![]() |
Re: Club ESPERO
aceiasi problema o am si eu si 90% este rulmentu de presiune imi intra greu in viteza si caraie cateodata in marsalier
|
De carait, din cate stiu nu este o problema la Daewoo, mai toate fac asa...
Nu mai imi place deloc cum merge si de schimbat am schimat tot kit-ul ca am zis ca daca tot ma apuc, sa fac treaba buna.Dar merge urat rau de tot si problema a aparut cam acum 1000 de km sa zic asa si parca se agraveaza de la zi cu zi. Cand plec de pe loc si dau drumu la ambreiaj tremura rau de tot de zici ca am 160km/h si am ambele planetare ovale. Si ma intreb de la ce ca nu am mers cu piciorul pe ambreiaj sau demaraje in continuu. Ciudat... |
Quote:
Problema la tine robert nu stiu care pare sa fie, la mine ti-am zis simptomele care sunt ca si la gogufifa vorba lui cateodata nu intra in viteza mi se intampla cel mai des la semafor este rosu o scot pe liber cand se face verde si vreau sa plec dau sa bag in a-1-a si nu intra cu toate ca apas ambreiajul la fund si tre sa fac cate 2 cateodata chiar 3 pedale sa intre si rareori cand fac a-2-a pedala si intra cu greu si smuceste adica da sa plece dupa loc totusi e o problema cam grava trebuie sa fac ceva.... Gogufifa daca descoperi ceva ce este de vina in cazul nostru astept un PM de la tine cu poze ceva explicatii nu stiu si eu zic tot la fel ca tine ca e rulmentul sau placa .... |
deci tiam zis rulmentu de presiune e ,pica cam repede dar nush dc, am schimbat ieri rulmentu la un golf 3 e cam la fel mecanismul ca la espero si aceiasi problema avea si ala ia pus si ulei in cutie sa vezi ce frumos intra ,dar daca schimbi rulmentu schimba si discu si verifica daca mai ai ulei in cutie ca la mn nu mai are deloc ulei si daia intra uneori greu .
|
Gogu tu stii ce rol are rulmentul de presiune???
|
si la mine in marsarier caraie...inca nu am facut aerisire la ambreiaj..insa ma gandesc ca e de la uleiul de la cutie pentru ca se simte cand schimb vitezele cum devine foarte subtire dupa ce se incalzeste..nuj daca am spus vreo prostie..dar cand e frig dimineata se misca mai greu maneta apoi pe parcurs dupa ce se incalzeste motorul se misca foarte usor...dar ca sa nu caraie in marsarier trebuie sa bag foarte usor in treapta...nuj daca inteege careva ce vreau sa spun,...
|
ma aveti idee daca ii schimb chiuloasa sii ii pun de 16v merge sa trec itp ?
|
Quote:
Eu te inteleg perfect ce spui Johnsonxxl ce spui, pentru ca la mine exact exact 100% acelasi lucru se intampla asa ma gandeam si eu ca tine inainte ca trebuie sa fac aerisirea dar dac ai urmarit subiectul mai in spate am zis ca mi-a spus un mecanic ca e de la placa sau rulment si asa cred si eu insa acum cred ca sa-r putea sa ma uit si la uleiul de la cutie cred ca ai dreptate exact asta se intampla si la mine cum e la tine ... |
Quote:
nu cred ca are ceva daca schimbi chiuloasa ce are vre-un cod pe ea are pe bloc motor nu pe chiluoasa ce sta aia sa se uite daca e schimbata chiuloasa .... Parerea mea cred ca nu are nimic nu stiu sigur, sa-si mai dea si altii cu parerea poate sunt mai bine informati ca mine... :D |
si cu ce te ajuta daca ii schimbi chiuloasa?alea 16 valve ?
|
Cilindrul de la ambreiaj daca se buleste nu iti mai intra deloc in viteza, sau ff greu. Si posibil sa iti ramana si pedala f moale, undeva pe la jumate. Stiu pt ca am schimbat eu de curand si astea au fost simptomele...
Si cu alea 16 valve de care vb...Ajuta ele...dar NU FOARTE mult, doar daca ai motor de 2000. Decat sa te chinui asa mai bine dupa ITP pui motor de opel si gata ;). Cred ca eu asa am sa fac :D |
2 Attachment(s)
7 pozitii la comutatorul de dirijare a aerului?? :rolleyes2
|
appp RD-Woo stii cumva daca gasesc suport de pahare care se monteaza in bord cum ai atasat u pozele alea.. vad ca la tine.. locul ala liber iese inafara.. se transforma in tavita.. eu vreau sa fie suport pahar.. stii cumva se gasesc..?
|
salut,v ati hotarat baieti la sticker ce culoare ramane?pana la urma ramane pe transparent si culorile la forme si scris?ca eu am folie si cam toti avem si ar fi cel mai indicat asa cum a zis mike si inger...hai sa le facem toti la fel macar...
|
Nu ai zis Bob ca sunt frumoase alea?? sau te-ai razgandit asa peste noapte???
|
Quote:
eu am luat deja astazi dupa amiaza 4 bucati de la eugen_dwc m-am intalnit cu el si am luat 1-alb mat , 1-alb lucios , 1-negru mat ,1-negru lucios am pus unu pe spate pe mijlocul lampilor de frana aveam o gaura acolo :D, maine urmeaza sa pun si poze, nu am vrut sa fac acum seara ca nu se vede bine :D le fac cu telefonul... |
da serifu mike asa e am stat eu si am analizat avand un sticker pe negru pe acasa si am vazut ca nu prea da bine asa pe folie...asa ca o sa mi iau si eu pe transparent.dany tu unde te ai vazut cu baiatul(eugen)?
