![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
Quote:
|
Tocmai acum imi trag (pardon, imi cumpar) 3d studio max 2010 si as vrea sa-mi spuneti si mie care este ultima versiune de vray compatibila cu 3smax 2010, multumesc.
p.s : sa fie compatibil si cu windows 7 |
Quote:
|
Quote:
|
da, problema e ca am gasit vray numai pe x64 iar windowsul meu e pe x32... are cineva ? totusi sa incerc. Ramaneam la 3dsmax 2009 dar nu mai stiu ce nu mergea, cred ca din cauza windowsului si a trebuit sa renunt la el.
|
Quote:
|
proiect jante
salut tuturor,ma ajutati si pe mine va rog cu un VT la janta asta ?
http://fotoimagehost.ro/thumb-6402.jpg un negru mat in totalitate iar un rosu numai marginea jantei |
Re: proiect jante
Hai k te ajut eu zimi c model e
|
din pacate nu stiu modelul :(o sa caut sa vad ce gasesc
|
Audi A8 ajutor?
Salut.. am si eu o rugaminte pentru cei care se pricep la masini 3d si programe.. poate sa faca cineva audi a8? e masina vietii mele..sunt mort dupa ea.. si vreau ca un fel de provocare pentru cei care nu au ce face sa faca un audi A8 , personalizat asa sa zicem :D as fi foarte recunoscator..astept raspuns d la voi!
ps: nu ma pricep la programe d-astea gen 3ds max sau rendering :P Nu era nevoie sa deschizi un topic nou |
1 Attachment(s)
Salut. Stie careva cum fac sagetile astea sa se vada mai mari.
|
apesi pe + si pentru micsorare pe -
|
Am o intrebare ! Am vazut in unele creatii ca masinile apar langa o casa sau pe o sosea !
1.Masina o poti conduce tu ? 2.Acele case si strazi sunt facute in program sau sunt dintr-un joc ? |
Quote:
:)) esti genial omule, dar nu te condamn, n-ai de unde sa sti. @Masina mai intai o creezi de la 0 dupa care daca vrei sa faci o animatie (ceea ce iti trebuie o experienta mai mare decat in modelare), ii dai anumite comenzi ca sa o poti misca din loc impreuna cu camera sau fara. @In general totul e facut de la 0, strazi, case, oameni..asta necesita munca multa, un calculator bun ca sa-ti duca o animatie de amploare si multa experienta in modelare si animatie, inclusiv texturare si iluminare..bafta. |
3 Attachment(s)
Salut! Sunt nou pe forum si am inceput de cateva zile 3DS Max, asta e ce mi-a iesit pana acum. Se vede cam prost ca nu am stiut cum sa fac cu rezolutia, da acum am citit si pe viitor sper sa-mi aduc aminte s-o schimb(rezolutia:D)
Acum ma apuc sa incerc sa fac sii o masina. |
Andu sunt frumoase creatiile !
Este interesat cineva sa facem mai multe masini impreuna ? |
4 Attachment(s)
Salutare tutoror.M'am apucat si eu mai serios de 3d si as avea niste intrebari.
1.Cum pot face ca o roata sa se invarte in jurul propriei axe,nu in jurul alteia 2.Are cineva niste tutoriale bune pentru a face lumina farurilor/stopurilor sau a neoanelor 3.As mai avea nevoie de un tutorial bun,in care sa explice cum pot adauga un background,pentru un render cat mai reusit 4.De exemplu am un model deschis in 3ds max si as dori sa mai adaug unul,cu tot cu materiale si texturi,dar vad ca merge doar cateodata(click & drag,apoi merge file) si cateodata nu.Care ar fi problema? Multumesc. (cateva rendere de ale mele) |
Care imi zice ceva program de tuning?
care ma ajuta cu ceva programe in care pot tuna masini sau moto 3d virtual?
|
3 Attachment(s)
am si eu o problema cu colturile :cry:
nu stiu cum sa continui la colturi pentru a evita bumpurile in prima poza e exact corpul a doua cu turbo smooth a treia bumpurile:( stiu de ce apar.. dar nu stiu cum sa le evit mi'ar placea sa vad cum faceti voi :D |
2 Attachment(s)
incearca adaugand niste "edge" ca in prima poza sau da "chamfer" ca in adoua poza
|
care ma poate ajuta cu un virtual tuning ?!
2 Attachment(s)
am nevoie de un virtual tuning pentru un passat 3b sa imi fac o parere , as vrea ceva clean look ... tot gri masina shi capota neagra cu bad boy look
|
1 Attachment(s)
merci de variante faith
cum ai zis prima data facea ceva.. dar tot nu disparea bump doar se muta mai sus... a doua idee clar nu pentru ca imi apare o linie acolo si nu o vreau dar de data asta se pare ca a functionat prin adaugarea a mai multor "edge"... sincer nu inteleg de ce .. poate doar ca nu se mai intinde asa mult la smooth si raman la locul lor :lol: daca mai aveti propuri sunt dispus sa incerc orice 8) |
am si eu o intrebare cum faci dintrun modelaj a unei masin jenti sau a orcarei chesti sa apara din material liniile alea ca la mine apar dor niste puncte (sc sunt nou inprogram):?: :ihearu:
|
incearca F3/F4
|
mrs functioneaza
:peace: :workout: |
1 Attachment(s)
primul meu cauciuc cum va place
Attachment 1686116 |
Arata foarte bine,a ramas sa faci janta ;)) :D
Are cineva sa'mi dea un Renault Laguna 1 va rog frumos?Nu as vrea sa ma apuc de modelat de la 0 pentru ca imi trebuie doar pentru cateva lucruri,vreau sa fac ceva la masina reala si in photoshop nu imi iese ceea ce vreau...multumesc. |
are cineva un tutorial cu jenti ca numi iese un lucru (video va rog ca ale cu poze nupre le inteleg)
:arrow: :wave: |
Re: care ma poate ajuta cu un virtual tuning ?!
2 Attachment(s)
Quote:
Nu mai deschideti topicuri cu astfel de cerinte. Daca vrei virtual tuning pentru masina ta intra aici |
Re: Care imi zice ceva program de tuning?
program de tuning 3D nu cred ca exista, dar de modelare 3D da, in care poti modela masini 3D..
- 3ds max (majoritatea il folosim pentru ca este foarte bun) - maya - cineva 4D Astea sunt cele mai bune, si majoriatea folosim 3DS Max. Dar nu te astepta sa modelezi o masina de cum l-ai instalat. Eu am modelat prima masina dupa 6 luni in care am invatat bazele. Asta necesita mult timp liber, rabdare si nervi de otel. Daca vrei tutoriale in limba romana gasesti la mine pe site, dar propun sa inveti bazele mai intai. |
Re: Care imi zice ceva program de tuning?
Multumesc frumos de raspuns...Si mercy de sfat. Sa ai o noapte cat mai buna;)
|
Designer jante.
Care e ideea. Ce ma gandeam acuma.. Asa pe moment.. As vrea sa ma apuc de design pt. jante.. Si eu fiind cam zero la capitolul programe de grafica 3D.. As vrea sa ma ajutati sa incep sa lucrez.. Mentionez ca desenele vreau sa le fac virtual, adica sa le desenez in 3D Studio Max ( :wave: ), nu de mana. Sper sa ma ajutati!
P.S.: Sunt binevenite si tutorialele pe youtube/bloguri/anything. |
2 Attachment(s)
Ceau.
As dori si eu un VirtualTuning daca se poate pe Passatul acesta, ce doresc este sa imi faceti capota si plafonul cu carbon 3D sau negru mat cum credeti ca e mai bine, si inca o poza cu capota facuta cu negru mat dar, doar partea din mijloc care v-am desenato in poza 2. ( la passaturi este unflatura aceia pe capota ). Mersi. |
1 Attachment(s)
@ mba
eu as incerca ceva de genu` asta |
Forte tari desenele as vrea sa le am si io cu programe de proiectare etc...:))
|
3ds Max 2010
Salut,
dupa ce am vazut ce poti face cu programmul 3ds Max 2010 lam luat si eu si am incercat sa fac jeanta aia din tutorial dar am vazut ca functiunele sunt altcumva si am avut mai multe probleme la inceput. Am ajuns la pasul ala unde trebuie sa sudez vertixurile sau asa ceva si nu reusesc poate sa faca cineva te rog tutorialul ala cu jeanta aia in 3ds max 2010 si sa imi spune cum pot sa sudezi vertixurile ? |
Re: 3ds Max 2010
1 la mana:JANTA, nu jeanta.
2)Vertecsi(sg. vertex). 3)Cu collapse parca, dar trebuie selectati inainte. 4)Da-mi add ca te ajut eu cu ce stiu: andy.dorcu. |
scuze dar traiesc in alta tara si nu am facut scoala in romania dar ms. Acuma stiu cum sa scrie correct :-P
ps: ti-am dat add |
mai poate cineva sa ma ajute te rog sau stie cineva un tutorial ptr 3ds Max 2010 ? ca numa versiunele mai vechi gasesc pe net
|
stie cineva un tutorial ptr 3ds studio max 2010 sau poate sa ma ajute ca nu imi iasa janta din tutorialu pe pagina 1 nu pot sa sudez vertixurile daca scriu 2.03 ind ferestra de langa welt am incercat sa scriu si un nr mai mare inloc de 2.03 20.03 ,... dar tot nu merge !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning