![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Quote:
|
in oras sau pe langa:D....se vor anunta aici intalnirile...dar de cele mai multe ori la telefon
|
bun:
1. Care bulevard.... Nu prea cunosc Valcea 2.Daca se anunta pe tel e nasol pt mine, mai ales ca nu cunosc pe nimeni..... Ar fi bine sa se posteze aici..... 3. Cred ca vinerea asta nu ajung.....sa vad cum reusesc sa ma invart. |
Quote:
|
Salut alex :D
Eu, curios din fire... de unde te-ai mutat ?! Am un vechi prieten care s-a mutat din Resita in Rm. Valcea. Cica asa au vrut parintii lui... :rolleyes2 |
1. Sunt mutat din Sibiu
2. Stau in Calimanesti la bunici mei deocamdata, lucrez la 2 cabineta stomatologice, acum am terminat, pana vor veni bani pentru o chirie stau la Calimanesti, nu e problema, pot veni in Valcea cand sunt intalniri si vinerea e chiar perfect pentru ca oricum scap tarziu de la cabinet. |
Quote:
lasa nr de tel :P |
ID mess: alexfaq - daca anuntati si pe mess si daca e cineva amabil sa-mi explice:rolleyes2!
0745/326918 Multumesc... acum am aflat unde e bulevardul :)) Ne vedem la intalnire ;). |
salut si bine ai venit printre noi :P
intalnirile se tin de obicei vineri seara incepand de la ora .... 19-20 incolo la capatul bulevardului |
in seara asta nu iese nimeni??
|
Quote:
|
asta searaaa....hai, kre iesi la o samantza????...call si va dau si locatzia :))
0751864020 |
Am iesit cu Bila, super klumea baiatu, pacat cu nu a mai fost lume. Prietencutine ai trecut pe acolo, dc nu ai oprit, nu am putut sa nu remarc angelurile albastre:lol:.
|
alex ai un polo ? ca am trecut si eu si parca am vazut masina...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning