![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
4 Attachment(s)
sal.am si eu 2 zile de cand ma jok in photoshop si iata ce mai iesit ....................
Astept sfaturi si comentari:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Comm. .....:oops: una este update.....
|
Re: BMW ursulet
Quote:
|
2 Attachment(s)
10 puncte:arrow:
|
manson :
*farurile dau bine chit ca sunt de ford..numai ca nu se aseamana cel din dreapta cu cel din stanga eleronu nu prea imi place .. si cand ai coborat-o puteai sa deplasezi caroseria putin inspre dreapta *in prize puteai sa pui altceva .. ca se vede cam naspa asa negru *geamurile sunt negre .. chit ca iai facut tu reflexiile alea care nu dau rau dar nu sunt reale *poti sa incerci alte jante *sper ca ii faci si ceva la skirt .. |
comentati-mi si mie masina dpdv al corectitudinii elementelor...dak sunt puse bine...erori...nu ca nu va place o janta sau far sau nuj ce...merci
PS: pt ce sa dau masina spre dreapta? |
1 Attachment(s)
Farul din dreapta nu corespunde cu cel din stanga .. nu e la fel ( la asta ma refeream)
Si lucreaza cu pentoolu .. ai cateva linii coltzuroase Tiam facut incercuit acolo greselile .. in rest e super ok masina dar ai mai putea sa mai lucrezi la ea |
si pe prag jos in spate are urme de smudge ...
|
///M POWER 8):arrow::arrow:
|
6 Attachment(s)
Astept pareri ! constructive sau .. distructive .:D Am pus si poza originala pentru comparatie .
|
@ CrazyMan - comentarii:
1. ai pus prea multe lucrari regula fiind o (1) lucrare pe zi Ferrari F430
BMW M3 E36 Cabrio
Daewoo/Chevrolet Aveo Sedan :))
BMW E30
Dacia Logan Pick-up
@NtzDra - comentarii: 1. una masina pe zi VW Scirroco
Alfa Romeo Coupe
BMW E30
|
@Reme :
1. Imi cer scuze , nu am stiut de regula de 1 lucrare pe zi . 2. Felicitari pentru critica - foarte obiectiva - pentru care iti multumesc (sunt de parere ca cea mai buna cale catre un rezultat care sa se apropie de perfectiune , este , critica) . Unele din "scapari" le-am vazut si eu inainte de a posta , dar mult mai multe , nu . 3. Impresia de saturatie (nu zic ca nu ar fi reala) ti-o da si setarea monitorului . Repet , nu contest faptul ca am lucrat cu culori intense . Spun doar ca ceea ce mie imi pare perfect pe monitor , altcineva , poate considera strident (chiar tiganesc) datorita unui monitor cu o valoare mai mare la contrast , luminosity sau hue . 4. Am cautat pe net textura pentru fibra de carbon si asta e singura care mi s-a parut mie ca s-ar apropia de adevar . 5. Habar nu am ce marca e masina aia ... "Gelly" sau whatever .. . nu am reusit sa imi dau seama dupa sigla . 6. Decupajele le fac cu "Pen tool" , e mult mai maleabil , se preteaza la curbe mult mai bine decat "Lasso tool" . Lucrind in Corel Draw de aproape 3 ani , m-am obisnuit foare repede cu respectiva unealta . 7. In cazul in care v-au placut VT-urile facute de mine , voi mai revini cu lucrari in zilele urmatoare . |
Quote:
|
2 Attachment(s)
EuroMuscleCar ...AlfaRomeo... |
Ca lucrare arata bine dar daca e Muscle Car, cu asa pneuri trebuia lasata mai inalta, nu prea arata bine lasata jos pe pneurile alea ...
Farul stang (pasager) mie mi se pare o idee cam stramb si in locul tau nu as fi scos stema de la Alfa ;) |
2 Attachment(s)
|
arata chiar bine....dak e facuta de tine bv....
|
1 Attachment(s)
O panarama de la mine...
[originalul il stiti] |
Quote:
|
2 Attachment(s)
una bucata saab
|
2 Attachment(s)
honda civic 2001 concept...
|
am dat resize cu imageshack
lucrarea e la 1600x1200 si da..e facuta d mn.. am dovezi;) |
Quote:
>>> nu trebuie sa dovedesti ca e lucrarea ta, nu te lua dupa orice frustrat de pe forum ! |
fear: nu cred ca merita manson chiar asa cuvinte. are dreptul sa aiba anumite indoieli fata de anumiti useri datorata vechimii sale si experientei;) 800x600 este destul pentru a vedea greselile daca sunt.
manson: il stiu pe mrsika si pot garanta ca lucreaza si nu copiaza:) mrsika: mie imi place audiul. clean dar rau, street dar racing. looks nice. |
@mrsika
superb design'ul la S3 :evil::evil: , cum s'a mai spus .. clean dar rau .. intr'un cuvant : BRAVO ... nici o greseala , poate reflectii dar banuiesc ca vopseaua trebuia sa fie mata .. gresesc ? |
3 Attachment(s)
am facut si eu 1 masina tuning iar alta ....mai pentru Kids :-P :D
- Comm. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut la toata lumea am revenit si eu din scurta "vacanta" pe care miau dato moderatorii ,acum pot sa aflu si eu de ce am luat ban? si ca sa nu fiu off pun una dar nui terminata:ihearu:
|
Quote:
On topic: Ai selectii strambe si nasoale unde ai acoperit farul, fibra e un pic cam mare. "Stalpul" ala pus pe priza spoiler-fata e ireal si geamurile, in special cel fata l-ai ascuns nasol. Plafonul e mult prea negru!:-) PS: Daca nu-i terminata trebuie pusa la Comentarii WIP:shock::shock: |
Quote:
|
CA][L-super tare lucrarea...felicitari
MM11AJJ-vorba lui EAGLE...pune-o la wip tata, ca tu mereu NU le aveai terminate, ce a fost in capu tau cand ai facut geamurile alea asa? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
mazda de la challenges :)
nice one Gabi,imi place mult,same goes 4 u Ady :) |
hori, ai votul meu. imi place mult mazda asta:P
|