![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
aaa, mult mult... credeam ca are mai putini, vroiam sa ma dau si cu el sa vad cum stau.dar e diferenta prea mare...
|
Quote:
|
:))))
|
Quote:
|
da, te trec cum sa nu :P
|
stau si ma uit la posturile lui EmoKid si ma minunez....de unde fratele meu atatia cai ??? Bah desteptule acei coeficienti nu se aplica decat la curse si numai la masinile care au iesit din fabrica aspirate si li s-a montat dupa aceea turbo......decat atunci se fac aceste calcule.....toti acei coeficienti se aplica numai daca masina a suferit "transplanturi" de 4x4 turbo sau Nos, etc...si de exemplu pot sa am 1 urs cu motor de 2.5 24v...acesta vine din fabrica cu tractiune spate si imi vine o idee sa-l fac 4x4 dar daca il fac 4x4 hai sa-i pun si turbo si daca tot i-am pus turbo hai sa-i pun si 1 direct port ( NOS) ....atunci in acest caz se aplica cel mai mare coeficient adica de 1.6 paremi-se ...cel de turbo ;) ai inteles:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
LE: acuma vad ca asta are ban :twisted::lol::lol::lol::lol: |
Si dc are ban ? Intreb si eu de curios asa!!
|
De ce i-ati dat ma ban lui DannyKid ?
|
sa dat drumu la campaniile electorale:))...deci:))santaj...votezi cu naty meir iti scoate banu:))
|
ca a aberat pe alt thread
|
spuneti-mi si mie un film de comedie, groaza, mai nou asa :D
|
Deci,rapid,sa ma anunte cineva cat de rau a luat bataie Morosanu de la M.Mo...cine a vazut meciul sa`mi zica scurt...in cateva cuvinte...a luat`o Morosanu rau?
|
a batut morosanu intr-o ultima repriza de departajare..
si ceilalti 2 romani "mari" Catinas si Lungu au batut:boxing::boxing: |
Quote:
|
emile eu cand ti-am spus ca bate morosanu:)))...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning