![]() |
Re: Fanatik Constanta
bafta acolo vladutz :D sa faci multi bani si sa ne vedem cu bine }{
|
si sa-mi aduci si mie un breloc cand te intorci :)))
|
Ms DUB-ule ! Iti aduc frate,cum sa nu !
Dar pana ma intorc eu sigur o sa uit asa ca mai bine iti pun la pachet, la autocar :) Aveti grija de voi pe acolo ! Ceao ! |
nu merita ma sa faci un pachet pentru un breloc :)), am zis asa in caz ca nu uiti :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hahaha |
Nu frate daca nu e cu bmw n are haz :???:
|
|
O parere? penibil :lol:
|
wannabe cele mai tunate si mai tari de acolo :))
|
Eu sunt curios ce s`a intamplat :) Poate ne spune si nou cineva :P
|
am citit si eu... si nu pot sa zic decat PENIBILLLLLLLLLLlllllllllll!
iar daca cititi comenturile lasate de oameni sub articol... gata nu mai zic nimic! Bafta |
Quote:
tu nu vezi ca la Constanta mai sunt si alte poze cu masini si cu lumea din Club ? rpd toti penibil...daca reporterul nu are un articol nu e normal sa bage din top ? invidia asta:rolleyes2 |
Inseamna ca tu sti mai multe... Povesteste :)
|
pai voi nu vedeti comentariile..??? ca reporterul a facut totul pentru ca nu a avut cine sa-i dea interviu ??? :rolleyes2
in romania numai stirile de scandal fac valuri...a mai fost un eveniment la Constanta cu toate cluburile https://forum.4tuning.ro/35-constanta...ta/page-3.html dar aici n-au avut nimic de comentat,nici de bine nici de rau:-) si toata lumea s-a distrat inclusiv din Fanatic Constanta:-) |
Mda, vizal .. dar de ce te ataci asa ? :D:D
Eu unul nu mai sunt in tara de ceva timp si pur si simplu am intrebat ce s`a intamplat, daca stie careva .... Restul baietilor de aici si-au dat si ei cu parerea ... ne-stiind nici unul din noi ca fost data o "explicatie" pe thread-ul Constanta ... "reporterul a fost de vina" :):):) |
nu ma atac dar...tie ti-ar placea ca cineva sa manance bors despre tine ???
traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :-) |
Quote:
|
atunci de ec parcarea era asa de goala?
chiar sunt curios... poate reporterul a fotografiat a doua zi pe la pranz sau cu 2 zile inainte de a iesit poza asa! :) si cand zici de tuning party... asta inseamna ca macar sunt cativa care vin cu masinile is mai ales de expo si nu de drag... daca ai tuning la motor... ca deh... e mai usor asa! anyways... ne vei spune adevaraul sau ne lasi sa alergam toata viata in umbra cuvintelor tale? |
Quote:
|
sa se este bucurie de 1 mai copii nu va mai bateti gura ca oricum are ct mai multe si mai frumoase masini ca noi ....
deocamdata |
4 Attachment(s)
Tuning spaniol ! :))))
Pe 15 mai, o sa fie o expo aici, a sa ma duc si am sa postez pozele aici ! Pacat ca nu mi-a trimis si mie Domnu` Marian un sticker cu Fanatik, pt ca am sa particip la SPL, cred ! Numai bine ! |
Daca nu stiti de ce vorbiti...
Masini au fost mai multe , da paragladina aia de reporterita a pozat doar alea 3 , chiar atunci treceam pe acolo si pur si simplu a luat foc gagica ca de ce nu ii da nimeni un interviu , asa ca s-a decis sa manance un pic de rahat , ca daca se dadea putin mai in spate cu vreo 30 metri se vedeau si restu masinilor. Oamenii au propus un tuning party , expozitia era voluntara , cine a vrut sa isi expuna masina a expus-o , rusine celor care nu au facut-o ca sa faca evenimentul mai frumos , ca dupaia tot noi Constantenii ne plangem ca de ce nu se fac mai multe evenimente , atunci de ce nu participam la ele? Eu unu am fost la ultimele 3 gale ( de fapt la toate 3 ca atatea au fost in total ) , m-am distrat si asta conteaza , indiferent de club sau culoarea pielii etc. P.S. tuning-u la motor este de "x" ori mai scump decat un exterior , exterioru il faci odata sau de 2 ori ... motoru il faci la infinit , caci ala mai si cade. |
Quote:
|
sa fie sanatosi reporterii , cade pt ei , nu si pt noi membrii de cluburi si proprietari de masini , fie ca suntem iubitori de desgin sau curse , tuning exterior sau motor , ca noi bagam banii in ele , iar ei au aparut acolo ca vroiau sa manance o paine si sa infloreasca tampenii.
Din cate vad chiar si-a cerut scuze reporterita pana la urma |
acum stiti si voi acolo cum se simte bianca dragusanu aici :))
|
dragutza reporteritza! :D
|
Sunt foarte suparat pe fanatici din constanta :evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hola ! Unde`s fanaticii din cta ? nu mai au usere pe forum ? :D
|
Quote:
|
o fi facut "puf" ct la instalatia de net si saracii ei se chinuie sa ne contacteze dar ...
|
Quote:
caa nu au pecat din club ca tine si sau intors cu coada intre picioare? sau de ce ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ai inviat, Mariane? :lol:
|