|
Quote:
m-am intalnit cu el la benzinarie pe Brancoveanu vis-a-vis de Biserica... vezi ca e si nr lui de tel mai in spate pe topic daca nu-l ai si stabilesti cu el unde si cand sa va intalniti... |
Si pana la urma pt cei din provincie ce e de facut? Ni le facem singuri sau se trimit?
|
Quote:
|
salut baieti,am lipsit o vreme dar vad ca voi nu ati stat degeaba.bravo voua.cum a ramas cu stickerele? care e culoarea de fundal care a ramas pana la urma? sunt de parere ca pe fundal transparent ar da cel mai bine.
|
Quote:
asta e un alt model de ESPERO are si aer conditionat, daca nu ai observat nu are butoanele alea 2 de aer conditionat si ala care circula aerul din masina, si alea 2 butoate sunt incluse in cele 7 pozitii pe care tu le-ai aratat in poza cel cu fulgul este cel de aer conditionat si celalat nu stiu care dintre ele este dar sigur e unul ... PS: cred ca al doilea buton ar fi cel cu sagetile giratorii ... |
Hai ca vin si eu cu o intrebare, ca am mai vazut discutia asta pe un topic si m-am gandit sa o deschid si aici...
La cati dintre voi functioneaza AC-ul??? la mine merge ;) |
merge si la mine.
|
Quote:
Si la mine functioneaza, cel putin functiona, si stiu sigur ca functioneaza pentru ca atunci cand am luat masina functiona dar foarte putin iar acum deloc pentru ca nu mai are freon, i-am dat drumul la supapa aia de la aer si a iesit numai aer, trebuie sa-i bag freon sa-i fac plinul :D ..... |
buna intrebare mike si la mine merge dar cred ca nu prea mai re freon ca aum spre sfarsitul verii baga cum trebuie doar la trepta4...apropo la tine cum se comporta?la mine cand mergea bine,dupa ce se racea,la2mentinea fara probleme...8)
|
2 Attachment(s)
si 2 poze cu stickerul negru mat pus provizoriu bineinteles, deci nu sariti toti cu gura ca arata urat acolo ca e pus decat provizoriu pana gasesc panoul cu lampile spate ca am o gaura acolo unde e pus stickerul si arata destul de urat si ca sa rezolv gaura: Sticker + Gaura = REZOLVAT :D
PS: ati vazut ca stickerul are exact dimensiunea panoului ? Eugen le-a facut special pentru mine stia ca am acolo o gaurica ... :D:D:lol: |
@ Bob, la mine se comporta normal, adica, daca il pormesc trage mai greu, iar daca il opresc trage bine, e logic nu? In fine, la ce te referi ca nu inteleg...?
@ Dany, fara suparare, dar decat sa il pui acolo mai bine nu il mai puneai. Mai bine lasi gaura aia, pentru ca cine nu stie zice ca tu l-ai pus intentionat si o sa rada :) |
da si la motor ma refeream cum se comporta,dar si la aer...cum am zis,dupa ce il tineam la4,la2mentinea destul de bine,e prea mult?la tine sta la1 rece inauntru?si ai vreun fel de filtru de polen?ca m ar interesa,are un prieten a6 si am vrut sa i pun d ala dar trebuie un pic taiat...stii vreunul care se potriveste?
|
Quote:
Tu stii vreun espero care ar filtru de polen??? Iar la faza cu mentinerea temperaturii, trebuie luat in calcul mai multe chestii: cat de cald e afara, daca masina a stat in soare, etc... Oricum eu niciodata nu am mers cu aerul la treapa a 4a niciodata, si nici nu pot sa il tin incontinuu pentru ca face prea frig( daca e dat sa bata in fata, daca il dau sa bata pe sus e altceva) Sper ca m-am facut inteles ;) |
nu am zis k stiu...am zis ca as vrea sa i pun ca tot intra praf prin gurile alea de aerisire in masina si eu nu tin geamul deschis...si daca zici ca nu l ai tinut la4 niciodata...inseamna c al meu nu mai are freon...:D
|
1 Attachment(s)
Hai sa mai pun si io o poza cu limuzina mea!!!
Daca vreti mai multe poze, click aici: https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...13-espero.html |
Quote:
Nu ma supar mike m-am gandit si io la varianta asta ca cine nu stie o sa rada dar asta e daca este cineva care rade de mine ca am pus stickerul ala acolo asta e nu ma deranjeaza deloc nu sunt un tip usor iritant.. plus de asta am luat 4 stickere si daca tot nu aveam ce face am pus unul acolo sa nu se mai vada gaurica :D nici mie nu-mi place cum vine sincer, o sa-l deslipesc de acolo cand o sa iau un panou din ala, mai intai sa fac rost de bani :D... |
Quote:
Nu am probleme merge chiar bine :) |
Si la mine merge bine aerul, mai ales dupa ce am incarcat instalatia cu freon si am cumparat si un ventilator A/C, ca nu avea :)).
Legat de stickerul acela...Sincer mie nu prea imi place asa, pe fond negru...Desi pe luneta cu folie ar arata ok zic eu, insa raman la parerea ca cel mai bine ar arata pe fond transparent. Tot nu a raspuns nimeni la intrebarea de mai sus...Cum ramane cu cei din provincie? |
ing3r sunt de aceeasi parere cu tine,transparent nu cerea neaparat folie,dar e ok si negru.
|
a trecut unu` cu tiru,si so` dus netu pe....acum l`am facut,deci....aa se poate transparent..daca nu,e bun si asa,cum le luam?eu sunt din buzau:cry:
|
la mine functioneaza aerul..dar am ramas si eu fara freon.. ;)
|
cei din bucuresti aveti si voi vreo finala sport ?? ca mi sa spart toba si vreau sa o schimb.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning