![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
frumoasa ... calitativ e chiar bine bravo ... dar park e prea umflata capota ... iar masca aia de cuda nu mai urmareste liniile masinii ... plus ca nu e bine centrata ...
|
ca mana de lucru e...ok :-P ...dar sa pui bot de cuda pe o masina euro-tuner prin definitie e bleah:lol: ...pur si simplu nu se face :rolleyes2 incearca sa pastrezi un stil...
|
hai mah da da bine .... daca nu va ziceam ca e bot d cuda ??? stiuati?:LOL: ... mah da bne .... am facut din "euro-tuner" ceva combinat cu muscle
|
la 12 ani simturile si gusturile nu`s asa de bine dezvoltate ..
si mai micsoreaza semnatura aia lilu ! |
2 Attachment(s)
un mic ceva...:P
|
dagut... simplu si frumos chit ca nu imi pre place botu la masina asta da....
|
Quote:
btw lks n-am 12 ani |
@ big_ballz : La spoilerul spate ar trebui sa mai dai si tu cu un smudge tool ( R ) ! Jante blurry ! Cam astea sunt greselile ! Dar in opinia mea culoarea nu da bine .
|
2 Attachment(s)
Aci te-am parkat ...
|
Leul ... jantele au niste reflexii prea puternice ... plasa din masca e prea mare ... prin usa deschisa nu se vede imterioru sau macar o balama care s-o tina ...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ceva west coast style ! Simplu ...
|
prea putin tuning
|
L33Loo
Nu-ti mai place romana?..de ai inceput sa vb in engleza. Sau e la moda un cuvand in ro unu in engl Macar daca scrii in engleza, scrie si tu tot cuvantul, ca sa putem descifra mai usor PS: redimensioneaza-ti semnatura! :-) |
2 Attachment(s)
Comentati pls....
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning