![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
VAND GEAMURILE IONIZATE DE PE MASINA SAU LE DAU LA SCHIMB CU GEAMURI CU TENTA ALBASTRA SAU STOCK IN STARE F BUNA, CU DIFERENTA:!:
Nu or sa mai aiba ce cauta geamurile ionizate pe ea in stadiul in care vreau eu sa ajunga;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://https://forum.4tuning.ro/attac...1&d=1321544411 Tipul asta de pasaje se preteaza la masinile care participa la competitii (cnvc, vtm, etc) . Din cate imi aduc aminte conform regulamentului cauciucul nu are voiea sa iasa in afara caroseriei pentru a nu exista riscul taierii acestuia. |
2 Attachment(s)
Io zic sa faci pasajele cum le avea dacia WRC!
|
1 Attachment(s)
Daca tot e loc de dat cu parerea, eu zic ca look-ul de gr2 de uzina da cel mai bine. Nu stiu insa daca se impaca cu noile jante.
|
1 Attachment(s)
la astea ma gandeam si eu si cred ca sunt facute din aripi interioare, cele care vin pe dedesupt si se vad in portbagaj....
acum degeaba ne dam cu parerea, propietarul decide, important e ca pastreaza masina:!: |
Quote:
Pe masina asta merge ceva cat mai simplu si de efect, sunt ideale cele propuse Vali VTK La multi ani Bogdane;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
La fel stiam si eu. Cum a postat si Muttley, la acele aripi de spate se gasesc si perechea lor de fata, insa nu stiu unde si cum se gasesc.
|
Bogdan...LA MULTI ANI in primul rand
In al doilea rand eu zic sa ai rabdare sa vina jantele....pune cauciucuri pe ele, pune-le pe masina si atunci vezi sigur ce modificare o sa trebuiasca Sincer cred ca nu o sa trebuiasca ceva foarte exagerat, eventual o roluire a pasajului, avand in vedere si celelalte modele de jante pe care le-ai avut... |
La Multi Ani sa fi sanatos si sa ti se indeplineasca tot ce ti-ai dorit.
|
Va multumesc pentru urari:-)
Jantele au si cauciucuri pe ele, in stare ff buna. Pasajele le voi face cat mai finute, nu-mi plac ceauanele alea mari cum au fost propuse in ultimele poze..ar atrage si mai mult atentia;) Jantele celelalte(Drag-urile) aveau latimea de 7 inchi si ET-ul mare..de 38..intrau mult sub pasaje, lucru care nu mi-a placut de la inceput:rolleyes2...cu astealalte este cu totul diferit:idea: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning