car cred k i se rupe inima si dupa vectra :(
|
Quote:
|
pfff,imi pare rau k nu mi mere cablu d la tel k sa pun poza cu masina :))))
|
Quote:
|
[QUOTE=platon911;774255]poi ar fi:
Examenu Psihologic ( asta iti trebuie prima data la mana) k sa te inscrii 1.Cazieru ( la care stai vreo 14 zile dar dak dai 50mi il iei in 3 zile) 2.Taxa de permis ( e de 50mi la trezorerie) si niste timbre park da iti zice secretara de la sc de sof. 3.Taxa de examinare auto (asta nush dak e) 3.Adeverinta de studii de la scoala ( mie nu mi-a cerut) 4.Fisa medicala ( e si asta vreo 1mil eu am facuto la mediurg k scapi intr-o zi) 5.Copie dupa buletin 6.Poze permis impreuna cu forumularu kre il primesti knd faci pozele7.Anexa kestionar minim 20 puncte( mie mi-a cerut 21) 8.Formularu de la scoala de soferi de care se ocupa secretara (semnaturi bla,bla.....) 9.Dosar cu sina ( e 5mi) cam asa ceva..... |
iti trebuie timbru fiscal de 1ron ptr cazier
|
da oricum iti da secretara de la sc de soferi o lista cu tot ce iti trebuie la dosar... ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning