Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

silencer 21-03-09 15:49

re: Club Ford Capri

multumesc de urari, intradevar o sa trebuiasca vopsita masina din nou, doar ca sper sa ma inteleg cu vopsitorul sa puna el banii de data asta si eu doar banii de lac, cum ar fi normal. mai exista un capri v8 si anume MAKO, care este un mk3 si se batea cu porsche 928 si mercedes sl500... mai multe informatii aici http://www.capriv8.de/index3.html

player77 22-03-09 21:58

3 Attachment(s)
miine imi vin jantele din uk......:D:D
au venit janteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inca o data s-a comfirmat neputinta fratilor englezi....jantele au venit super imputite,cu noroi,paianjeni..etc....exact cum sunt toti englezii....un mic dus a revirgorat:D:D situatia....cauciucurile sunt super impecabile...jantele sunt drepte dar un pic ciupite,foarte murdare...tre sa intre putin in cosmetizare...foto inainte si dupa un mic dus..abia astept sa le pun pe masina ...cauciucurile sunt dalea smechere...:lol::lol:cooper cobra exact ce echipeaza muscle carurile...impecabile noi noute...

capricosti 23-03-09 16:27

Arata SUPER, intradevar. Sa le folosesti sanatos ! Cu rotile alea o sa arate muscle car nu gluma masina ta... Nu le vinzi ? Parca te gandisesi la vopsit cauciucurile care le aveai luna trecuta si uite ca ai scapat de-o grija, acum ai cauciucuri scrise din fabrica...si ce cauciucuri !!! Cu motorul V8 ce se mai aude, cand vine magaoia ?

player77 23-03-09 21:30

7 Attachment(s)
si 10 mini capri....am incercat sa pun asa o janta...nu am avut timp..

TZG@ 23-03-09 23:06

imi vinzi si mie o macheta? caut de foarte mult timp...
sau de unde sa-mi iau? daca stii...

JohnXX 24-03-09 17:10

felicitari player , superbe jantele mai ales dupa cosmetica :) , sa nu mai vorbim de gume ...... de invidiat , si.... dane si tu niste detalii despre machetele alea , preturi .... cum de unde .
Spor la treaba , si sper sa intru si eu in posesia unei noi granade cat de curand :)
Numai bine.

player77 24-03-09 19:25

1 Attachment(s)
una bucata roata neumflata..cum da?

BULLDOG 24-03-09 20:08

f bine da:D ar da si mai bine cu maisna putin mai joasa :P

bil1706 24-03-09 20:11

SUPER FRUMOS ...asa da jante pt Capri.

mariuslazarina 29-03-09 19:24

Salut

Aveti idee daca un pierburg 2E merge ok pe un motor 1.6 ?
Eu cred ca e prea mare pentru motor, deoarece la relanti merge rotund, daca o accelerez de 2-3 ori se opreste si se ineaca...
In turatie( in mers ) merge frumos, se accelereaza bine, se simte mult mai bine decat cu monocorpul pe care l-am avut inainte ( mai sprintena ), dar la turatii bruste da fum nervos.
Carburatorul este curatat, totul functioneaza impecabil (vacumuri, pompa sprit, cui ponto )
De reglat nu prea ai ce regla la el...
Cred ca il vand si revin la monocorp...

capricosti 29-03-09 22:14

Eu am avut un Audi 80 din 1980 de 1,6 cu carb. dublu corp,85 cp, si cunosc foarte bine Pieburgul 2E. Daca e bine reglat nu ai probleme cu performantele si consumul(mediu 8,4 l/100). Inca mai am cartea tehnica de la Audi 80 lansat in 1979, dar carburatoarele alea fusesera si pe modelul dinainte de 1979; multi cred ca un carb dublu corp consuma mai mult decat unu simplu corp (75 cp, 8,9 l/100) dar se inseala, in plus ai si demaraj mai bun (12,1 sec) si vit. max. mai mare la motor de 1,6 . Culmea e ca motoarele de 1,3 de Audi din acea vreme aveau consum mai mare decat cele de 1,6 cu carb dublu corp! Audi butoias dupa 1987 la motor 1,8 avea demaraj mai slab (12,6') cu toate ca avea mai multi cai. Trebuie sa fie bine facuta adaptarea pe masina ta ca sa te poti bucura de ce poate carbu ala, si e foarte pacatos daca nu e bine reglat. Un lucru esential pt o functionare corecta este sa ai decou cu 2 iesiri vacumatice care merg la carburator !!! Altfel il pui degeaba, pt ca n-o sa lucreze eficient in sarcina si n-o sa fii multumit cu el. De asemenea, trebuie sa fie legate la locul lor TOATE furtunele de vacum, plus ca daca nu-i pui si rezervorul de vacum (o sfera verde din plastic) n-o sa functioneze niciodata la parametri corespunzatori si o sa ai permanent probleme.Eu am avut multe necazuri la inceput, dar dupa ce le-am rezolvat am fost tare incantat de Audi ala pe care l-am vandut acum 3 ani si banii dupa el i-am bagat in Capri.

capricosti 29-03-09 23:22

SCUZE !!! M-a luat gura pe dinainte si am facut o gafa:
Carburatorul de care ziceam eu mai sus era Pieburg 2B. Am cam uitat de acum 3 ani ce model de carb am avut ,dar mi-am revenit. Imi cer scuze inca odata pt confuzie...

mariuslazarina 30-03-09 14:36

sper, deja eram pierdut...partea cu sfera verde...nu am mai vazut, dar daca ai sfaturi le astept...nu vreau sa trec la monocorp dacia ca parca nu e de acolo:x.

Cred ca il vand si o sa-mi iau ceva mai usor de surubarit...la 200 ron am un interesat.
Sincer astept sfaturi, poate merita sa-l tin.

capricosti 30-03-09 23:54

Intereseaza-te daca nu-ti trebuie totusi rezervorul de vacum si calculator la Pierburg 2E. Acum vreo 7-8 ani am stiut pe cineva care si-a pus pe un Ford Tranzit 4V 2000 cmc carburator Pierburg 2B (cum aveam si eu pe Audi), si era super ok. Trebuie sa ai noroc de un mecanic-meserias ca sa faca lucru bun si la masina ta...
Cu carburator de Dacie nu te incurca; e o solutie simpla dar foarte PROASTA. Am vazut asa ceva pe multe masini ,dar dupa ce se chinuiau cu ele cateva saptamani sau luni, ori incercau sa gaseasca fraieri la care sa le vanda masina, ori o abandonau in parcarea blocului pana gaseau carburator corect pt modelul lor de masina.

DASCALUGABRIEL 01-04-09 18:42

Dragi caprari va anunt ca am nevoie de spatiu in garaj asa ca trebuie sa scap de suspensia fata (completa disc etriere amortizoare)plus grupul de capri gt fara strop de joc:)
astept oferte

All times are GMT +2. The time now is 09:46.

- Copyright 2026 4Tuning