![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
Frumos Bodykitul ....Felicitari .....
|
foarte misto masina :D !
si inca nu e gata... |
frumos ticoletu ;) foarte frumos :D
|
@aikman: nici tu sa nu te superi pe mine, dar o sa-ti spun 2 lucruri: presurile si vinilurile. Presurile sunt kitsch, intreaba pe oricine, iar vinilurile nu-si au rostul la un Tico stock. Nu trebuie sa compensezi lipsa altor elemente cu ditamai stickerele...
Sfaturi: da-le jos pe toate, fa-ti presuri ca ale lui topser si lasa masina simpla, daca nu vrei sa o modifici. Las la o parte faptul ca stickerele astea s-au mai vazut pe o masina din oras :rolleyes2 deci nici unice nu sunt. PS: si mie imi plac stickerele in general, dar ma multumesc sa le pun pe usa la garaj sau in camera mea. O sa-mi pun si eu poze cu masina, deci puteti sa va razbunati amandoi pe mine cu comentarii! Piece! :peace:[/QUOTE] pai inainte de toate eu iti stiu mashina .. si imi place ... in afara de ceva rugina pe ea nu am ce sa zic rau despre ea ... treaba cu mashina mea a fost ca eu am vrut sa fac totu , mult si repede .. sunt constient ca nu a iesi chiar ce trebuia ,dar acum am lasat-o mai moale ... urmeaza jenti pe 13 arcuri de matiz sa fie putin mai inalta ... si un eleron ... sa merg prin cer cum se zice ... iar stickerele ... chiar nu renunt la idee ... dar alea dupa ce vopsesc mashina ... sau merg la aerograf :)) sa nu mai poata nimeni sa-mi zica sa le dau jos :)) ... deci idei am dar ushor ushor ... a si niste praguri ... asta e tot ce vreau la exterior... fiecare din noi isi face mashina sa fie a lui ... eu asa o vreau ;) |
a si ... cat ai dat pe scaune ??? belea alea :)
|
u chiar vrei sa o faci mai inalta shi sa-i pui shi eleron?...sau ai glumit?
|
partea cu eleronu e destul de sigura .. acum nu stiu sigur de inaltat daca o inalt .. iau jenti de 13 si daca ating catusi de putin o inalt .. oricum maine pun neoane :D
|
Quote:
|
maine vin neoanele
|
Ai talent ce sa zic ? imi place cum iese masinutza ta ! Oricum nu ma supar pentru ca noi aici trebuie sa venim cu idei si sfaturi noi. Poate totusi ma ajutatzi si pe mine sa mai gasesc cateva chestii pe care chiar nu stiu de unde sa le iau :
1.Ceasuri sport sau plasma 2.Accesorii inox pt bord plus manere usi 3.Niste scaune bune si frumoase dar nu foarte scumpe daca mai stiti vreun magazin care poate aduce tot felul de accesorii tuning, pe mine ma intereseaza ! Multam si asteptam !:shock: |
Multumesc pentru pareri! Aikman, ai dreptate cu rugina, dar se rezolva in curand. Pe scaune am dat putin, ~300 euro, dar tapitatul cu piele m-a costat 1100 RON.
@CT 76 LEV - incearca aici: https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/53084-inseamna-tuning.html , din cate stiu trebuie sa aduca niste scaune la preturi accesibile...iar celelalte repere se pot comanda tot acolo. |
3 Attachment(s)
deci pentru cunoscatori
|
Quote:
|
C 63? sau mai vechi?
|
Onu tu nu mori acasa:)) asta`i clar :)
|
Acu am obs ca vitezometru e LCD cumva era un S-klasse?
|
e mercedes amg sigur ... acum nu stiu ce model
|
cl........
|
belea belea ..... onu aratane si masina toata lumea asteapta
|
a inviat mortu ma onule..:) ???...era ci cazu...
|
Frumoasa masina Onule si merge conform aspectului. Misto
|
bha...cre' k am vazut shi io monstru din loch ness....era cu taburet:D....da' belea rau
|
onule! tu esti ma?
sa nu imi spui ca erai cu oltcitu prin curtea liceului |
sunt din calarasi.....am un 206 si vreau sa ma apuc de el.....cine ma poate indruma??? marius_kira_87-id meu ...
|
bani za ai ca idei zunt multe
|
Depinde ce vrei sa faci cu masina Marius ca de facut se gaseste sa se faca ceva. Spune ce vrei putere exterior interior muzica sau tot? Depinde cati bani esti dispus sa bagi in masina. Daca ai cum sa aduci masina aici iti fac eu exterioru din fibra de sticla iar la piese magazinul de pe un topic de aici iti poate aduce cam tot ce vrei
|
poi hai sa zicem asa......bara fata/ spate....praguri.....eleron...angeleyes..stopuri led...vopsea...scaune sport....volan inlocuit.....full borla....si numai stiu ce vortex...nu prea ma pricep....da oricum ii da sunet mishto....muzique.....fara motor...
aaaaa.....si jante....si o sa mai fie pe parcurs...oricum din ianuarie vreau sa ma apuc..indiscutabil... |
Quote:
si suspensia :D |
Exista un topic cu hai sa ne ajutam....aici este vb de masinile din cta ...deci continuati discutia pe topicul celalalt.
|
2 bijuterii parcate in seara asta la rex ,un maybach si un rolls ambele cu ADA la nr ,probabil asociatii hotelului
|
Am Vazut Un Porsche Alb Carerra S Era De Ct, Model America, Nu Mai Retin Nr. Oricum Frumos. A Zis Proprietaru Ca Are 320 De Cai. Aveti Poze Cu Ea?
|
am vazut azi in mamaia pe partea stanga (cum vi dinspre cta) la un hotel in parcare un Mercedes SLR McLaren alb ..jante albe..frumos..
|
Quote:
|
numai ca nu este slr... doar sl
|
sta masina aia acolo de luni bune...n-ai mai trecut prin mamaia? inveti pt bac? :D
LOR..cred ca stie toata lumea al cui e :rolleyes2... |
scrie mare pe ea :))
|
al cui e ? :)
|
a cui e si hotelu unde era parcata ...nu pot sa`ti zic gradu de rudenie :))
|
ne mai laudam mult dorele???
|
salut allz sunt mai nou....de dnl mai stiti ceva am inteles ca si-a "retunat" masina..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning